انتخاب رشته
-
سلام، نهمی هستم امسال برای انتخاب رشته سر در گمم و نمیدونم چه رشته ای برم، به هنر هم علاقه زیادی دارم.
ولی دوست ندارم این رشته را برم.
ممنون میشم راهنماییم کنید
@دانش-آموازن-آلاء
@تجربیا ریاضیاMobina L سلام
اولا باید بفهمی که به کدوم رشت علاقه داری
دوما باید هدفت انتخاب کنی بگی مثلا من میخوام دانشگاه اینو بخونم
سوما ببنی اون رشته ای که میخوای انتخاب کنی دبیرستان میتونی بخونی یه جا خسته نشی و صرفا فقط به خاطر حرف مردم نباشه
باز میگم باید علاقه داشته باشی بستگی به خودت داره -
سلام، نهمی هستم امسال برای انتخاب رشته سر در گمم و نمیدونم چه رشته ای برم، به هنر هم علاقه زیادی دارم.
@دانش-آموازن-آلاء
@تجربیا ریاضیاMobina L یک راه حلی که به خودم کمک کرد برای انتخاب رشته والان هم از رشته ام راضی هستم رو میگم
دروسی که توی سه سال متوسط اول دوست داری رو جدا کن و ببین کدوم ها هستن سعی کن درسی مثل علوم رو خورد کنی به بخش های فیزیک شیمی و زیست بعد کتاب های اختصاصی اون رشته رو از سایت دانلود کن و نگاهی کلی به شون بنداز توی بعضی از سایت ها هم دوستانی که با انگیزه های مختلف انتخاب رشته کردن رو هم نگاه بنداز خیلی مفیده آزمون های رغبت و علاقه رو هم با دقت بزن خیلی کمکت میکنه سعی کن هر رشته ای که علاقه داری انتخاب کنی
امیدوارم هر رشته ای که میری موفق و پیروز باشی -
@دانش-آموازن-آلاء
@تجربیا ریاضیاMobina L
-l درود.منم کلاس نهمم. یه مدت مثل تو سردرگم بودم و میگفتم ک اگه برم دنبال علاقم آینده شغلی مناسبی نداره و.... چمیدونم از این حرفا |: .شب و روز بهش فکر میکردم و میدونستم باید زودتر تصمیم بگیرم تا بتونم رو دروسی ک نیاز هست بیشتر تمرکز و فوکوس کنم.اومدم نشستم همه چیو بررسی کردم.ولی یک چیز بگم اینکه فهمیدم علاقه ای ک به هدفم دارم هرگز با این فکرا و حرفا قابل مقایسه نیست.پس تصمیم گرفتم علاقمو دنبال کنم.
خب ببین اگه درآمد و اینا برات مهمه برو یه رشته ای ک آینده شغلی خوبی داره و تو بازار کسب و کار توپه.ولی باید استعدادشم داشته باشی.حالا اگه علاقه نداری بهش ک اشکال نداره به مرور خودش به وجود میاد.در بعضی مواقع علاقه و تلاش باعث شکوفایی استعداده، و بلعکس بعضی مواقع هم استعداد و تلاش باعث علاقه میشه.اگه واقعا پول و در آمد مهمه برات همین کارو انجام بده.
ولی ولی اگه قاطعی در مورد علاقت و میدونی ک تغییر نخواهد کرد و اطمینان داری ک علایق و اهدافت قلبیه و رسیدن ب هدفت ک دوسش داری به اندازه نفس کشیدن، و براش تلاش میکنی و خواهی کرد، پس برو دنبالش.بدون توجه ب هیچ چیز دیگه. البته علایق و اهداف ممکنه تغییر کنه ولی درصورتی ک واقعا قلبی نبوده و مصمم نبودی دربارش.نگران آینده شغلی و درآمد هم در زمینه علاقه اگه هستی بدون تلاش و موفقیت و علاقه در هرزمینه خودش اونو حل میکنه.هدف و علاقه باعث انگیزه میشه و انگیزه باعث میشه تو در برابر هر سختی ک تو راهت قرار گرفته برای رسیدن به مقصد، ایستادگی کنی و برش غلبه کنی.حتی اگه لازم باشه بیست و چهاری درس بخونی ، بی خوابی بکشی،قید همه چیزای دیگه رو بزنی،اینکارو میکنی،چون تو داری با عشققق تلاش میکنی و این خودش یکی از راهای رسیدن ب موفقیتِ و داری پیوسته هدفتو دنبال میکنی.
.خب امیدوارم تونسته باشم بهت کمکی کرده باشم.
