IMG_20230513_182124_241.jpg
سلام آلایی ها
امیدوارم حالتون خوب باشه 🙂
فرض کن🤔
یک فرصت طلایی داریی برای گل کردن توپ
برای رسیدن به آرزوهات و آیندهای که میخواستی
کنکور هم دقیقا اون فرصت طلاییس تا به خودت ثابت کنی، میتونی😎
یکی راههای تمرین برای کنکور، آزمون آزمایشیه
با این معیارها👇🏻
• سوالاتش مشابه کنکور باشه
• با بزرگترین جامع آماری که کنکور سال قبلش باشه تو رو بسنجه
• و در آخر پاسخنامه ویدیویی در اختیارت قرار بگیره
آزمونی مثل سهآ 👈🏻 آزمون آنلاین آلاء
۳ مرحله آزمون جامع سهآ
۲۶ اردیبهشت جمع بندی دوازدهم، دقیقا قبل از امتحانات نهایی
۲۷ و ۳۰ خرداد، شبیه ساز کنکور
تازه، اولین مرحلش هدیه ما به شماست
و مرحله دوم و سوم با ۴۰ درصد تخفیف
ثبتنام و دریافت هدیه
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دوازدهم
@ریاضیا
@تجربیا
سلام به همه عزیزان...
امروز 27 خرداد 401 آزمون سه آ رو دادم ولی اصلا خوب نبود... در زیر نویس محل ثبت نام گفته شده روز آزمون پیامک فایل پی دی اف به شرکت کننده ها ارسال میشه تا خواستن چاپ کنن و آزمون رو روی کاغذ یا حتی روی پی دی اف بدن... در حالی که پیامک برای من نیومد و من مجبور شدم وارد محیط آزمون بشم و بعد خارج شم تا برام قابلیت دانلود دفترچه رو بیاره و اونو دانلود کنم...
گذشت و من دانلودم تموم شد و آزمون رو سر زمان مشخص شده توی دفترچه دادم و پاسخ هاش رو تو پاسخ نامه کاغذی خودم نوشتم و اومدم که وارد سایت بکنم..ولی دیدم نوشته مهلت آزمون شما به پایان رسیده! و آزمونم صفر داده شد!(کاری نداریم که عصری پیامک اومد جواب ها اومده ولی تا شب هیچ جوابی روی سایت نبود...!) منم منتظر جواب ها بودم تا دستی آزمونمو صحیح کنم و درصد بگیرم...
لطفا به این مورد رسیدگی کنید که کسایی که میخوان تو یه دفترچه چاپی یا با پی دی اف آزمون بدن زمانشون الکی مصرف نشه و اشتباها نگه وقت تون تمومه(یا یا حالت اضافه کنید که در صورت دانلود پی دی اف یک مقداری زمان اضافه برای وارد کردن جواب ها باشه یا طبق گفته اولیه صبح آزمون لینک دفترچه ها رو پیامک بدید تا با وارد شدن به محیط آزمون از زمان مون کم نشه)
وقت همگی بخیر یا علی مدد
-
-
سلام ببخشید ما چند روزی شب زنده داری داشتیم تا برسیم به اولین تست فنی
داریم همه پیام ها و نظرات رو بررسی می کنیم که نقاط قوتی که بهش اشاره شده رو پر رنگ تر و نقاط ضعف رو هم برطرف کنیم تا آزمون بعدی.ممنون میشم نظراتتون رو برامون بنویسید و کاملا توصیفی که بتونیم دقیق متوجه بشویم چه چیزهایی براتون جذاب بود و چه چیزهایی اذیت کرد شما و همینطور دوست دارید چه چیزهایی رو در آزمون های بعدی ببینید...
