گرامر به سبک انجمن-جلسه پنجاه و یکم-زمان گذشته استمراری(درس سوم پایه دهم)
-
دوستان سلام
روزتون بخیر
امروز می خوایم با هم دیگه به مبحث زمان گذشته استمراری(درس سوم پایه دهم) بپردازیم.
دوستان این یه مبحث خییلی ساده هست. نکته خاصی هم نداره. زمان گذشته استمراری زمانیه که در گذشته استمرار داشته. مثلا تو فارسی میگیم که: من در حال خوردن سیب بودم. توجه کنید که در معنیش یه "در حال" هست.
حالا ما تو انگلیسی به ساختار زیر میگیم ساختار گذشته استمراری:
دارingفعل+was/were+فاعلکه was برای ضمایر سوم شخص مفرد(he,she,it) و were برای بقیه ضمایر(I,we,they)
.Ex; Ali was eating an apple
علی درحال خوردن یک سیب بود..Ex; Ali was studying all last week
علی تمام هفته پیش را درحال مطالعه بود.اما چندتا نکته هست که به شدت در پاسخ دادن به تست های این مبحث شما رو کمک می کنه.
این نکات رو در زیر مشاهده می کنید.-
1) یکی از کاربرد های این زمان برای وقتی است که عملی که در لحظه یا بازه زمانی مشخصی در گذشته درحال انجام بوده باشد.
-
2) برای نشان دادن انجام عملی که در حین عمل دیگری رخ داده است. در این صورت عملی که طول کشیده به زمان گذشته استمراری و عملی که لحظه ای بوده به زمان گذشته ساده میاد. معمولا هم بینشون as,while,when به کار برده میشه.
-
3) همچنین ترجیحا بعد از as, while فعل به صورت ing دار میاد و بعد از when فعل به صورت ساده میاد.(البته گاهی ing دار هم میاد)
خب این هم از نکات این مبحث. خلاصه این نکات به همراه مثالشون رو در تصویر زیر مشاهده می کنید. امیدوارم که مفید بوده باشه براتون.
درضمن اگر سئوالی و یا ابهامی در رابطه با این مبحث دارید می تونید در همین تاپیک مطرح کنید تا راهنماییتون کنم.
@گرامریست-های-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @تجربیا @انسانیا
@دهم @یازدهم @دوازدهم -
-
سلام .
من همیشه مطالب شما رو میخونم و واقعا عالیه ،اگر میشه لطفا سوالاتی را طرح کنید تا جواب بدیم
-
سلام .
من همیشه مطالب شما رو میخونم و واقعا عالیه ،اگر میشه لطفا سوالاتی را طرح کنید تا جواب بدیم
Abolfazl Mousavi
سلام
نظر لطفتونه
ما هر نکته ای که میگیم فرداش چند تست از اون مبحث رو قرار میدیم و تا شب هم مهلت پاسخ دادن بهش رو میدم. آخر شب هم پاسخ تست ها رو میدیم.
یعنی یک روز در میون تست داریم. یه روز نکته و یه روز تست.
مثلا امروز تست های نکات این مبحث رو قرار خواهیم داد.
درضمن میتونید از طریق برچسب"دورهمی گرامری" و یا دسته "گرامر" به جلسات قبلی دسترسی پیدا کنید.