المپیاد ریاضی 
-
سلام به همه آلایی ها.
امیدوارم حالتون خوب باشه.دوستان میخواستم بدونم آيا پچه های علوم تجربی هم میتونن المپیاد ریاضی شرکت کنن؟!
بعد اگه تونستن شرکت کنن و مدال طلا هم گرفتن میتونن چه رشته هایی تو دانشگاه بخونن؟! رشتههای گروه علوم تجربی یا گروه علوم ریاضی؟!
ممنون میشم اگه میدونید راهنماییم کنید.
-
سلام به همه آلایی ها.
امیدوارم حالتون خوب باشه.دوستان میخواستم بدونم آيا پچه های علوم تجربی هم میتونن المپیاد ریاضی شرکت کنن؟!
بعد اگه تونستن شرکت کنن و مدال طلا هم گرفتن میتونن چه رشته هایی تو دانشگاه بخونن؟! رشتههای گروه علوم تجربی یا گروه علوم ریاضی؟!
سلام
بله میتونید المپیاد ریاضی هم شرکت کنید -
Hhh Hh
ممنون اصلا حواسم نبود.
-
سلام
بله میتونید المپیاد ریاضی هم شرکت کنید0-0ftm مرسی. ببخشید مهلت ثبت نام تموم شده؟!
-
سلام به همه آلایی ها.
-
0-0ftm مرسی. ببخشید مهلت ثبت نام تموم شده؟!
Faeze Radseresht خواهش میکنم
نمیدونم فک کنم تموم شده و الان درگاه پرداختش باز شده
شاید تمدیدش کردن
برید تو سایت همگام با رمز عبور خودتون
اونجا معلوم میشه
ولی بنظرم تموم شده -
نمیدونم فک کنم تموم شده و الان درگاه پرداختش باز شده
شاید تمدیدش کردن
برید تو سایت همگام با رمز عبور خودتون
اونجا معلوم میشه
ولی بنظرم تموم شده0-0ftm آها. خیلی ممنونم
-
0-0ftm آها. خیلی ممنونم
️
-
سلام
بله میتونید المپیاد ریاضی هم شرکت کنید0-0ftm در المپیاد ریاضی
گفته است:
سلام
بله میتونید المپیاد ریاضی هم شرکت کنیداین غلط داره! المپیاد بنیادی امتیاز بنیاد نخبگان رو داره
-
0-0ftm در المپیاد ریاضی
گفته است:
سلام
بله میتونید المپیاد ریاضی هم شرکت کنیداین غلط داره! المپیاد بنیادی امتیاز بنیاد نخبگان رو داره
-
0-0ftm در المپیاد ریاضی
گفته است:
سلام
-
سلام
بله میتونید المپیاد ریاضی هم شرکت کنید -
0-0ftm در المپیاد ریاضی
گفته است:
Bio بنیاد نخبگان چیه؟میشه ی توضیح کوچیک راجبش بگی
یه بنیاد وابسته به معاونت علمی ریاست جمهوریه که رتبه های برتر کنکور نداللای المپیاد و هرکسی که فعالیت نخبگانی انجام بده رو تحت پوشش قرار میده و حمایت میکنه هم مالی و هم تحصیلی
-
0-0ftm در المپیاد ریاضی
گفته است:
Bio بنیاد نخبگان چیه؟میشه ی توضیح کوچیک راجبش بگی
یه بنیاد وابسته به معاونت علمی ریاست جمهوریه که رتبه های برتر کنکور نداللای المپیاد و هرکسی که فعالیت نخبگانی انجام بده رو تحت پوشش قرار میده و حمایت میکنه هم مالی و هم تحصیلی
-
0-0ftm نه من قطعی کردم البته مدرسه کرد
شیمی هم خوبه ولی من دیدم منابعش شیمی 12هم هست خیلی برام سخت میشد
البته اگر مرحله بالاتر هم نرم ناراحت نمیشم
موفق باشی