رقابت 

-
سلام دوستان وقت بخیر
راستش برای درس خوندن نیاز به یه نفر یا چند نفر پایه یازدهمی برای رقابت دارم ، البته رقابت سالم و در حدی که بتونیم با هم انگیزه بگیریم ، اگه کسی هست اعلام کنه شروع کنیم ، مرسی -
سلام دوستان وقت بخیر
راستش برای درس خوندن نیاز به یه نفر یا چند نفر پایه یازدهمی برای رقابت دارم ، البته رقابت سالم و در حدی که بتونیم با هم انگیزه بگیریم ، اگه کسی هست اعلام کنه شروع کنیم ، مرسی -
سلام دوستان وقت بخیر
سلام دوستان وقت بخیر
@فرناز-مقیمی اشکال نداره به مرور و روزانه زیاد میشه
-
@seyed-jalal-yousefi در زمینه برنامه ریزی سوالی هست در خدمتم ، اینجا عملکرد روزانه تون رو بفرستین همراه با تعداد تست
-
@فرناز-مقیمی تعداد تست و اگر اطلاعات دیگه ای هم میخواین میتونین بفرستین
-
سلام دوستان وقت بخیر
راستش برای درس خوندن نیاز به یه نفر یا چند نفر پایه یازدهمی برای رقابت دارم ، البته رقابت سالم و در حدی که بتونیم با هم انگیزه بگیریم ، اگه کسی هست اعلام کنه شروع کنیم ، مرسیp mk اوکیه کی شروع کنیم؟
-
فقط یازدهم؟
بقیه نمیشه؟
البته من خودم دهمم تو تاپیک بچه های ۱۴۰۲ گزارش روزانه میدم :))
انشالله ک موفق باشید:)) -
سلام دوستان وقت بخیر
فقط یازدهم؟
بقیه نمیشه؟
البته من خودم دهمم تو تاپیک بچه های ۱۴۰۲ گزارش روزانه میدم :))
انشالله ک موفق باشید:))سارا M 0 من یه دهمیم
میخواین رقابت کنیم؟
-
سارا M 0 من یه دهمیم
میخواین رقابت کنیم؟
ata mohseni
باش
فقط هر روز گزارش کارمون رو توی تاپیک ۱۴۰۲ بفرستیم
یا اینجا؟
اینجا ک نمیشه چون مخصوص یازدهمی هاست پس همون تاپیک بچه های ۱۴۰۲ ؟ -
ata mohseni
باش
فقط هر روز گزارش کارمون رو توی تاپیک ۱۴۰۲ بفرستیم
یا اینجا؟
اینجا ک نمیشه چون مخصوص یازدهمی هاست پس همون تاپیک بچه های ۱۴۰۲ ؟ -
سارا M 0 من یه دهمیم
میخواین رقابت کنیم؟
ata mohseni بهتره هر دوتاتون تو تایپک ۱۴۰۲با هم رقابت داشته باشید
-
سلام دوستان وقت بخیر
p mk سلام منم هستم
Mobina Amandadi 0 سلام از امروز شروع میکنی یا نه؟
-
Mobina Amandadi 0 سلام از امروز شروع میکنی یا نه؟
@فرناز-مقیمی سلام اره