IMG_20230513_182124_241.jpg
سلام آلایی ها
امیدوارم حالتون خوب باشه 🙂
فرض کن🤔
یک فرصت طلایی داریی برای گل کردن توپ
برای رسیدن به آرزوهات و آیندهای که میخواستی
کنکور هم دقیقا اون فرصت طلاییس تا به خودت ثابت کنی، میتونی😎
یکی راههای تمرین برای کنکور، آزمون آزمایشیه
با این معیارها👇🏻
• سوالاتش مشابه کنکور باشه
• با بزرگترین جامع آماری که کنکور سال قبلش باشه تو رو بسنجه
• و در آخر پاسخنامه ویدیویی در اختیارت قرار بگیره
آزمونی مثل سهآ 👈🏻 آزمون آنلاین آلاء
۳ مرحله آزمون جامع سهآ
۲۶ اردیبهشت جمع بندی دوازدهم، دقیقا قبل از امتحانات نهایی
۲۷ و ۳۰ خرداد، شبیه ساز کنکور
تازه، اولین مرحلش هدیه ما به شماست
و مرحله دوم و سوم با ۴۰ درصد تخفیف
ثبتنام و دریافت هدیه
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دوازدهم
@ریاضیا
@تجربیا
سلام به همه عزیزان...
امروز 27 خرداد 401 آزمون سه آ رو دادم ولی اصلا خوب نبود... در زیر نویس محل ثبت نام گفته شده روز آزمون پیامک فایل پی دی اف به شرکت کننده ها ارسال میشه تا خواستن چاپ کنن و آزمون رو روی کاغذ یا حتی روی پی دی اف بدن... در حالی که پیامک برای من نیومد و من مجبور شدم وارد محیط آزمون بشم و بعد خارج شم تا برام قابلیت دانلود دفترچه رو بیاره و اونو دانلود کنم...
گذشت و من دانلودم تموم شد و آزمون رو سر زمان مشخص شده توی دفترچه دادم و پاسخ هاش رو تو پاسخ نامه کاغذی خودم نوشتم و اومدم که وارد سایت بکنم..ولی دیدم نوشته مهلت آزمون شما به پایان رسیده! و آزمونم صفر داده شد!(کاری نداریم که عصری پیامک اومد جواب ها اومده ولی تا شب هیچ جوابی روی سایت نبود...!) منم منتظر جواب ها بودم تا دستی آزمونمو صحیح کنم و درصد بگیرم...
لطفا به این مورد رسیدگی کنید که کسایی که میخوان تو یه دفترچه چاپی یا با پی دی اف آزمون بدن زمانشون الکی مصرف نشه و اشتباها نگه وقت تون تمومه(یا یا حالت اضافه کنید که در صورت دانلود پی دی اف یک مقداری زمان اضافه برای وارد کردن جواب ها باشه یا طبق گفته اولیه صبح آزمون لینک دفترچه ها رو پیامک بدید تا با وارد شدن به محیط آزمون از زمان مون کم نشه)
وقت همگی بخیر یا علی مدد
-
ممنون که اطلاع دادین
-
رضا آلناصر جواب آزمون کی میاد چطور باید نتیجه رو ببینیم؟
-
سلام میشه یه نفر راهنمایی کنه پاسخنامه من ثبت نمیشه همش این پیغام رو میده
the exam user id field is required -
برا من تو هر سوال ده ثانیه گیر میکرد البته فکر کنم چون با گوشی بودم
-
yas ta من عمومی رو با گوشی دادم بد نبود هر وقتم گیر می کرد یه رفرش می کردم سریع بر می گشت
-
Hoorieh sh
سلام من یک پیشنهاد دارم چون هممون اولین بار هستش که انلاین امتحان میدیم لطف کنید اگر امکان داره به صورت تصویری اینکه چطور وارد سایت بشیم و و به سوالات پاسخ بدیم رو اموزش بدید چون بنظرم خود من و اکثر بچه ها. همین مشکل رو داشتن که وقتی وارد سایت میشدم بعد از پاسخ به سوالات سایت میپرید و یجورایی هنگ میکرد و دوباره که وارد میشدم زمان داده شده اشتباه بود و از اول زمان داده میشد و سوالات یا ثبت نمیشد یا اشتباهی جواب رو ثبت میکرد و اینکه برای خود من بعد از پاسخ به سوالات عمومی سوالات اختصاصی برای من نمایش داده نمیشد و اگر میشه یه گزینه ای باشه که خودمون دفترچه سوالات رو انتخاب کنیم و بعد از اتمام اون دفترچه و ثبت اون بریم سراغ دفترچه سوالات بعدی.
