دینی دهم کتاب تست...؟
-
@امیرمسعود-جعفری در دینی دهم کتاب تست...؟ گفته است:
سلام بچه ها بنظرتون خط ویژه هم خوب هست؟
آره خوبه
ببینید دینی اولویت خوندن کتاب درسی هست
بعدش تست زدن
شما چون دهمی هستین میتونین رو تستای بیشتری کار کنید
خط ویژه هم کتاب خوبیه
ولی بنظر من اولویت با میکرو بعدش خیلی سبزهنوشتهشده در ۲۳ دی ۱۳۹۹، ۱۵:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinabmaghsoudi خیلی ممنون ازتون.
-
رضا امیری در دینی دهم کتاب تست...؟ گفته است:
سلام. کتاب تست برای دینی دهم رشته ریاضی کدوم خوب هست؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @ریاضیا @تجربیا @انسانیا @دهم @ یازدهم @دوازدهم @همیارسلام .
من کتاب خوبی برا دینی ندیدم ،حتی قلم چی هم سطح سوالاتش پایینه ، تستای چالشی ندیدم ، اما خب گاج یا خیلی سبز خوبه
نوشتهشده در ۲۳ دی ۱۳۹۹، ۱۵:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAbolfazl Mousavi متشکر
-
سلام وقتتون بخیر ...
من خودم خیلی سبز استفاده میکنم و از نظر خودم کامله این کتاب ...ولی اگر کتاب دیگه ای میخواین بگیرین میکرو هم خوبه ...در واقع تفاوت زیادی ندارن شاید در تعداد تست متفاوت باشن شما میتونین با هر منبعی که دارین به تستاش مسلط بشین و بهترین نتیجه رو بگیریننوشتهشده در ۲۳ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFatemeh Soheilikia ممنون
-
Abolfazl Mousavi متشکر
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۲۳ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخواهش میکنم
-
نوشتهشده در ۲۳ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۰۰ آخرین ویرایش توسط ali s 1 انجام شده
سفیر خرد:/
البته جامع دهم یازدهمع،ولی ارزش دارع:/ -
Fatemeh Soheilikia ممنون
رضا امیری
موفق باشید -
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @ریاضیا @تجربیا @انسانیا @دهم @ یازدهم @دوازدهم @همیارنوشتهشده در ۲۳ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهرضا امیری من خیلی سبز کارمیکنم این سه سال خیلییییییییی خوبه
-
رضا امیری من خیلی سبز کارمیکنم این سه سال خیلییییییییی خوبه
نوشتهشده در ۲۳ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani
ممنون
-
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۲۳ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani در دینی دهم کتاب تست...؟ گفته است:
ببخشید اما سطح سوالات واقعا خیلی پایینه
-
zeinab dehghani در دینی دهم کتاب تست...؟ گفته است:
نوشتهشده در ۲۳ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAbolfazl Mousavi خیلی سبز چند نوع انتشار داره ........
بستگی داره کدومش -
Abolfazl Mousavi خیلی سبز چند نوع انتشار داره ........
بستگی داره کدومشخیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۲۳ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani در دینی دهم کتاب تست...؟ گفته است:
بستگی داره کدومشمنظورم کتاب تستش
یازدهمش عکش روزنامه ای روشه
-
نوشتهشده در ۲۳ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام ببخشید چرا برای مسائل اقتصاد رشته ی انسانی هیچ فیلمی توی آلاء نیست؟
-
بستگی داره کدومشمنظورم کتاب تستش
یازدهمش عکش روزنامه ای روشه
نوشتهشده در ۲۳ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAbolfazl Mousavi مشکل اینه ک فقط برای یازدهم رو تهیه کردین...از نوع جامع خیلی سبز ....من استفاده کردم و میکنم و خیلیییی راضی ام...پایین ترین درصدم هم برای دینی 75درصدبوده
اینم برای جامع دهم و یازدهم هست
-
Abolfazl Mousavi مشکل اینه ک فقط برای یازدهم رو تهیه کردین...از نوع جامع خیلی سبز ....من استفاده کردم و میکنم و خیلیییی راضی ام...پایین ترین درصدم هم برای دینی 75درصدبوده
اینم برای جامع دهم و یازدهم هست
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۲۳ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۵۸ آخرین ویرایش توسط Abolfazl Mousavi انجام شدهمن تا الان درصدم در هر کتابی زیر ۹۳درصد نیومده
-
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @ریاضیا @تجربیا @انسانیا @دهم @ یازدهم @دوازدهم @همیارنوشتهشده در ۲۳ دی ۱۳۹۹، ۱۸:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهرضا امیری در دینی دهم کتاب تست...؟ گفته است:
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @ریاضیا @تجربیا @انسانیا @دهم @ یازدهم @دوازدهم @همیارسلام
دینی میکرو و خیلی سبز عالیه -
نوشتهشده در ۲۳ دی ۱۳۹۹، ۱۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAbolfazl Mousavi سوالات تالیفیش خوبه ها خیلی سبز منم جامعشو دارم و واقعا هم درسنامش و هم تستاش خیلی خیلی عالیههه
-
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @ریاضیا @تجربیا @انسانیا @دهم @ یازدهم @دوازدهم @همیارنوشتهشده در ۲۳ دی ۱۳۹۹، ۱۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهرضا امیری در دینی دهم کتاب تست...؟ گفته است:
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @ریاضیا @تجربیا @انسانیا @دهم @ یازدهم @دوازدهم @همیارسلام
فکر کنم خیلی سبز بهتره -
نوشتهشده در ۲۳ دی ۱۳۹۹، ۱۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط amirh_hmyf انجام شده
کلا دینی دهم و یازدهم خیلی سبز فوق العادست
پایش نه ها، سال به سالش
۲تا نویسنده هستن باهم ، اونا برا دینی دهم و یازدهم خیلی سبز خیلی خوب کار کردن -
رضا امیری قطعا قطعا قطعا خیلی سبز
بینظیره
نوشتهشده در ۲۴ دی ۱۳۹۹، ۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهممنون از همگی
-
نوشتهشده در ۲۷ دی ۱۳۹۹، ۷:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سیر تا پیاز گاج