زیست اقای موقاری
-
Ilya Mansouri گفتار 2 و 3 فصل 1 رفته فصل 2
فرقی نداشته که
وبیشترش هم حذفی بوده آقای موقار ی
تو لایو میگفتنata mohseni من نظام قدیم. هستم و میخوام 1401کنکور بدم ب نظرتون همون ویدیو های آقای موقاری رو دنبال کنم ؟ کتاب تغییر خاصی نداشته؟
-
ata mohseni من نظام قدیم. هستم و میخوام 1401کنکور بدم ب نظرتون همون ویدیو های آقای موقاری رو دنبال کنم ؟ کتاب تغییر خاصی نداشته؟
زهرا ظفری آقای موقاری که میگفتن کلا تغییر خاصی نداشته و بیشترش حذفی بود
و بعد راه ابریشم یه ویدیو اصلاحیه ضبط خواهند کردشما هم نظام قدیمین و باید نظام جدید کنکور بدین استاد موقاری رو ببینین و همینطور که گفتم تغییر خاصی نداشته خودتون میتونین کتاب های زیست نظام جدید رو ببینین
-
ata mohseni من نظام قدیم. هستم و میخوام 1401کنکور بدم ب نظرتون همون ویدیو های آقای موقاری رو دنبال کنم ؟ کتاب تغییر خاصی نداشته؟
زهرا ظفری چرا تغییر داشته بهتون پیشنهاد میکنم برای آقای ذبحی تفت رو ببینید ۴ جلسه اگه خوشتون نیومد بعد برید سراغ آقا موقاری چون خیلی قدیمیه برای آقای موقاری و آقای ذبحی تفت نمودار های عالی میکشن و خیلی عالیه البته زیست دوازدهم آقای موقاری کاملا جدید هست و قابل استفاده ولی دهم ایشون خیلی کهنه
-
سلام رشته تحصیلی استاد موقاری کسی میدونه؟
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
زهرا ظفری چرا تغییر داشته بهتون پیشنهاد میکنم برای آقای ذبحی تفت رو ببینید ۴ جلسه اگه خوشتون نیومد بعد برید سراغ آقا موقاری چون خیلی قدیمیه برای آقای موقاری و آقای ذبحی تفت نمودار های عالی میکشن و خیلی عالیه البته زیست دوازدهم آقای موقاری کاملا جدید هست و قابل استفاده ولی دهم ایشون خیلی کهنه
Yazdan Gonabadi البته اساتید آلا تک تک شان استاد و بی مانند هستند....اما مطمئن باشید هیچ دبیر زیستی مثل آقای موقاری کامل درس نمیده هرچند قدیمی باشد.
-
سلام رشته تحصیلی استاد موقاری کسی میدونه؟
متین محمدی 0 برا منم سواله رشته ی استاد
-
متین محمدی 0 برا منم سواله رشته ی استاد
Ilya Mansouri
تا به حال استادی به این چنین ندیدم و نخواهم دید...