Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. دروس
  3. زبان انگلیسی
  4. از متن نترس
یه کلمه ، هزار جمله
ه
سلام به همه‌ی زبان‌دوست‌های باهوش و باحال تو این تاپیک قراره با همدیگه دنیای زبان رو کشف کنیم، ولی نه خشک و خسته‌کننده، بلکه با تصویر، جمله‌سازی و اشتراک تجربه واقعی یادگیری! قانون اصلی تاپیک: هرکسی یه کلمه جدید یاد گرفت، بیاد پست بزنه و این موارد رو بنویسه تصویر یا گیف مرتبط با کلمه لغت جدید + معنی خانواده‌ی لغت: فعل، اسم، صفت، قید (اگه وجود داشته باشن) ️ یه جمله نمونه با اون کلمه (اختیاری) بقیه هم می‌تونن با همون کلمه جمله بسازن، خلاقیت به خرج بدن و تمرین کنن مثال پست: ![تصویر یه بچه در حال تعجب](تصویر مثلا) astonished (adj) به معنی: شگفت‌زده، متعجب خانواده‌ی لغت: فعل: astonish (متعجب کردن) اسم: astonishment (شگفتی) قید: astonishingly (به طرز شگفت‌انگیزی) ️ جمله: I was astonished when I heard the news. (وقتی خبر رو شنیدم، شگفت‌زده شدم) لطفاً حواسمون باشه: این تاپیک فقط مخصوص یادگیری فعاله، لطفاً از پست‌های نامربوط، اسپم، چت شخصی یا بحث‌های خارج از موضوع خودداری کنید، تا محیط منظم، مفید و کاربردی باقی بمونه ️ هدفمون: با هم یاد بگیریم، از هم ایده بگیریم، جمله‌سازی‌مون قوی بشه، و تصویرسازی ذهنی‌مون برای لغات بهتر شه! بیاین دست‌به‌کار بشیم، منتظرم ببینم اولین کلمه‌ها چیان #کلمه‌سازها
زبان انگلیسی
هر درسیو تموم کردی اعلام کن
Hg L 0H
سلام تاپیک سلامت برای من جالب و انگیزه بخش بود برای زبان هم میخوام هر درسی که خوندم رو بیام و اعلام کنم هر کسی تمایل داشت قطعا میتونه حضور داشته باشه @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا
زبان انگلیسی
تست تلگرامی:/
Hg L 0H
بچه ها من یه T/F داخل تلگرام دیدم با این جمله: .Sam has come to work بعد اینو غلط گرفته:/ اشتباه کرده نه؟ هیچ ریدینگی هم قبلش نبود اینو نوشته T/F گذاشته @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
زبان انگلیسی
ضرب المثل
mr.vinyzoM
سلام بچه ها برای امتحان نهایی زبان ضرب المثل هارو باید حفظ باشیم یا فقط باید یادشون بگیریم ؟اصلا ازش سوالی میاد ؟ @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @انسانیا
زبان انگلیسی
لغت پایه و پرتکرار
ZxSevenZ
Topic thumbnail image
زبان انگلیسی
زبان تخصصی
ZxSevenZ
Topic thumbnail image
زبان انگلیسی
انگلیسی یازدهم
Zahra Keshavarzpour 0Z
فرق unable و disable چی هست برای پیشوند اگه able... داد باید dis بزاریم یا un?
زبان انگلیسی
present perfect
M
سلام موضوع دیسکاشن با گرامر پرزنت پرفکت میخوام هیچی به مخیلم خطور نمیکنه شما پیشنهادی ندارین؟
زبان انگلیسی
کنکور زبان (زبان تخصصی)
Ali MasouminyaA
دوستان سلام. حالتون چطوره؟ خوب هستید؟ امیدوارم که عالی باشید. خب از امروز تا کنکور 1400 می خواییم باهم دیگه زبان تخصصی کنکور منحصرا زبان رو کار کنیم. ابتدا یه توضیح مختصر درمورد خود کنکور می دم. بعد میریم سراغ برنامۀ خودمون. همونطور که می دونید کنکور زبان دو دفترچه داره. دفترچۀ اولش مثله همۀ کنکورها دروس عمومیه و تعداد سئوال هاش هم همونه یعنی 100 تا. و دفترچۀ دومش هم اختصاصیه که میشه زبان تخصصی که 70 تا سئواله. خب یه سری توضیحات در بارۀ دروس عمومی. در مورد دروس عمومی فقط همین رو بگم که از اهمیت بسیار بالایی برخوردارند. مخصوصا ادبیات که ضریبش 4 هست. البته زبان عمومی هم با اینکه ضریبش 2 هست خیلی مهمه و کسی که منحصراً زبانه باید حداقل 80 رو بزنه ولی خب در کل دروس عمومی خیلی مهمه چون اکثر داوطلبایی که هدفشون زبانه از عمومی هایه خوبی برخوردارند. عربی هم ضریبش 2 و دینی ضریبش 3 هست. این نکته رو هم اینجا اضافه کنم که من فقط رویه زبان تخصصی می خوام کار کنم و اصلا عمومی رو کار ندارم. چون همیار هایی هستن که دارن عمومی رو جلو می برن و من نمی خوام تویه کار بقیه دخالت کنم. و برایه کارشون احترام قائل میشم. پس سئوال هاتون رو اول بررسی کنید و اگه دیدید در قسمت زبان تخصصیه از بنده بپرسید. خب بریم سراغ اصل مطلب یعنی زبان تخصصی. همونطور که گفتم زبان تخصصی از 70 تا سئوال تشکیل میشه و ضریبش هم 4 هست.