راهنمایی یکی از دوستان داخل یکی از تاپیکارو برات کپی میزنم میفرستم تا کمک بیشتری بهت کنه. -
@دانش-آموازن-آلاء
@تجربیا ریاضیا
1
.1381sahar.1381sahar
۲ آذر ۱۳۹۹، ۹:۱۲
علاقه من ریاضی بود دنبالش رفتم و به هیچ وجه پشیمون نیستم (: دنیا اون طور نیست که بقیه بهت نشون دادن فکر نکن پول تو پزشکی هست و فکر نکن پول کل زندگی هست (: یه نگاه به دهه شصد و هفتاد بکن اون موقع همه میرفتن ریاضی چرا؟ چون پول تو مهندسی بود (اونم مهندسی برق) باز چرا چون تازه اومده بود تو ایران و بازار کارش توپ بود الان چقدر مهندس بی کارن؟ بی شمار (: اگه خلاف موج حرکت کنی به مقصد میرسی ته رودخونه یه آبشاره میدونی درس های دبیرستان فوق العاده زیادن و اگه دوسش نداشته باشی اصلا رغبت نمیکنی بخونیش رشته ریاضی اون جور که من فکر میکردم نبود ولی از خیلی رشته های دیگه بهتر بود برام از الان روشنت کنم که شما سال اول دو تا کتاب ریاضی دارین یک هندسه و یک ریاضی پایه سال دوم سه تا هندسه حسابان آمار و سال سوم هم سه تا هندسه حسابان گسسته فیزیک و شیمی هم دارین هر سه سال (: و خب این ها رو اگه نخونی و بمونن برا شب امتحان پاره ای /: زیست رو میشه یه شبه خوند ولی هندسه رو نه درثانی به بعدش فکر کن به کنکور تجربی میدونی چقدر رقابتش سنگینه؟ میدونی تو ایران چیزی داریم به اسم سهمیه؟ قطعا میدونی فدات شم انتخاب با خودته برو تجربی جون بکن رتبه سه رقمی بیار برو پزشکی هفت سال جون بکن بشی پزشک عمومی بعدم یه سال باز جون بکن تخصص قبول شی بعدم باز جون بکن مدرک تخصصت رو بگیری/: کسی اگر واقعا علاقه نداشته باشه جا میزنه نمیکشه و پشیمون میشه پول معیار دومت باشه اسمت میگه دختری یه سوال تو قراره نون آور خونه شی؟ خیر (: اگه کلی درس بخونی و شوهرت نزاره بری سرکار؟ اگه شوهرت تنبل باشه بشین تو خونه تو مجبور شی نون دربیاری؟ یکم آینده رو نگاه کن نه پنج سال دیگه رو بیست سال دیگه رو (: درضمن اصلا و ابدا به دانشگاه اکتفا نکن حتما برو یه هنری یاد بگیر کامپیوتر رباتیک خیاطی! و خواهشا اون طور زندگی کن که واقعا دوست داری فرصت زندگی کردن یه بار بهت داده میشه (نشه هر غلطی رو بکنی ها /: عقلم داشته باش) شاد باش تا موفق بشی نه این که موفق بشی تا شاد باشی حرف مردم باد هواست تو میخوای با انتخاباتت زندگی کنی نه دیگران هر تصمیمی که امروز میگیری نتیجش مال سه سال آینده هست (: (از من میشنوی موقع انتخاب رشتت کتاب هاشون رو بگیر نگاه کن و قشنگ اولویت بندی کن دبیرستان چیزی جز درس خوندن نیست البته خیلی کیف میده دوست های جدید و زندگی جدیدی خواهی داشت)
اگه ریاضی میخوای برا بیست بخون ولی اگه 18/5 هم شدی غصه نخود معلم ها خیلی مهربونن ولی تجربی رو نظری ندارم /: و انسانی هم اکثرا تو برگشون میزنن /ج/ (نپرس چی هست بعدا میفهمی(-_-) و اگه فنی میخوای دیگه کلا خیالت تخت /: فقط پاس شو ولی بخون درس ها رو حتی اگر فنی میخوای بزار نمره سیکلت خوب باشه حداقل بکوبی تو دهن هرکی که میگه درس نخوندی (: سر انتخاب رشته فقط علاقه حرف اول رو میزنه تو این مملکت کم دیدیم کسانی رو که درس خوندن و به یه جایی رسیدن ): درضمن اگه دانشگاه تاپ میخوای لطف کن و از تابستون درس ها رو با آلا جلو جلو بخون ببین انقد مزه میده من وقتی مدرسه میرفتیم جلو جلو میخوندم بعد سوالات رو سه سوت حل میکردم برگا همه میریخت یک مزه ای میده لنتی (: هرچند بعد کرونا نخوندم /: درضمن مراقب باش مریض نشی که خیلی بده ): یه درضمن دیگه این رشته دبیرستانت نیست که ایندت رو تضمین میکنه (رشته دانشگاهت هم نمیکنه/: )ولی به هر حال میتونی بری هر رشته ای رو که دوست داری و کنکوری رو بدی که دوست داری ولی باید از اول خودت بخونی (: دیگه شفاف تر از این از دستم برنمیاد -
@دانش-آموازن-آلاء
@تجربیا ریاضیا -
سلام دوست عزیز اولا چه هدفی داری؟ از خودت بپرس!