با تشکر فراوان از آلا واقعا ازتون سپاس گزارم خیلی عالی هستید. -
شما دقیقا چه ساعتی شروع کردین؟
-
Dr.Rashidi در مشکلات سه آ گفته است:
اینم یه مورد دیگه بود که اتفاق افتاداین دقیقا چه زمانی اتفاق افتاد؟
اگر زمان ازمون (دفترچه سوال) تموم شده بود یا هنوز شروع نشده بود این پیام داده میشد
اگر بیشتر توضیح بدین بهتر میتونیم بررسی کنیم
-
اتفاق تازه
وقتی میرید و میاید کلا ازمون رو تکذیب میکنهکلا لاگ اوت کردین؟ و دوباره وارد شدین؟
-
M.an در مشکلات سه آ گفته است:
@mitra-ism-rahmani در مشکلات سه آ گفته است:
یه مورد دیگه اینکه حتی وقتی میخواستم سوالات را ثبت کنم خطا میزد و میگفت باید تا 24 ساعت دیگه امتحان کنم
منظورت ثبت نهایی هست؟
یا وارد کردن جواب هر سوال؟ثبت نهایی
-
اتفاق تازه
وقتی میرید و میاید کلا ازمون رو تکذیب میکنهکلا لاگ اوت کردین؟ و دوباره وارد شدین؟
بله
-
اینم یه مورد دیگه بود که اتفاق افتاداین دقیقا چه زمانی اتفاق افتاد؟
اگر زمان ازمون (دفترچه سوال) تموم شده بود یا هنوز شروع نشده بود این پیام داده میشد
اگر بیشتر توضیح بدین بهتر میتونیم بررسی کنیم
وقتی زمان عمومی تموم شد و رفتیم سراغ اختصاصیا اینجوری شد ولی بعدش که صفحه رو ریفرش کردیم برای بعضیا درست شد برای بعضیا همچنان همونجوری موند
-
لینک ورود به ازمون رو پیامک فرستاده بودیم
براتون نیومده بود؟ -
لیلی غمگساری در مشکلات سه آ گفته است:
دوباره که وارد میشدم زمان داده شده اشتباه بود و از اول زمان داده میشد
سلام ممنون از نظراتتون
در مورد این قسمت بالا بیشتر توضیح میدین؟ -
لیلی غمگساری در مشکلات سه آ گفته است:
اگر میشه یه گزینه ای باشه که خودمون دفترچه سوالات رو انتخاب کنیم و بعد از اتمام اون دفترچه و ثبت اون بریم سراغ دفترچه سوالات بعدی.
می خواییم آزمون استاندارد باشه
سر جلسه کنکور اول به شما دفترچه عمومی میدن که زمان مشخصی هم دارهو بعد دفترچه اختصاصی
این رو باید تمرین کنید
اگر انتخابی باشه دیگه از حالت استاندارد خارج میشه
-
می خواییم آزمون استاندارد باشه
سر جلسه کنکور اول به شما دفترچه عمومی میدن که زمان مشخصی هم داره
و بعد دفترچه اختصاصی
این رو باید تمرین کنید
اگر انتخابی باشه دیگه از حالت استاندارد خارج میشهکاملا درسته این یکی از نقاط قوت ازمون بود
-
نقاط قوت
1-آزمون اختصاصی و عمومی وقت جداگانه داشت که نه در قلم چی ونه در گزینه دو رعایت می شود
2- به دو صورت می شد امتحان داد {همه سوال ها باهم یا جدا جدا}که گزینه دو این قابلیت را ندارد
3-کیفیت ونظم سوالا از ابتدای درس تا انتهای درس
-----نقاطی که برا آزمون بعد رعایت بشه-------
1- اکثر بچه ها از طریق پروفایل می خواستن وارد آزمون شن ونمی دونستن از عکس اول سایت باید وارد شن
2- نسبت هنگ کردن آزمون به گزینه دو و قلم چی یکم بیشتر بود {البته خیلی طبیعیه چون آزمون اول بود}
3- اگه میشه آزمون رو به صورت پی دی اف هم قرار بدید
----پیشنهادها-------
1- تو رو خدا آقا یاری پاسخنما سه آ رو بر عهده بگیره
2- تا حالا نه قلم چی نه گزینه دو با توجه به درصدها تو درس های مختلف رشته معرفی نکرده اگه میشه این کار رو بکنید
3- حیف آزمون به این خوبی نیست که انقد کم تبلیغش رو کردید به نظر من با مدارس هم می تونید صحبت کنید که دسته جمعی وارد آزمون بشن
---------با تشکر صمیمانه از تمام دست اندکاران این آزمون که خیلی خوب واستاندارد وعالی بود ----