البته این 70 تا سئوال خودشون به 6 بخش تقسیم میشن. بخش اول گرامر که متشکل از 10 سئواله. بخش دوم لغات که متشکل از 15 سئواله. بخش سوم ترتیب اجزایه جمله که متشکل از 5 سئواله. بخش چهارم کاربرد زبان که متشکل از 10 سئواله. بخش پنجم کلوز تست که متشکل از 15 سئواله. و در آخر بخش ششم درک مطلب ، که متشکل از 3 متن 5 سئوالیه که میشه 15 تا سئوال. فقط یه نکته رو باید بگم و اینکه کنکور زبان 4 تا زیر گروه داره . زیر گروهه اول زبان انگلیسیه که توضیحاتشو خدمتتون ارائه دادم و رشته هایی که می تونید برید عبارتند از ادبیات انگلیسی ، مترجمی و آموزش انگلیسی. زیر گروه دوم زبان آلمانیه که شما زبان انگلیسی دیگه ندارید و زبان عمومی و اختصاصی تون آلمانیه و رشته هایی که می تونید برید ادبیات آلمانی و مترجمیه. زیر گروهه سوم هم زبان فرانسویه که بازم شما زبان انگلیسی ندارید و زبان عمومی و تخصصیتون فرانسویه و رشته هاش ادبیات فرانسوی و مترجمیه. زیر گروهه چهارم هم همون زیر گروهه اوله و فقط می تونید زبان هایه دیگه برید مثله روسیه ای،چینی و ... خب این هم یه سری توضیحات کلی در حیطۀ کنکور زبان. اما بریم سراغ کار خودمون. دوستان فعلا تا همینجا بدونید که قراره رویه زبان تخصصی کار کنیم. بعدا روش انجام کار و منابع رو خدمتتون ارائه خواهم داد. فقط فعلا اگه سئوالی در حیطۀ کنکور زبان دارید (نه سئوال درسی) می تونید داخل این تاپیک بپرسید. درضمن تمامیه سئوالاتون روهم عمومی بپرسید چون به هیچ وجه خصوصی جواب نمیدم. در روز هایه آتی هم نحوۀ انجام کار رو خدمتتون ارائه خواهم داد. فعلا خدا نگه دار. @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @ریاضیا @تجربیا @انسانیا @دوازدهم
زبان انگلیسی
کمک پلیز
پرستو باباییپ
Topic thumbnail image
زبان انگلیسی
◾️قوانین پاراگراف نویسی
M
️همونطور که میدونید یکی از سوالای امتحان نهایی زبان از شما میخواد که درباره یه موضوع پاراگراف بنویسید یا شاید بگه اجزای پاراگراف داده شده رو مشخص کنید خب حالا این پاراگراف و ما باید چجوری بنویسیم و چه قوانینی داره و از کجا تشخیص بدیم که چه اجزایی داره! تو این تاپیک دربارش حرف میزنیم. ️اول از همه پارگراف چیه? مجموع چند تا جمله که یک بند و تشکیل میدن و درباره یه موضوع صحبت میکنن ️حالا این پارگراف شامل چی میشه؟ ️Topic sentence ️supporting sentence ️concluding sentence ️اول بریم سراغ موضوع پاراگراف که اولین قدمه و به ما میگه باید درباره چی بنویسیم حواستون باشه موضوع باید وسط صفحه و با حرف بزرگ نوشته بشه حالا اگر از چند کلمه تشکیل شده باشه همگی با حروف بزرگ نوشته بشه اگه کلا یه کلمه بود که فقط همون با حرف بزرگ نوشته میشه(البته حروف اضافه لازم نیست و با همون حروف کوچیک نوشته میشن) مثلا Wedding in My Country همونطور که دیدید اول هر کلمه رو با حروف بزرگ نوشتم به جز in که حرف اضافه هست پ.ن: البته فکر نکنم سر امتحان نهایی به این ریز جزئیات دقت کنن ولی خب شما بدونید بد نیست ️حالا شروع میکنم به نوشتن پاراگراف اینجا ما topic sentence میخوایم که معمولا اول پاراگراف نوشته میشه؛ حالا چی هست اصلا؟جمله ای که خواننده با خوندن اون میفهمه درباره چه چیزی میخوایم صحبت کنیم و جزئی تر از موضوع پارگرافه .مثلا چی؟ مثلا موضوع تاپیک هست Freinds که یک چیز کلیه دوست یک عالمه زیر مجموعه داره: خوبی و بدی دوست و رفیق داشتن،تاثیر دوستامون تو زندگی ،چجوری دوست انتخاب کنیم و .... topic sentence به ما میفهمونه که درباره کدوم از اینا میخوایم حرف بزنیم و همون طور که دیدیم از موضوع پاراگراف جزئی تر شد مثلا برای topic sentence مینویسم Chossing freinds is really importent in our life خواننده با خوندن این topic sentance میفهمه میخوام در ادامه درباره این صحبت کنم که چرا انتخاب کردن دوست تو زندگی ما مهمه ️خود topic sentence شامل دوتا چیز میشه: topic و controlling idea از کجا تشخیصشون بدیم؟topic میشه همون زیر مجموعه موضوع ما که من میخوام روش تمرکز کنم و دربارش پاراگراف بنویسم و در حد یکی دو کلمه هست،controlling idea میشه ادامه topic الان تو مثال بالا (Topic :Chossing freinds) من میخوام درباره انتخاب کردن دوست توی این پاراگراف تمرکز و صحبت کنم (Controlling idea:is reaaly importent in our life ) که ادامه chossing freinds یا همون topic منه ️حواست باشه اول هر جمله و جمله بعد از نقطه رو توی زبان انگلیسی باید با حروف بزرگ بنویسی پس اگر topic sentence قراره اول جمله باید اولین حرف از اولین کلمشو با حرف بزرگ بنویسی(البته بعد از کاما نباید با حرف بزرگ نوشت) ️یه چیز دیگه که خیلییییی مهمه️اول هر پاراگراف و باید از حاشیه یه کوچولو فاصله بدی ولی بقیه جمله ها تو خط های بعدی از همون سر حاشیه شروع میشن و اگر خواستی بیشتر از یک پاراگراف بنویسی برای هرپاراگراف جداگونه باید این قانونو رعایت کنی (اخر این تاپیک عکس یه پاراگراف و میزارم که کامل متوجه بشین ) ️بریم سراغ supporting sentence این شامل جمله های بعد از topic sentence و یه جورایی اونو support میکنه یعنی چی ؟ یعنی اینجا از topic sentence جزئی تر میشیم تو مثال من که برای topic sentence نوشتم انتخاب کردن دوست تو زندگی ما خیلی مهمه حالا برای supporting sentence میام میگم چرا مهمه و دلیل میارم ️ بریم قدم اخر که میشه concluding sentence و اخر پاراگراف ما میاد اینجا میخوایم بحث و جمعش کنیم و نتیجه گیری بکنیم حالا چجوری؟یا میتونیم همون topic sentence و دوباره اینجا تکرار کنیم برای مثال من که اومدم علت اوردم چرا انتخاب کردن دوست مهمه برای concluding sentence میتونم بنویسم: پس برای این هست که انتخاب کردن دوست اینقدر تو زندگی ما مهمه یعنی دوباره اومدم جمله اولو تکرار کردم یا میتونیم یه کار دیگه کنیم برای conluding sentence بیایم نظر خودمو درباره موضوع بگیم طبق مثال بالا میتونیم بگیم: به نظر من انتخاب کردن دوست میتونه سرنوشت ادما رو تغییر بده پس باید خیلی حواسمون باشه
زبان انگلیسی
درسته اصلا ؟:/
پرستو باباییپ
Topic thumbnail image
زبان انگلیسی
Reading=)
پرستو باباییپ
Topic thumbnail image
زبان انگلیسی
مجهول و شرطی نوع ۲
پرستو باباییپ
Topic thumbnail image
زبان انگلیسی
گذشته کامل!
پرستو باباییپ
Topic thumbnail image
زبان انگلیسی
دی ۴۰۲
پرستو باباییپ
Topic thumbnail image
زبان انگلیسی
داره نمیخونه با اطلاعاتم🤔
Narges_N
Topic thumbnail image
زبان انگلیسی
گرامر
پرستو باباییپ
Topic thumbnail image
زبان انگلیسی
نهایی
Z.nsZ
سلام برای زبان نهایی باید جمله یا پاراگراف اول (topic sentence) باید کلی باشه یا جزئی؟؟؟
زبان انگلیسی
منبع کنکور زبان
LucaL
کسی کنکور زبان داده ؟ تایپیکای دیگه رو خوندم فهمیدم کتابای مدرسه و جزوه مدرسه کلا برای کنکور کافی نیست . من قبلا زبان میرفتم جز کتاب مدرسه مکالمه ام و جمله بندیم خوبه کلا پایه خوبی دارم فقط یه منبع مطمئن میخوام یه منبع میخوام که قشنگ با اطمینان بخونمش و بدونم کافیه اگر شخصی اطلاعی داره بی زحمت راهنماییم کنه سپاس . عیدتون هم مبارک @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم @فارغ-التحصیلان-آلاء
زبان انگلیسی

از متن نترس

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده زبان انگلیسی
37 دیدگاه‌ها 13 کاربران 1.5k بازدیدها 24 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • z GheibiZ آفلاین
    z GheibiZ آفلاین
    z Gheibi
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام
    در اهمیت کلوز و ریدینگ همین بس که شما این هارو که بزنید هر سوالی براتون کلی تاثیر داره چون بقیه افراد معمولا به این سوالات جواب نمی‌دهد
    اینجا میخواهیم از صفر به اوج قدرت در متن خوانی برسیم
    خب مواد لازم :
    ۱_یک عدد دانش آموز شجاع و کوشا
    ۲_یک عدد متن
    ۳_ انگیزه کافی
    ۴_ اعتماد به کسی که این راه رو رفته ومیدونه حتی اگر صفر صفر هستی توی متن خوانی و توی آزمونها متن هارو رد می کنید از الان با هم شروع می کنیم تا بهترین سطح پیش میریم و قطعا در کنکور یک برگ برنده همراه می برید

برنامه بلند مدت
    هرشب یک متن می‌خونید والسلام

نحوه پخت در شب اول
    یک متن برمیدارید می‌خونید سوالات شرایط هم می‌خونید ببینید چند سوال میتونید جواب بدید و زمان تون را هرچه قدر شد یک جای مشخص بنویسید(نگهش دارید بعداً کارش داریم!)

متن از کجا بیاریم
    ۱_از کتاب های تست تون
    ۲_ از آزمونهای آزمایشی
    ۳_از کنکورهای سالهای قبل
    ۴_ از کتاب های زبان
    ۵_از کتاب های مخصوص متن خوانی کنکور این گزینه به شدت پیشنهاد میشه

بای ذنب قتلت🖤
    به کدامین گناه کشته شد؟؟
    #آرمان_علی_وردی

z GheibiZ مینا مینابم هانیه متقیه Sara_RS siamak slamtalabS 7 پاسخ آخرین پاسخ
    24
    • z GheibiZ z Gheibi

سلام
      در اهمیت کلوز و ریدینگ همین بس که شما این هارو که بزنید هر سوالی براتون کلی تاثیر داره چون بقیه افراد معمولا به این سوالات جواب نمی‌دهد
      خب مواد لازم :
      ۲_یک عدد متن
      ۳_ انگیزه کافی
      ۴_ اعتماد به کسی که این راه رو رفته ومیدونه حتی اگر صفر صفر هستی توی متن خوانی و توی آزمونها متن هارو رد می کنید از الان با هم شروع می کنیم تا بهترین سطح پیش میریم و قطعا در کنکور یک برگ برنده همراه می برید

برنامه بلند مدت

نحوه پخت در شب اول
      یک متن برمیدارید می‌خونید سوالات شرایط هم می‌خونید ببینید چند سوال میتونید جواب بدید و زمان تون را هرچه قدر شد یک جای مشخص بنویسید(نگهش دارید بعداً کارش داریم!)

متن از کجا بیاریم
      ۱_از کتاب های تست تون
      ۲_ از آزمونهای آزمایشی
      ۳_از کنکورهای سالهای قبل
      ۴_ از کتاب های زبان

z GheibiZ آفلاین
      z GheibiZ آفلاین
      z Gheibi
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط z Gheibi انجام شده

z Gheibi نگار محمودی رضا امیری تجربیا ریاضیا انسانیا

بای ذنب قتلت🖤
      به کدامین گناه کشته شد؟؟
      #آرمان_علی_وردی

1 پاسخ آخرین پاسخ
      5
      • z GheibiZ آفلاین
        z GheibiZ آفلاین
        z Gheibi

سلام
        بچه‌های شجاعی که از دیشب متن خوانی هر شب شون را انجام دادن

میگم شجاع چون اگر اولین متنی باشه که می خوانند یا حتی یک کلمه هم متوجه نشدن یا اینکه چندتا کلمه آشنا دیدن اما بازهم خث تفاوتی نداشته و و کلا از متن خوانی پشیمون شدن

همه در برخورد با اولین ریدینگ همین طور هستند خیلی عادی و معمولیه اگر شما حتی یک کلمه هم متوجه نشدید اماشجاع باشید و تا آخرش بیاید و تا تغییرات بزرگی را احساس کنید

✓برای شب بعد یک نکته را هم رعایت کنید ابتدا متن سوالات را بخوانید بعد خود متن را مطالعه کنید
        تا توی متن خوانی راه بیفتد هر شب نکته و روش براتون میگم تا کاملا مسلط بشید
        اما باید هرشب بخونید وبا شجاعت پیش برید من هم همراهی تون می کنم و هرشب یک متن میخونم
        میتونید گزارش کار بدید تا همه باهم پیش بریم

این هم یک pdf که نکاتی را داره که کمکتون می‌کنه ازش غافل نشویدdarke-matn-be-zaban-sade-anari-mobtakeran.pdf

بای ذنب قتلت🖤
        به کدامین گناه کشته شد؟؟
        #آرمان_علی_وردی

1 پاسخ آخرین پاسخ
        6
        • z GheibiZ آفلاین
          z GheibiZ آفلاین
          z Gheibi

سلام
          شب دوم هم برای اکثر افراد مثل شب اوله کلا توقعی از دوهفته‌ اول نمیره به جز صبوری ،پس آرامش تون رو حفظ کنید و ادامه بدید

در متن خوانی نکاتی وجود دارد که به مرور براتون خواهم گفت اما این ها کمتر از ده درصد اثر دارن اونم به شرط ، به شرط نود درصد دیگه که تمرین زیاد است
          کتاب درسی بعد از قسمتreading سه روش را اشاره کرده
          ۱_scaning
          2_skimming
          3_question generation
          اولی و دومی اساس کار متن خوانی در کنکور انجام می ده
          هر روز توضیحات یکی را خواهیم داشت
          شما هم از امشب یک کلوز را به متن خوانی تون اضافه کنید

خوبه که گزارش هم بدید من هم همپای کنکوریها دارم هر شب متن خوانی میکنم
          تجربیا ریاضیا انسانیا همیار دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا

بای ذنب قتلت🖤
          به کدامین گناه کشته شد؟؟
          #آرمان_علی_وردی

1 پاسخ آخرین پاسخ
          8
          • z GheibiZ آفلاین
            z GheibiZ آفلاین
            z Gheibi

اگر فعلا دسترسی به متن ندارید این برای دو روز متن داره نکات دیگری هم دارد استفاده کنیدketab-school-book-sample.pdf

بای ذنب قتلت🖤
            به کدامین گناه کشته شد؟؟
            #آرمان_علی_وردی

1 پاسخ آخرین پاسخ
            7
            • z GheibiZ آفلاین
              z GheibiZ آفلاین
              z Gheibi

سلام
              امروز میخواهم درمورد scaning صحبت کنیم
              یعنی بیسواد هم اگر بودید می‌توانستید از این روش استفاده کنید
              صورت سوال ها را که خوندید تقریباً میفهمید که کلمه اصلی و مورد سوال کدومه عکس اون رو توی دهنتون نگه دارید و توی متن دنبالش بگردید بعد با توجه به متن گزینه ها را چک کنید این روش محشره یعنی شده خود من از متن یک کلمه هم متوجه نشدم اما با مقایسه گزینه ها با متن به جواب درست رسیدم
              یعنی با این روش می شه توی درک مطلب عربی و فارسی و درس های دیگه هم استفاده کرد

مثلا در سوال آخر کلمه sunrooms را توی متن پیدا کنید و گزینه ها را مقایسه کنید ( اگر عکس کیفیتش پایین است متن را توی pdfدوم پیدا کنید)Screenshot_۲۰۲۱۰۱۱۵-۰۹۱۷۲۰~2.png

بای ذنب قتلت🖤
              به کدامین گناه کشته شد؟؟
              #آرمان_علی_وردی

1 پاسخ آخرین پاسخ
              9
              • z GheibiZ آفلاین
                z GheibiZ آفلاین
                z Gheibi

سلام
                رسیدیم به skiming این روش برای سوالاتی مناسب است که مضمون متن را از ما می‌پرسه
                سوالاتی که مضمون اصلی متن را می پرسن جواب شون نباید خیلی جزئی باشد و هم نباید از موضوع پرت باشد
                معمولاً کلماتی مثل best titel main idea mainaly about درسوالاتی هستند که به روش skiming حل میشه مثل سوال اول در Screenshot_۲۰۲۱۰۱۱۵-۰۹۱۷۲۰~2.png
                در این روش لازمه شما درک کلی از متن به دست بیاورید و ممکنه خیلی اوقات طراح متن را بمباران لغات ناآشنا کرده باشه تا از پاسخ دادن منصرف بشید
                کلا یک تجربه‌ای که من این چند وقت به دست آوردم اینه که خیلی از متن های سخت سوالات راحتی دارن و فقط ظاهر شون خشن‌ نشون میده پس بهتره قبل از اینکه متن را بخونید نیم نگاهی به سوالات بندازید
                فایده دیگر خواندن سوالات قبل از متن اینه که میفهمید کجا باید بیشتر دقت کنید و زودتر به نتیجه برسید
                سه توصیه نهایی
                متن خوانی هرشب فراموش نشود

همیار تجربیا ریاضیا انسانیا گرامریست-های-آلاء دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش آموز کنکوری

بای ذنب قتلت🖤
                به کدامین گناه کشته شد؟؟
                #آرمان_علی_وردی

1 پاسخ آخرین پاسخ
                6
                • z GheibiZ z Gheibi

سلام
                  خب مواد لازم :
                  ۲_یک عدد متن
                  ۳_ انگیزه کافی

برنامه بلند مدت

نحوه پخت در شب اول

متن از کجا بیاریم
                  ۱_از کتاب های تست تون
                  ۲_ از آزمونهای آزمایشی
                  ۳_از کنکورهای سالهای قبل
                  ۴_ از کتاب های زبان

