ادبیات سختر از حسابان
-
سلام من یک دانش آموز دوازدهمی هستم که ادبیات من به جای صد ، منفی صد است
یکی به من کمک کنه بگه که از کدوم فیلمهای آلا استفاده کنم و با کدوم میتونم خودم را به درصد بالا برسونم
تازه من آدمی هستم که سخت کوشم و خودم اگر بخواهم میتونم خودم به سطح بالا برسونم فقط نمیدونم از چه راهی؟؟؟؟yas ta رفیق منفی صد که نداریم. شما همه سوالارم غلط بزنی درصدت میشه -33.3 :grinning_face_with_big_eyes:
ولی راه حل
میتونی فیلمای ادبیات موضوعی استاد حسین خانی رو ببینی خیلی فیلمای خوبین.
و اینکه فراموش نکن ادبیات با خوندن درست نمیشه. مثل ریاضی باید تمرین کنی. هر شب 5 تا تست ارایه و 10 تا تست قرابت تا شب قبل کنکور باید توی برنامت باشه چون رسیدن به درصد بالا توی ادبیات نیازمند اینه که درک ادبیت بره بالا. برای قرابت کار دیگه ای که باید بکنی اینه که مفاهیم رایج رو یاد بگیری خیلی کمکت میکنه. تاریخ ادبیات رو هم با برنامه ازمون بخون حجم خیلی کمی داره ولی 1 تسته و راحت میشه تستشو جواب داد توی کنکور (البته 99 رو فاکتور میگیریم) میمونه لغت و املا و دستور که لغت و املا رو باید با مرور زیاد یاد بگیری چون خیلی فراره. دستور هم بهتره که مبحثی بخونی و تست زیاد کار کنی تا روون بشی. خشک ترین بحث ادبیات همین دستوره اما چون 3 تا تست داره خیلی مهمه و میشه 12 درصد ادبیات کنکور. -
سلام من یک دانش آموز دوازدهمی هستم که ادبیات من به جای صد ، منفی صد است
یکی به من کمک کنه بگه که از کدوم فیلمهای آلا استفاده کنم و با کدوم میتونم خودم را به درصد بالا برسونم
تازه من آدمی هستم که سخت کوشم و خودم اگر بخواهم میتونم خودم به سطح بالا برسونم فقط نمیدونم از چه راهی؟؟؟؟ -
yas ta سلام
دنبال هیچ چیز جز ادبیات استاد حسین خانی نباشید هم جزوه داره و هم تدریس مطابق با جزوه واقعا من هم مثل شما بودم هنوز آزمون ندادم رشدم رو ببینم ولی حداقل بین مباحث سردرگم هم نیستم و خودم پیشرفتم رو حس میکنم
بنظر من جزوشون رو بخرید و پرینت بگیرید و فیلمهاشون رو هم دانلود کنید کامل ببینید و خودتون تست بزنید ولی به درسنامه دیگه ای نیاز نیست واقعا
(البته چند بار خودشون گفتن نکته و تست هم داریم ولی من تیکت زدم گفتن همچین برنامه ای نیست) -
yas ta سلام شما می تونید از کتاب های هفت خان خیلی سبز استفاده کنید

منظورم این کتاباست می تونید اینارو بخونید بعد از فیلم های آقای هامون سبطی هم استفاده کنید .این پست پاک شده! -
سلام دوست عزیز
حتما از ادبیات استاد حسین خانی استفاده کنید و در کنارش هرشب برای قرابت تست بزنید و کلمه ها رو بخونید
برای بخش دستور هم سعی کنید تیپ تست ها رو یاد بگیرید که تو کتاب میکرو گاج خیلی خوب مشخصا شدن -
ممنون از همگی اما...
اینم باید بگم که من راه. ابریشمی ام و تقریبا کل هفته دارن با ابریشم جلو می آیم و وقتی ندارم، اینو بگید چی کار کنم
مدت مفید درس من ۱۱ساعت ایتدر باره قرابت معنایی اصلا چجوری باید تست زد و اینکه حتما باید متون را کاملا درک کنی یا روش تستی هم میشه؟
بعد چجوری امکان داره هر تست که هر گزینه خودش یک بیت است و در هر گزینه گفته چند ارایه ذکر شده و باید مثال در آن تست ۱۶ارایه پیدا کنید ؟
اینم بگم من می خواهم از صفر شروع کنم یعنی دبیر الا با فرض اینکه من هیچی بلد نیستم کار بکند (آقای حسین خانی اینگونه است؟؟؟)
-
ممنون از همگی اما...