راستی حل ویدیویی سوالات هم امروز منتشر میشه
-
sohrab در آزمون آنلاین سه آ ( 28 دی ماه 99 - جمع بندی نیم سال اول دوازدهم) گفته است:
سلام ببخشید ما چند روزی شب زنده داری داشتیم تا برسیم به اولین تست فنی
داریم همه پیام ها و نظرات رو بررسی می کنیم که نقاط قوتی که بهش اشاره شده رو پر رنگ تر و نقاط ضعف رو هم برطرف کنیم تا آزمون بعدی.ممنون میشم نظراتتون رو برامون بنویسید و کاملا توصیفی که بتونیم دقیق متوجه بشویم چه چیزهایی براتون جذاب بود و چه چیزهایی اذیت کرد شما و همینطور دوست دارید چه چیزهایی رو در آزمون های بعدی ببینید...
راستی حل ویدیویی سوالات هم امروز منتشر میشه
اکثر مشکلات تو همین تایپک گفته شد
فقط طراحان سوالات اختصاصی تجربی معلوم نیست
پاسخنامه تشریحی هم از صفحه دوم شروع شد
اگر ممکنه تصحیح بشه ممنون
sohrab -
ابوالفضل ریسی سلام بله حتما اصلاح میشه
چه امکاناتی داشت این آزمون که خوشتون اومده بود رو هم بگید- دو نما داشت ( تک سوالی و کنکوری )
- تکنیک دایره و ضرب در
- بوک مارک برای بعدا
- سینک بودن نمای تک سوالی و نمای کنکور
- مستقیم رو پاسخ برگ می شد کلیک کرد و خودش میاورد روی اون سوال خاص
- لاگین سایت وصل بود به لاگین آلاء
- نمای سوالات کد لاتکس بود باعث می شد تو گوشی و کامپیوتر به درستی فرمول ها نشون داده بشه
- نمودارها عکس webp بودند فکر کنم بچه های ios باهاش مشکل داشتند، این webp خیلی سبک تر از jpg هست.
- تو نمای کنکور اسکرول سوال ها بایستی نرم بوده باشه
- اینترنت گوشی هم قطع می شد می تونستی آزمون بدی آخرش ارسال کنی
-
Ali Nemati 0 در آزمون آنلاین سه آ ( 28 دی ماه 99 - جمع بندی نیم سال اول دوازدهم) گفته است:
sohrab
سلام؛ آقا سهراب امروز دوشنبه و هنوز فرسنگ 6 زیست بالا نیومده
فرسنگ6 فرسنگ سنگینی هم هست لطفا اگه امکانش هست سریع تر آپلودشون کنیدسلام امروز آپلود میشه، فکر کنم تو برنامه مطالعاتی از سه شنبه شروع فرسنگ رو در نظر گرفته بودند به خاطر تعطیلی اول هفته و فشار مطالعاتی که تو امتحانات نیم ترم رو بچه ها اومد
-
sohrab سلام وقتتون بخیر
درباره آزمون یه سری پیشنهادات در قالب خواهش داشتم اگه میشه محبت کنید زمان آزمون را به شکل شمارش معکوس قرار بدید ( به نظرم این باعث میشه بهتر بتونیم تایممون را مدیریت کنیم ) بعد اگه این امکان در کنارش باشه که در صورت قطع شدن نت یا سایت زمان نگه داشته بشه هم خب عالی میشه
این مورد که تعداد سوالات به سوالات کنکور نزدیک بود هم خیلی خوبه فقط اگه امکانش هست برای دو آزمون بعدی که جامع تره دقیقا همون تعداد باشه با همون تایم ( البته همین دفعه هم برای عمومی ها درست مثل کنکور بود ولی اختصاصی ها هم این شکل بشه خیلی خوبه )
اینکه خود اساتید هم آزمون را تحلیل میکنن واقعا عالیه
در کل باز هم ما مدیون آلا هستیم . امیدواریم دو آزمون دیگه خیلی خوب و عالی اجرا باشه
از تلاش شما و همه عزیزان آلا هم تشکر میکنم و به معنی واقعی کلمه خدا خیرتون بده -
سلام لطفا حل دبیرای ابریشم رو بذارید این دبیرا جدیدا اصلا نمیشناسیم با تجربه خیلی بهتر هستندددددددددددد
آقای ثابتی و طلوعی خیلی بهترند
برای سه آ -
sohrab در آزمون آنلاین سه آ ( 28 دی ماه 99 - جمع بندی نیم سال اول دوازدهم) گفته است:
چه امکاناتی داشت این آزمون که خوشتون اومده بود رو هم بگید- دو نما داشت ( تک سوالی و کنکوری )
- تکنیک دایره و ضرب در
- بوک مارک برای بعدا
- نمای سوالات کد لاتکس بود باعث می شد تو گوشی و کامپیوتر به درستی فرمول ها نشون داده بشه
- نمودارها عکس webp بودند فکر کنم بچه های ios باهاش مشکل داشتند، این webp خیلی سبک تر از jpg هست.
