-
سلام ممنون از سایت خیلی عالیتون یه سوال داشتم آقای کازرانیان کی مبحث ترمودینامیک رو تدریس می کنن؟
garousiamir گفته است:
سلام ممنون از سایت خیلی عالیتون یه سوال داشتم آقای کازرانیان کی مبحث ترمودینامیک رو تدریس می کنن؟
تدریس این مبحث شروع شده و بر روی سایت موجود است .
-
-
سلام
خسته نباشید ببخشید من جزوه هارودان میکنم ولی نمی تونم پرینت بگیرم پرینتش غیر فعاله. میشه بررسی کنید یا منو راهنمایی کنید
جزوه صوت و الکتریسیته ساکن.ممنون -
سلام
توروخدایکی جواب منوبده
من باید چیکارکنم میخوام صوتو بخونم لطفا جزوه رودرست کنید -
سلام ،دوستان عزیزی که مشکل پرینت گرفتن دارند و گزنه printبراشون غیر فعاله یه کار کوچیک کنن.برن به آدرس زیر،وسلام
http://amirweb.me/e-learning/پرینت-گرفتن-از-pdf-های-که-پرینت-غیر-فعال-شد/ -
سلام
خسته نباشید ببخشید من جزوه هارودان میکنم ولی نمی تونم پرینت بگیرم پرینتش غیر فعاله. میشه بررسی کنید یا منو راهنمایی کنید
جزوه صوت و الکتریسیته ساکن.ممنوندلی گفته است:
سلام
جزوه صوت و الکتریسیته ساکن.ممنونجزوۀ صوت رو بررسی کردم، مشکل پرینت نداشت
بفرمایین الکتریسیتۀ ساکن جلسه چندمه تا اونم بررسی کنم -
samabaa گفته است:
درسته منم چنتا از جزوه هارو مرکز کپی واسم قفلش و باز کرد قفل بود
هر کدوم که مشکل داره بفرمایین تا رفع شه.
-
سلام
ولی من دوتا مرکز کپی بردم هردوجا گفتن مشکل پرینت داره!!!!!!!!!!!!!!!
من باید چیکارکنم ایا؟ -
اری
ولی تازه دیشب گفتی من هنوز نبردم دوباره قبل ازاینکه شما بگی رو الام کردم دوستم ناراحت نشو -
سلام خسته نباشید ممنون از زحمات شما یه درخواست داشتم این که یه جلسه بین جلسه ی اول و دوم ترمودینامیگ حذف شده قبلا بود اگه میشه اونو بزارین ممنون
سلام
برای جمع بندی فیزیک فصل آزمون بهتره یا موج آزمون؟
و این که به نظرتون آزمون زدن در مقابل این کتابا چقدر مهم تره؟
یا این کتابا و کنکورا برای جمع بندی کافی هستن؟
کلا ممنون میشم توضیح بدین چی بیشتر بهتون نتیجه داده و باعث شده سر جلسه کنکور حس بهتری نسبت به تستای کنکور از لحاظ شناخت داشته باشین؟
@دوازدهم @ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی