فاصله از درس
-
سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه و خوب درسا تون پیش بره
خب بچها من ی مدتی هست تقریبا یک ماه از درس فاصله گرفتم وساعت مطالعم صفر شده مثل روزای اول شور و اشتیاق ندارم واسه درس خوندن و استرس زیادی دارم برا این موضوع پیشنهاتون واسه یک استارت خوب و با همون انگیزه چیه
کنکوری نظام جدید
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه و خوب درسا تون پیش بره
خب بچها من ی مدتی هست تقریبا یک ماه از درس فاصله گرفتم وساعت مطالعم صفر شده مثل روزای اول شور و اشتیاق ندارم واسه درس خوندن و استرس زیادی دارم برا این موضوع پیشنهاتون واسه یک استارت خوب و با همون انگیزه چیه
کنکوری نظام جدید
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاmarziyeh fallah
سفر برید -
marziyeh fallah
سفر بریداین پست پاک شده! -
marziyeh fallah
سفر بریدDr Aryan 0 در فاصله از درس گفته است:
marziyeh fallah
سفر بریدسلام .
الان از لحاظ صحبت شما معلومه انرژی کافی دارید ،توکل بر خدا و با برنامه ریزی شروع کنید و به نظر من نیازی به مسافرت نیست ،چون مسافرت برا کسایی هست ،که از درس زده شدن .
برنامه رو از ۵ ساعت مطالعه تنظیم کرده و با افزودن روزی نیم ساعت جلو برید ،با امید موفقیت شما -
marziyeh fallah
سفر بریدDr Aryan 0
سعی میکنم ولی کسی نمیبرتم
شما ی بار یادمه تودلی گفتی دوماهه از درس فاصله گرفتی الان همه چی خوب پیش میره تونیستید برگردید به درس -
Dr Aryan 0 در فاصله از درس گفته است:
marziyeh fallah
سفر بریدسلام .
الان از لحاظ صحبت شما معلومه انرژی کافی دارید ،توکل بر خدا و با برنامه ریزی شروع کنید و به نظر من نیازی به مسافرت نیست ،چون مسافرت برا کسایی هست ،که از درس زده شدن .
برنامه رو از ۵ ساعت مطالعه تنظیم کرده و با افزودن روزی نیم ساعت جلو برید ،با امید موفقیت شماAbolfazl Mousavi
مرسی ولی بدیش همینه همون پنج ساعتم نمیخونم -
Abolfazl Mousavi
مرسی ولی بدیش همینه همون پنج ساعتم نمیخونمmarziyeh fallah در فاصله از درس گفته است:
Abolfazl Mousavi
مرسی ولی بدیش همینه همون پنج ساعتم نمیخونمببخشید دخالت میکنم ،میتونید از سه ساعت شروع کنید؟
-
marziyeh fallah در فاصله از درس گفته است:
Abolfazl Mousavi
مرسی ولی بدیش همینه همون پنج ساعتم نمیخونمببخشید دخالت میکنم ،میتونید از سه ساعت شروع کنید؟
Abolfazl Mousavi
خواهش میکنم دخالت نیس کمکه بحث سر ساعت مطالعه نیس همون پنج ساعتم میتونم شروع یا حتی با هفت ساعت میتونم شروع کنم اصل اینه باید شروع کنم همش میگم صب دیگه شروع میکنم و همین صب گفتنام از شنبه گفتنام شده یک ماه -
Abolfazl Mousavi
خواهش میکنم دخالت نیس کمکه بحث سر ساعت مطالعه نیس همون پنج ساعتم میتونم شروع یا حتی با هفت ساعت میتونم شروع کنم اصل اینه باید شروع کنم همش میگم صب دیگه شروع میکنم و همین صب گفتنام از شنبه گفتنام شده یک ماهmarziyeh fallah در فاصله از درس گفته است:
Abolfazl Mousavi
خواهش میکنم دخالت نیس کمکه بحث سر ساعت مطالعه نیس همون پنج ساعتم میتونم شروع یا حتی با هفت ساعت میتونم شروع کنم اصل اینه باید شروع کنم همش میگم صب دیگه شروع میکنم و همین صب گفتنام از شنبه گفتنام شده یک ماهفقط کافیه کتابو تو دستات بگیری
-
Abolfazl Mousavi
خواهش میکنم دخالت نیس کمکه بحث سر ساعت مطالعه نیس همون پنج ساعتم میتونم شروع یا حتی با هفت ساعت میتونم شروع کنم اصل اینه باید شروع کنم همش میگم صب دیگه شروع میکنم و همین صب گفتنام از شنبه گفتنام شده یک ماهفقط کافیه کتابو تو دستات بگیری
