مشاور
-
سلام دوستای آلایی امیدوارم خوب و پرانرژی باشید
کسی اینجا مشاوره بلده؟ یه برنامه هفتگی نوشتم میخوام بدونم خوب و استاندارد هست یا نه ، اگه کسی ازتون میدونه لطفاً بگین مرسی -
سلام دوستای آلایی امیدوارم خوب و پرانرژی باشید
کسی اینجا مشاوره بلده؟ یه برنامه هفتگی نوشتم میخوام بدونم خوب و استاندارد هست یا نه ، اگه کسی ازتون میدونه لطفاً بگین مرسیta pi من مشاور داشتم شاید بتونم کمکی کنم
-
چهارشنبه : شیمی و زیست و عربی و ادبیات
پنجشنبه : شیمی و ریاضی و دینی و زبان
جمعه: شیمی و فیزیک و عربی و ادبیات
شنبه : زیست و ریاضی و زبان و دینی
یکشنبه : شیمی و فیزیک و ادبیات و عربی
دوشنبه : زیست و ریاضی و زبان و دینی
سه شنبه : شیمی و فیزیک و ادبیات و عربی
چون شنبه امتحان شیمی دارم چند روز اول رو شیمی گذاشتم ، هرچند که نمیتونم به برنامه ای که مینویسم عمل کنم نمیدونم چرا -
چون شنبه امتحان شیمی دارم چند روز اول رو شیمی گذاشتم ، هرچند که نمیتونم به برنامه ای که مینویسم عمل کنم نمیدونم چراta pi تا اونجایی که میدونم برنامه تون باید تنوع درسی داشته باشه
بر اساس نقاط قوت و ضعف باشه
مثلا اگه تو درسی مثل شیمی و زیست ضعیفید اونو هر روز بخونید
اونی که میگین نمیتونم عمل کنم به خاطر سنگین بودن اون برنامه اس باید در حد توان مطالعاتی تون بنویسیدو برنامه اتون باید روز جبرانی داشته باشه که اگ نرسیدین تو اون روز جبران کنین
و یک روز مرور درسایی که تو هفته خوندین
-
ta pi تا اونجایی که میدونم برنامه تون باید تنوع درسی داشته باشه
بر اساس نقاط قوت و ضعف باشه
مثلا اگه تو درسی مثل شیمی و زیست ضعیفید اونو هر روز بخونید
اونی که میگین نمیتونم عمل کنم به خاطر سنگین بودن اون برنامه اس باید در حد توان مطالعاتی تون بنویسیدو برنامه اتون باید روز جبرانی داشته باشه که اگ نرسیدین تو اون روز جبران کنین
و یک روز مرور درسایی که تو هفته خوندین
ata mohseni ممنون از راهنماییتون
-
چون شنبه امتحان شیمی دارم چند روز اول رو شیمی گذاشتم ، هرچند که نمیتونم به برنامه ای که مینویسم عمل کنم نمیدونم چرا -
aylar mo روز قبل از هر روز برای روز بعد این اطلاعات رو مینویسم اما خب راستش نمیدونم چقدر باید باشن
-
سلام بچه ها
-
من تازه میخوام درس خوندن رو شروع کنم کسی میتونه راهنماییم کنه
-
بچه ها میشه ی برنامه خوب بگید که منم طبق اون بخونماز سر در گمی خسته شدم
-
سلام دوست عزیز......من خواهرم مشاورم هست...
میخوای کمک کنم؟ و اگر بخوای برنامه ای برات بگم؟
این برنامه ای ک الان تو نوشتی کامل نیست....تایم رو مشخص نکردی....و البته به مهم بودن هر کتاب هم باید دقت شه.....
منم اوایل چون بار اولم بود مثل تو برنامه می نوشتم...و نمی تونستم هم عمل کنم.......
هر چقد هم خواهرم میگفت ک برنامه بریزم برات قبول نمیکردمفک میکردم ک خودم خیلی بلدم....
تا اینکه چون نمی تونستم برنامه خودم رو اجرا کنم و ناامید شده بودم با خواهرم صحبت کردم....
اونم باتوجه به برنامه درسی مدرسه ....که روز های هفته چ کتابهایی داریم برام نوشت.....حالا اگه بخوای میتونم کمک کنم....فقط برنامه مدرستو بفرست.....و اینکه اگه فیلم آموزشی درسی رو هم میبینی بنویس...
ک برنامه ریزی دقیقی بتونم بهت بدمو اگه برنامه رو پسندیدی ک دیگه خودت اجراش میکنی
-
بچه ها میشه ی برنامه خوب بگید که منم طبق اون بخونماز سر در گمی خسته شدم
پروین شکوهی
چندم هستی عزیزم؟ -
این برنامه ای ک الان تو نوشتی کامل نیست....تایم رو مشخص نکردی....و البته به مهم بودن هر کتاب هم باید دقت شه.....
منم اوایل چون بار اولم بود مثل تو برنامه می نوشتم...و نمی تونستم هم عمل کنم.......
هر چقد هم خواهرم میگفت ک برنامه بریزم برات قبول نمیکردمفک میکردم ک خودم خیلی بلدم....
تا اینکه چون نمی تونستم برنامه خودم رو اجرا کنم و ناامید شده بودم با خواهرم صحبت کردم....
اونم باتوجه به برنامه درسی مدرسه ....که روز های هفته چ کتابهایی داریم برام نوشت.....حالا اگه بخوای میتونم کمک کنم....فقط برنامه مدرستو بفرست.....و اینکه اگه فیلم آموزشی درسی رو هم میبینی بنویس...
ک برنامه ریزی دقیقی بتونم بهت بدمو اگه برنامه رو پسندیدی ک دیگه خودت اجراش میکنی
سارا M 0 سلام میشه به منم بگید چطور برنامه بریزم?اشکال نداره بیام پیوی?
-
سارا M 0 سلام میشه به منم بگید چطور برنامه بریزم?اشکال نداره بیام پیوی?
مینا میناب
سلام بله دوست عزیز
فقط چندمی؟
و اینکه برنامه مدرست رو هم بگو
من به خواهرم میگم برنامه رو بنویسه وبرات میفرستم
-
مینا میناب
سلام بله دوست عزیز
فقط چندمی؟
سارا M 0 من یازدهم تجربی ام و برنامه هم اگه میشه تو پیوی میخوام بفرستم بهتون
-
سارا M 0 من یازدهم تجربی ام و برنامه هم اگه میشه تو پیوی میخوام بفرستم بهتون
مینا میناب
پس برنامه خودتون اگر نوشتید....
و برنامه هفتگی مدرسه رو توی پیوی بفرستید -
مینا میناب
سلام بله دوست عزیز
فقط چندمی؟
سارا M 0 بی زحمت دنبالم کنید تا بتونم پیام بدم
-