مینا مینابم آفلاین
                  مینا مینابم آفلاین
                  مینا میناب

z Gheibi سلام امیدوارم همیشه حالتون خوب باشه
                  سوال من اینکه شما میگین همیشه متن بخونیم درسته?
                  این متن ها رو از کجا پیدا کنیم و دارای چه ویژگی هایی باشه ممنون میشم راهنمایی کنید☺

z GheibiZ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  0
                  • مینا مینابم مینا میناب

z Gheibi سلام امیدوارم همیشه حالتون خوب باشه
                    سوال من اینکه شما میگین همیشه متن بخونیم درسته?
                    این متن ها رو از کجا پیدا کنیم و دارای چه ویژگی هایی باشه ممنون میشم راهنمایی کنید☺

z GheibiZ آفلاین
                    z GheibiZ آفلاین
                    z Gheibi

مینا میناب سلام ممنونم از لطف شما انشاءالله بهترین ها براتون اتفاق بیفتد
                    بله هر شب متن بخونید. در اولین پست این تاپیک پنج تا از منابع متن را براتون شمردم و الان بیشتر در موردش صحبت خواهیم کرد

**انتخاب متن **.
                    ۱_ یک چیزی که به زبان انگلیسی نوشته شده باشد 😅😂 (منظورم اینه هر جایی از فرصت استفاده کنید)
                    ۲_متون در کتاب های تست
                    ۳_ متون در کنکور های آزمایشی
                    ۴_متون کنکور های سال های گذشته
                    ۵_کتاب های ویژه متن خوانی در کنکور مثل. و نترسیم از متن ، زرد کانون ، درک مان به زبان ساده، پت و متن و...
                    من پنجمی را پیشنهاد می کنم چون خیلی سر راست و دقیق برای کنکوره و شما هر شب متن برات آماده است و نکات متن خوانی را هم توش آورند. خودم با نترسیم از متن شروع کردم و بعد زرد کانون رو هم کمی مطالعه کردم ، نترسیم از متن نوشته رضا کیاسالار خیلی برای من جواب داد.

ویژگی یک متن مفید
                    با این که در زبان کنکور خارج از کتاب میارن اما تمرکز اصلی روی موضوعات کتاب است پس خواندن هر متنی خوبه اما اگه متن برای کنکور طراحی شده باشه،خیلی بهتره.
                    در مورد سختی و آسانی هم همه مدلی را امتحان کنید که همه چیز ممکنه
                    ممارست توی این راه شرط لازمه ، لازمه اوایل راه شما یه متن هایی را بخونید که یکی کلمه اش را هم متوجه نشوید ولی باید ادامه بدید اینقدر اتفاق افتاده که حتی یک کلمه اش را هم نفهمیدم حتی گاهی یک چیزایی اشتباهی می‌فهمیدم مثلا یکبار یک متنی خوندم که قوانین نسبیت انیشتین را توضیح میداد ترجمه فارسی را به زور می‌فهمیدم چی میگه و نسبیت عام و خاص و توضیحات و... دیدن همچین چیزی هم لازمه اما تمرکزتون روی متون رایج تر باشه
                    وسط متن های هر شب به هیچ وجه به لغت نامه مراجعه نکنید باید بدونید خیلی کلمات را طراح از عمد از لغاتی که بلد نیستید انتخاب می کنه و تاثیری بر جواب دادن به سوالات نداره باید چشمتون به متن هایی که بمباران لغات ناشناخته شده،آشنا بشه، مراجعه به دیکشنری فقط بعد از اتمام پاسخ گویی به سوالات ممکنه
                    تجربی ریاضیا ریاضی فیزیک انسانیا همیار گرامریست-های-آلاء دانش آموز کنکوری دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا تجربیا

بای ذنب قتلت🖤
                    به کدامین گناه کشته شد؟؟
                    #آرمان_علی_وردی

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    3
                    • z GheibiZ z Gheibi

سلام
                      خب مواد لازم :
                      ۲_یک عدد متن
                      ۳_ انگیزه کافی

برنامه بلند مدت

نحوه پخت در شب اول

متن از کجا بیاریم
                      ۱_از کتاب های تست تون
                      ۲_ از آزمونهای آزمایشی
                      ۳_از کنکورهای سالهای قبل
                      ۴_ از کتاب های زبان

هانیه متقیه آفلاین
                      هانیه متقیه آفلاین
                      هانیه متقی
                      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط هانیه متقی انجام شده

z Gheibi سلام
                      ببخشید یه سوال منی که کلا زبان نمیخوندم الان میخوام زبان واسه کنکور بخونم منم باید هرشب یه متن بخونم اصلا چیزی نفهمیدم یا اول لغات توسعه بدم بعد برم سراغ متن؟؟؟؟