Abolfazl Mousavi
دقیقا همین کارو میکنم و ساعت ها فقط کتاب جلومه ولی دریغ از اینکه یک کلمه بخونم -
Abolfazl Mousavi
دقیقا همین کارو میکنم و ساعت ها فقط کتاب جلومه ولی دریغ از اینکه یک کلمه بخونمببخشید اجازه هست وارد پی وی شما بشم؟
-
Abolfazl Mousavi
دقیقا همین کارو میکنم و ساعت ها فقط کتاب جلومه ولی دریغ از اینکه یک کلمه بخونمmarziyeh fallah هدفتو نمیخوای از عمیق قلبت
-
marziyeh fallah هدفتو نمیخوای از عمیق قلبت
ata mohseni
شاید اینم بتونه باشه ولی هدفمو دوست دارم -
ata mohseni
شاید اینم بتونه باشه ولی هدفمو دوست دارمmarziyeh fallah نگو دوست دارم اگه دوست داشتی انگیزه داشتی
به خاطر حسرت نموندن به دلت و پدر رو مادرت تلاش کن
حسرت خیلی بده...آدم نمیتونه تحملش کنه
-
marziyeh fallah نگو دوست دارم اگه دوست داشتی انگیزه داشتی
به خاطر حسرت نموندن به دلت و پدر رو مادرت تلاش کن
حسرت خیلی بده...آدم نمیتونه تحملش کنه
ata mohseni
اره خیلی دقیقا واسه پارسال که نتیجه کنکورم داغون بود خیلی حسرت خوردم -
ata mohseni
اره خیلی دقیقا واسه پارسال که نتیجه کنکورم داغون بود خیلی حسرت خوردمmarziyeh fallah خوب الان این حسرتو تجربه کردین
میخواین خدایی نکرده دوباره تجربه کنین؟
خودتون میگین هدفمو دوس دارم از اون ورم میگین انگیزه ندارم
حرفاتون جور نمیاد -
marziyeh fallah خوب الان این حسرتو تجربه کردین
میخواین خدایی نکرده دوباره تجربه کنین؟
خودتون میگین هدفمو دوس دارم از اون ورم میگین انگیزه ندارم
حرفاتون جور نمیادata mohseni
نه اصلا دوست ندارم دوباره تجربه کنم
نمیدونم شایدم جور در نیاد واقعا ولی باید درستش کنم
به هرحال مرسی -
ata mohseni
اره خیلی دقیقا واسه پارسال که نتیجه کنکورم داغون بود خیلی حسرت خوردمmarziyeh fallah در فاصله از درس گفته است:
ata mohseni
اره خیلی دقیقا واسه پارسال که نتیجه کنکورم داغون بود خیلی حسرت خوردماولین ترازم ۴۸۰۰ بود ، و به شدت ناامید بودم و فشار های خانواده و ... خیلی زیاد بود ، و کلا اول کار راهو باخته بودم همین اول کاری
به خودم گفتم مشکلاتم رو تجزیه کنم هر کدومش رو حل کنم
سعی کردم مثل دیگران درس بخونم اما تابستان یازدهم به همین علت خراب شد ،اما روش مطالعه خودم رو یاد گرفتم و انگیزم رو با دو روز فاصله از درس تقویت کردم و به خودم گفتم این هدفمه ، فردا همین هدف هست که قراره خیلیا رو در برابرت خم کنه ، و الحمد الله درسم هم خوب شده ،فقط بدون که هیچ کس از اولش عالی نبوده
-
ata mohseni
اره خیلی دقیقا واسه پارسال که نتیجه کنکورم داغون بود خیلی حسرت خوردماولین ترازم ۴۸۰۰ بود ، و به شدت ناامید بودم و فشار های خانواده و ... خیلی زیاد بود ، و کلا اول کار راهو باخته بودم همین اول کاری
به خودم گفتم مشکلاتم رو تجزیه کنم هر کدومش رو حل کنم
سعی کردم مثل دیگران درس بخونم اما تابستان یازدهم به همین علت خراب شد ،اما روش مطالعه خودم رو یاد گرفتم و انگیزم رو با دو روز فاصله از درس تقویت کردم و به خودم گفتم این هدفمه ، فردا همین هدف هست که قراره خیلیا رو در برابرت خم کنه ، و الحمد الله درسم هم خوب شده ،فقط بدون که هیچ کس از اولش عالی نبوده
Abolfazl Mousavi
صد در صد
باید تلاش کنیم واراده قوی وتوکل به خدا همین واسه موفقیت کافیست مهم شرایط نیس -
منم سعی میکنم با همه اینا بجنگم به قولی و دوباره خودم را دریابم مرسی از شما