دینی دهم کتاب تست...؟
-
سلام. کتاب تست برای دینی دهم رشته ریاضی کدوم خوب هست؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @ریاضیا @تجربیا @انسانیا @دهم @ یازدهم @دوازدهم @همیار -
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @ریاضیا @تجربیا @انسانیا @دهم @ یازدهم @دوازدهم @همیاررضا امیری قطعا قطعا قطعا خیلی سبز
بینظیره
-
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @ریاضیا @تجربیا @انسانیا @دهم @ یازدهم @دوازدهم @همیاررضا امیری در دینی دهم کتاب تست...؟ گفته است:
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @ریاضیا @تجربیا @انسانیا @دهم @ یازدهم @دوازدهم @همیارکتاب خیلی سبز خوبه
میکرو طلایی هم خوبه -
رضا امیری قطعا قطعا قطعا خیلی سبز
بینظیره
ata mohseni ممنون
-
رضا امیری در دینی دهم کتاب تست...؟ گفته است:
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @ریاضیا @تجربیا @انسانیا @دهم @ یازدهم @دوازدهم @همیارکتاب خیلی سبز خوبه
میکرو طلایی هم خوبهzeinabmaghsoudi ممنون
-
سلام دوستان
من برا دینی کتاب قلم چی گرفتم. میشه یکی یه عکس از تست های کتاب خیلی سبز برام بفرسته ببینم چجوریه
ممنون میشم -
@امیرمسعود-جعفری در دینی دهم کتاب تست...؟ گفته است:
سلام بچه ها بنظرتون خط ویژه هم خوب هست؟
آره خوبه
ببینید دینی اولویت خوندن کتاب درسی هست
بعدش تست زدن
شما چون دهمی هستین میتونین رو تستای بیشتری کار کنید
خط ویژه هم کتاب خوبیه
ولی بنظر من اولویت با میکرو بعدش خیلی سبزه -
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @ریاضیا @تجربیا @انسانیا @دهم @ یازدهم @دوازدهم @همیاررضا امیری در دینی دهم کتاب تست...؟ گفته است:
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @ریاضیا @تجربیا @انسانیا @دهم @ یازدهم @دوازدهم @همیارسلام .
من کتاب خوبی برا دینی ندیدم ،حتی قلم چی هم سطح سوالاتش پایینه ، تستای چالشی ندیدم ، اما خب گاج یا خیلی سبز خوبه
-
zeinabmaghsoudi ممنون
-
سلام وقتتون بخیر ...
من خودم خیلی سبز استفاده میکنم و از نظر خودم کامله این کتاب ...ولی اگر کتاب دیگه ای میخواین بگیرین میکرو هم خوبه ...در واقع تفاوت زیادی ندارن شاید در تعداد تست متفاوت باشن شما میتونین با هر منبعی که دارین به تستاش مسلط بشین و بهترین نتیجه رو بگیرین -
@امیرمسعود-جعفری در دینی دهم کتاب تست...؟ گفته است:
سلام بچه ها بنظرتون خط ویژه هم خوب هست؟
آره خوبه
ببینید دینی اولویت خوندن کتاب درسی هست
بعدش تست زدن
شما چون دهمی هستین میتونین رو تستای بیشتری کار کنید
خط ویژه هم کتاب خوبیه
ولی بنظر من اولویت با میکرو بعدش خیلی سبزهzeinabmaghsoudi خیلی ممنون ازتون.
-
رضا امیری در دینی دهم کتاب تست...؟ گفته است:
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @ریاضیا @تجربیا @انسانیا @دهم @ یازدهم @دوازدهم @همیارسلام .
من کتاب خوبی برا دینی ندیدم ،حتی قلم چی هم سطح سوالاتش پایینه ، تستای چالشی ندیدم ، اما خب گاج یا خیلی سبز خوبه
Abolfazl Mousavi متشکر
-
سلام وقتتون بخیر ...
من خودم خیلی سبز استفاده میکنم و از نظر خودم کامله این کتاب ...ولی اگر کتاب دیگه ای میخواین بگیرین میکرو هم خوبه ...در واقع تفاوت زیادی ندارن شاید در تعداد تست متفاوت باشن شما میتونین با هر منبعی که دارین به تستاش مسلط بشین و بهترین نتیجه رو بگیرینFatemeh Soheilikia ممنون
-
Abolfazl Mousavi متشکر
خواهش میکنم
-
Fatemeh Soheilikia ممنون
-
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @ریاضیا @تجربیا @انسانیا @دهم @ یازدهم @دوازدهم @همیاررضا امیری من خیلی سبز کارمیکنم این سه سال خیلییییییییی خوبه
-
رضا امیری من خیلی سبز کارمیکنم این سه سال خیلییییییییی خوبه
zeinab dehghani
ممنون
-
zeinab dehghani در دینی دهم کتاب تست...؟ گفته است:
ببخشید اما سطح سوالات واقعا خیلی پایینه