sohrab از نظر سوالات که در بهترین بودن آلا شکی نبود
من با سوالات کنکور یه مقایسه سریع کردم تشابهات زیادی داشت
از لحاظ فنی من مشکل آنچنانی ندیدم و خیلی خوب داشتم ادامه میدادم که برق رفت و همه چیز رو واسم به هم ریخت
انشاالله آزمون بعدی مشکلی پیش نیاد و بتونم در کنار این خانواده بزرگ یه آزمون استاندارد و خوب رو تجربه کنم
بدون شک میتونم بگم اگر ادامه داشته باشه بهترین آزمون کشوری خواهد شد
به امید پیشرفت و موفقیت های روز افزون آلا و همه آلایی ها -
- تکنیک دایره و ضرب در
- بوک مارک برای بعدا
sohrab فقط جسارتا چرا بهترین اساتید آلا آزمون رو تحلیل نکردند؟
ریاضی استاد ثابتی
دینی استاد ناصری
زیست استاد موقاری
شیمی استاد پویان نظر
فیزیک استاد طلوعی
البته که میدونم هرکس در آلا تدریس میکنه بهترین هست(تجربه شخصی من اینو میگه)ولی با این اساتید فکر کنم اکثر بچه ها ارتباط خیلی خوبی دارند -
ابوالفضل ریسی ببخشید تحلیل آزمون برای شما اومده ؟؟؟
آخه برای من زده به زودی !! -
@mitra-ism-rahmani در آزمون آنلاین سه آ ( 28 دی ماه 99 - جمع بندی نیم سال اول دوازدهم) گفته است:
ابوالفضل ریسی ببخشید تحلیل آزمون برای شما اومده ؟؟؟
آخه برای من زده به زودی !!@mitra-ism-rahmani واسه من که هست
-
ابوالفضل ریسی از همون قسمت آزمون رفتید ؟؟؟
-
@mitra-ism-rahmani در آزمون آنلاین سه آ ( 28 دی ماه 99 - جمع بندی نیم سال اول دوازدهم) گفته است:
@mitra-ism-rahmani نه قسمت فیلمها و جزوات من
-
ابوالفضل ریسی در آزمون آنلاین سه آ ( 28 دی ماه 99 - جمع بندی نیم سال اول دوازدهم) گفته است:
@mitra-ism-rahmani نه قسمت فیلمها و جزوات من
آها یافتم البته فقط ادبیات هستش فعلا
ممنونم -
Alireza abdi
سلام می تونید بیشتر توضیح بدین که چه مشکلاتی وجود داشت
که برای آزمون های بعدی برطرفشون کنیم -
M.an سلام ببخشید دیر پاسخ می دم ```
واسه من وسط ازمون یکم کندی ثبت پاسخ بود مثلا 10 ثانیه تو بعضی تست ها زمان بر بود 2بعد شروع شدن سولات اختصاصی دیگه سوالارو نیاورد و خواستم پایان ازمون رو بزنم که نشد می گفت پاسخ شما قبلا ثبت شده اما از نظر طرح سوالات خیلی عالی بود طراح هاتون خوب بودن و یه کاری بشه شروع کردن ازمون راحت تر باشه من خودم خیی گشتم تا بفهمم چطور ازمون رو شروع کنم و در ضمن یکی تو زمان ازمون از ادمین هاتون پاسخگو بعضی مشکلات باشه.