اینم باید بگم که من راه. ابریشمی ام و تقریبا کل هفته دارن با ابریشم جلو می آیم و وقتی ندارم، اینو بگید چی کار کنم
مدت مفید درس من ۱۱ساعت ایتدر باره قرابت معنایی اصلا چجوری باید تست زد و اینکه حتما باید متون را کاملا درک کنی یا روش تستی هم میشه؟
بعد چجوری امکان داره هر تست که هر گزینه خودش یک بیت است و در هر گزینه گفته چند ارایه ذکر شده و باید مثال در آن تست ۱۶ارایه پیدا کنید ؟
اینم بگم من می خواهم از صفر شروع کنم یعنی دبیر الا با فرض اینکه من هیچی بلد نیستم کار بکند (آقای حسین خانی اینگونه است؟؟؟)
yas ta در ادبیات سختر از حسابان گفته است:
ممنون از همگی اما...
با روزی یه کلیپ میرسید و استاد حسین خانی هم از صفر صفر شروع کردن
تست زنی هم نهایتا روزی ۲۰ دقیقه کافیه
وقت زیادی ازتون نمیگیره ولی ارزشش بالاست
yas ta -
درسنامه رو با اقای حسین خانی(بر اساس تعریف بچه ها) بخون بعدش بشین به وفور تست بزن
کتابای ادبیات موضوعی الگو خیلی خوبن، بتونی اونارو تهیه کنی و ازشون بخونی خیلی خوبه، مثلا برای لغت، بهتره اولویت اولت لغات اخر کتابت باشه بعدش میتونی لغتای کتابای دیگه رو هم نگاهی بکنی
املا هم چیز باید متن درسو بیشتر نگاه کنی و اون لغاتی که املاییشون شبییه همه رو
برای تاریخ ادبیات هم که همون مال تاریخ ادبیات الگو رو بخری یا از اینترنت جزوشو دانلود کن از اون حفظ کن(البته امسال از متن کتاب هم داده بودن که میگه باید اونم بخونی)
برای ارایه و دستور که مهم تر و سخت تر هستن هم با درسنامه استاد پیش برو، بعدش بشین تست بزن، همین تست زدنتم به صورت تیپ تستی باشه، ینی مثلا هر روز از هر تیپ تست ارایه،5 تا بزن و...
قرابت هم نیازمنده یه درک ادبی بالا هستش که در زمان کوتاه حاصل نمیشه، چارش زدن تست های زیاد و همچنینن خوندن شعر هستش
کلا اینم بگم، رسیدن تسلط در درس ادبیات، خیلی زمان بره، اونطوری نیست که 4.5 روز بخونی بگی من این بخشو فول شدم، خیلی طول میکشه و باید صبور باشی تو این مسیر وَ وَ وَ از اشتباهاتی که تو تستا میزنی حتما درس بگیریو یه جا یاد داشت کنی تا بعد ها تو مرور ها بتونی ازش استفاده کنی
موفق باشی -
ابوالفضل ریسی
amirh_hmyf
ممنونم از لطفتون -
ابوالفضل ریسی
amirh_hmyf
ممنونم از لطفتونyas ta خواهش میکنم
-
دوستان من می خواهم ادبیات مثل ریاضیات درک کنم نه حفظ کنم ،به نظر شما امکان داره؟؟؟
به منظر من همه ادبیات با یک استدلال منطقی صورت گرفته و تنها باید لغات حفظ کرد.
برای همین می خواهم بفهمم نه حفظ کنم که فردا یادم بره!!! -
این پست پاک شده!
-
دوستان من می خواهم ادبیات مثل ریاضیات درک کنم نه حفظ کنم ،به نظر شما امکان داره؟؟؟
برای همین می خواهم بفهمم نه حفظ کنم که فردا یادم بره!!!yas ta در ادبیات سختر از حسابان گفته است:
برای همین می خواهم بفهمم نه حفظ کنم که فردا یادم بره!!!@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی
راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی
راه-ابریشمی-ها-زیست راه-ابریشمی-ها-شیمی
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
همیار -
برای همین می خواهم بفهمم نه حفظ کنم که فردا یادم بره!!!yas ta استدلال منطقی میخواهید فیلم های استاد سبطی
کم هستند اما اساس محکم ادبیات، میشن براتون
البته همه مباحث را پوشش نمی دهند ؛ دیدنشون لازمه اما کافی نیست
🔴کتاب موضوعی بگیرید و موضوعی کارکنید
🔴تست زیاد بزنید
🔴برای قرابت معنایی توی تفریحات تون شعر بخونید فهم ادبی تونو که بالا ببرید مشکل قرابت ، آرایه و دستور تا حد زیادی حل میشه اینجا توضیحات بیشتری هم دادم
https://forum.alaatv.com/post/1770019
لغت های آخر کتاب را بخونید -
برای همین می خواهم بفهمم نه حفظ کنم که فردا یادم بره!!!yas ta سلام پیشنهاد من کتب دکتر سبطی هست که بطور کامل ادبیات رو از نحوه خوانش متن گرفته تا درک مفهوم و خلاصه هر چیزی که نیاز دارید آموزش دادن درضمن شامل تستهای آموزشی سنجشی و دوره ای هم هست کتابهاشون .قطعا خیلی کمک کننده هست و شما رو بیش از پیش به ادبیات علاقه مند خواهد کرد