0
                      • هانیه متقیه هانیه متقی

z Gheibi سلام
                        ببخشید یه سوال منی که کلا زبان نمیخوندم الان میخوام زبان واسه کنکور بخونم منم باید هرشب یه متن بخونم اصلا چیزی نفهمیدم یا اول لغات توسعه بدم بعد برم سراغ متن؟؟؟؟

z GheibiZ آفلاین
                        z GheibiZ آفلاین
                        z Gheibi

هانیه متقی سلام علاوه بر خواندن لغت متن خوانی هم بکنید اما لغت ها رو با سرعت بیشتری پیش ببرید
                        تنویر افکار عمومی
                        اما لطفا همه توجه کنید این که میگم تا یک مدتی هیچی متوجه نشدید، اشکالی ندارد به شرط اینکه روش های متن خوانی و نکاتی را که میگم کم کم رعایت کنید تا ماهر بشید
                        نه اینکه مدام متن هایی را که نمی فهمید بخونید و نکات را هم که پشت گوش بندازید

بای ذنب قتلت🖤
                        به کدامین گناه کشته شد؟؟
                        #آرمان_علی_وردی

هانیه متقیه 1 پاسخ آخرین پاسخ
                        0
                        • z GheibiZ z Gheibi

هانیه متقی سلام علاوه بر خواندن لغت متن خوانی هم بکنید اما لغت ها رو با سرعت بیشتری پیش ببرید
                          تنویر افکار عمومی
                          اما لطفا همه توجه کنید این که میگم تا یک مدتی هیچی متوجه نشدید، اشکالی ندارد به شرط اینکه روش های متن خوانی و نکاتی را که میگم کم کم رعایت کنید تا ماهر بشید
                          نه اینکه مدام متن هایی را که نمی فهمید بخونید و نکات را هم که پشت گوش بندازید

هانیه متقیه آفلاین
                          هانیه متقیه آفلاین
                          هانیه متقی

z Gheibi ممنون

0
                          • هانیه متقیه هانیه متقی

z Gheibi ممنون

z GheibiZ آفلاین
                            z GheibiZ آفلاین
                            z Gheibi

هانیه متقی خواهش میکنم 🌷 پر قدرت ادامه بدید

بای ذنب قتلت🖤
                            به کدامین گناه کشته شد؟؟
                            #آرمان_علی_وردی

kosariK 1 پاسخ آخرین پاسخ
                            0
                            • z GheibiZ آفلاین
                              z GheibiZ آفلاین
                              z Gheibi

سلام
                              بریم سراغ سومین روشی که کتاب برای متن خوانی پیشنهاد کرده question generation
                              به زبون ساده یعنی از wh ها استفاده کن توی متن از خودت بپرس what when where who how which. Why و..
                              سوالات را که خوندی، مثلا پرسیده سلول خورشیدی چه طور کار می‌کنه ؟حرکت بکن توی متن و مدام بپرس what what what
                              یا پرسیده در کجا کاربرد دارن ، شما که دارید متن را می‌خونید از خودتون بپرسید where where where

این تاپیک را می‌گذاریم برای نوشتن نکات یک تاپیک دیگر هم داریم برای این که هر شب متن مونو بخونیم و به هم اطلاع بدیم و دلگرمی هم باشیم توی این راه سوالات تونو هم اونجا بپرسید
                              انسانیا تجربی دانش-آموزان-آلاء گرامریست-های-آلاء ریاضی فیزیک

بای ذنب قتلت🖤
                              به کدامین گناه کشته شد؟؟
                              #آرمان_علی_وردی

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              1
                              • z GheibiZ z Gheibi

هانیه متقی خواهش میکنم 🌷 پر قدرت ادامه بدید

kosariK آفلاین
                                kosariK آفلاین
                                kosari
                                دانشجویان پیراپزشکی

z Gheibi سلام ببخشید گفتید لغات پرسرعت بخونم
                                متنم بخونم ولی متن میخونم اصلا هیچی نمیفهمم از متن سوالاتم نمیتونم جواب بدم
                                پیشنهادتون چیه
                                یکیم من کلا کتاب زبان نخریدم لغات یه چیزی معرفی میکنید که بخونم
                                ممنون میشم

‹‹ اُوِردُوزِ مَغزي دَر اَثَرِ مَصرَفِ زیادِ فِڪر... ››

0
                                • kosariK kosari

z Gheibi سلام ببخشید گفتید لغات پرسرعت بخونم
                                  متنم بخونم ولی متن میخونم اصلا هیچی نمیفهمم از متن سوالاتم نمیتونم جواب بدم
                                  پیشنهادتون چیه
                                  یکیم من کلا کتاب زبان نخریدم لغات یه چیزی معرفی میکنید که بخونم
                                  ممنون میشم

z GheibiZ آفلاین
                                  z GheibiZ آفلاین
                                  z Gheibi