برای انتخاب هر رشته لطفاااا خوب فکر کن که چطوری هستند .......
مثلا من خودم تجربیم گاهی پشیمون میشم ک چرا انسانی نرفتم....چون توی تجربی هم رقابت زیاده و هم درس هایی مثل شیمی و فیزیک و ریاضی ک جنبه ی مسعله ای دارند داره....
و اینکه برفرض مثال من اگه قصدم دانشگاه فرهنگیان باشه باید خیلی تلاش کنم تا ی رتبه خوبی بیارم
ولی انسانی رقابت کمتره....(چون معمولا حتی کسانی هم ک قصد درس خوندن ندارن میرن انسانی!!)
و البته با درصدهای ن چندان زیاد میشه فرهنگیان قبول شد....مثلا ی نفر رو می شناسم ک درصد ریاضی و زبان توی انسانی خیلی کم زد...حفضیات رو خوب زد و ی رتبه خوب بدست آورد...امااااا...
میدونی چیه؟ من خواهرم هم تجربیه و فرهنگیان قبول شده.... بهم گفت که اگه احیانا مصاحبه رد میشد میتونست بره پرستاری و رشته های پیراپزشکی ولی انسانی ........پس این جنبه هم هست....والبته من خودم عاشق زیستم و حقیقتا حالم ی جوری میشه همش و همش حفظی بخونم اونم درسی مثلا اقتصاد!
حداقل تجربی مسعله هم دارهو البته هدف
کسی ک هدفش پزشکی و رشته های پیراپزشکی و اینا باشه خب قطعا میره تجربی.......
درکل هدف از همه مهمتره......ولی من خودم اگه هیچ هدفی نداشتم.....نمیرفتم تجربی....
البته شاید حتی درنداشتن هدف هم میرفتم تجربی اونم فقط برای زیست ک عاشقشم
ولی از تاریخ خدایی خیلی بدم میاد
@تجربیا
@دهم
@یازدهم
@دوازدهمباز نظر بقیه دوستان رو هم بخون که بهتر تصمیم بگیری
️ این نظر من بود!
روی هدفت فکر کن....موفق باشی........ -
سلام .وقتتون بخیر
اول ببینین هدفتون چیه ؟؟؟میخوای در اینده چه رشته ای رو بخونین اصلا بهش علاقه دارین؟؟؟؟
نمیدونم دلیلتون برای اینکه هنر نمیرین چیه ولی اگر ترس هست به هیچ عنوان نترسید ....
مثلا میگم اگر شما به راهی که دارید میرید علاقه نداشته باشید هر روزی که میگذره براتون سخته همه چی
پس اول هدفتون رو در اینده مشخص کنین به سختیش هم فکر نکنین فقط و فقط ببینین علاقتون و هدفتون چیه ...بقیش بستگی به خودتون داره -
Mobina L سلام
سوما ببنی اون رشته ای که میخوای انتخاب کنی دبیرستان میتونی بخونی یه جا خسته نشی و صرفا فقط به خاطر حرف مردم نباشه
باز میگم باید علاقه داشته باشی بستگی به خودت دارههانیه متقی در انتخاب رشته گفته است:
Mobina L سلام
باز میگم باید علاقه داشته باشی بستگی به خودت داره -
البه چون گفته بودید باید هدف و علاقه داشته باشی باید بگم که کلاس زبان میرم و علاقه زیادی به ادامه این راه دارم. و برایرسیدن بهش تلاش میکنم اما در کنار اون لازمه که توی رشته دیگه ای هم درس بخونم و سر در گمم
-
البه چون گفته بودید باید هدف و علاقه داشته باشی باید بگم که کلاس زبان میرم و علاقه زیادی به ادامه این راه دارم. و برایرسیدن بهش تلاش میکنم اما در کنار اون لازمه که توی رشته دیگه ای هم درس بخونم و سر در گمم
-
-
سلام میشه از تجربی وارد مهندسی هوافضا سپاه در دانشگاه امام حسین شد؟