@kosar-mottaghi سلام کلا نه روزه که این تاپیک را زدم، وقتی خودم شروع کردم تقریبا تا دوماه هیچی متوجه نمی شدم به خاطر همین میگم ادامه بدید و صبوری کنید
                                  توی زبان کتاب جامع خیلی سبز و مبتکران کتاب هایی اند که پیشنهاد میشن با هر کدوم دوست دارید پیش برید
                                  اگه کتاب لغت بخواهید که هر دوی این ها همرامشون کتابچه لغت دارن
                                  سری لقمه مهرماه و جیبی خیلی سبز کتابچه دارن
                                  تعریف تیک ایت گاج رو هم ممیکنن اما اگر کتاب تست دارید خودتون هم میتونید لغات رااز متن کتاب در بیارید و لیست بندی کنید من خودم می کردم

بای ذنب قتلت🖤
                                  به کدامین گناه کشته شد؟؟
                                  #آرمان_علی_وردی

kosariK 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  0
                                  • z GheibiZ z Gheibi

@kosar-mottaghi سلام کلا نه روزه که این تاپیک را زدم، وقتی خودم شروع کردم تقریبا تا دوماه هیچی متوجه نمی شدم به خاطر همین میگم ادامه بدید و صبوری کنید
                                    توی زبان کتاب جامع خیلی سبز و مبتکران کتاب هایی اند که پیشنهاد میشن با هر کدوم دوست دارید پیش برید
                                    اگه کتاب لغت بخواهید که هر دوی این ها همرامشون کتابچه لغت دارن
                                    سری لقمه مهرماه و جیبی خیلی سبز کتابچه دارن
                                    تعریف تیک ایت گاج رو هم ممیکنن اما اگر کتاب تست دارید خودتون هم میتونید لغات رااز متن کتاب در بیارید و لیست بندی کنید من خودم می کردم

kosariK آفلاین
                                    kosariK آفلاین
                                    kosari
                                    دانشجویان پیراپزشکی

z Gheibi ممنون

‹‹ اُوِردُوزِ مَغزي دَر اَثَرِ مَصرَفِ زیادِ فِڪر... ››

0
                                    • kosariK kosari

z Gheibi ممنون

z GheibiZ آفلاین
                                      z GheibiZ آفلاین
                                      z Gheibi

@kosar-mottaghi خواهش میکنم 🌷 موفق باشید

بای ذنب قتلت🖤
                                      به کدامین گناه کشته شد؟؟
                                      #آرمان_علی_وردی

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      0
                                      • z GheibiZ آفلاین
                                        z GheibiZ آفلاین
                                        z Gheibi

سلام
                                        نکات اصلی متن خوانی ،اونچه برای شروع لازمه را گفتم
                                        از این به بعد ریز نکات متن خوانی را هم پست میکنم تا در این مسیر کمکتون باشه
                                        برای خودم با استفاده از همین نکات ساده و تمرین مداوم ،از متن خوانی تصویری طلایی رقم خورده ✨✨امیدوارم این تصویر برای شما هم ایجاد بشه
                                        ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌
                                        کلمه های تضاد ساز
                                        کلماتbut,. unlike, although. ,thuogh, however, despite,. in spite of ,
                                        معنی تضاد ، اگر چه و علی رغم میدهند و بین فرض قبلی و حرف بعدی تضادی را ایجاد می‌کنه یا اینکه مورد خاصی را از حکم کلی جدا می کنه ؛مواظب این کلمات باشید وگرنه مستقیم به سمت جواب غلط هدایت میشوید
                                        ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌
                                        گفته بودیم که اول سوالها را می خوانیم بعد سراغ متن میریم ، بعداز خوندن متن به ترتیب سوالات را جواب ندهید، طبق خوانش اولیه تون فهمیدید کدوم سوالات سختن و کدوما آسون ، به ترتیب از آسان به سخت سوالات را حل کنید .
                                        گرامریست-های-آلاء ا تجربی ریاضیا انسانیا بچه-های-کنکور-تجربی-1400

بای ذنب قتلت🖤
                                        به کدامین گناه کشته شد؟؟
                                        #آرمان_علی_وردی

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        5
                                        • z GheibiZ آفلاین
                                          z GheibiZ آفلاین
                                          z Gheibi

سلام
                                          ⁦☘️⁩⁦☘️⁩⁦☘️⁩ از چهار تا گزینه های سوال معمولاً دوتا گزینه تابلو غلط هستند، دو گزینه را حذف کنید و با دقت بیشتری بین دو گزینه بعدی دنبال جواب بگردید
                                          🍀🍀🍀 توی سوال های درک مطلب از اطلاعات عمومی تون زیاد استفاده نکنید چون ممکن متن برخلاف اون را گفته باشه این سخت گیری در متون علمی کمتره اما بازهم ملاک پاسخ گویی اطلاعات متن است
                                          🌱🌱🌱 برای پیدا کردن عنوان مناسب( best title , best topic, main idea , ) ،خواندن یکی دوخط اول متن و خط اول هر پاراگراف ، معمولاً ما را به جواب میرسونه
                                          گرامریست-های-آلاء دهم یازدهم دوازدهم

بای ذنب قتلت🖤
                                          به کدامین گناه کشته شد؟؟
                                          #آرمان_علی_وردی

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          7
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه