-
-
سلام
خسته نباشید ببخشید من جزوه هارودان میکنم ولی نمی تونم پرینت بگیرم پرینتش غیر فعاله. میشه بررسی کنید یا منو راهنمایی کنید
جزوه صوت و الکتریسیته ساکن.ممنون -
سلام
توروخدایکی جواب منوبده
من باید چیکارکنم میخوام صوتو بخونم لطفا جزوه رودرست کنید -
سلام ،دوستان عزیزی که مشکل پرینت گرفتن دارند و گزنه printبراشون غیر فعاله یه کار کوچیک کنن.برن به آدرس زیر،وسلام
http://amirweb.me/e-learning/پرینت-گرفتن-از-pdf-های-که-پرینت-غیر-فعال-شد/ -
سلام
خسته نباشید ببخشید من جزوه هارودان میکنم ولی نمی تونم پرینت بگیرم پرینتش غیر فعاله. میشه بررسی کنید یا منو راهنمایی کنید
جزوه صوت و الکتریسیته ساکن.ممنوندلی گفته است:
سلام
جزوه صوت و الکتریسیته ساکن.ممنونجزوۀ صوت رو بررسی کردم، مشکل پرینت نداشت
بفرمایین الکتریسیتۀ ساکن جلسه چندمه تا اونم بررسی کنم -
samabaa گفته است:
درسته منم چنتا از جزوه هارو مرکز کپی واسم قفلش و باز کرد قفل بود
هر کدوم که مشکل داره بفرمایین تا رفع شه.
-
سلام
ولی من دوتا مرکز کپی بردم هردوجا گفتن مشکل پرینت داره!!!!!!!!!!!!!!!
من باید چیکارکنم ایا؟ -
اری
ولی تازه دیشب گفتی من هنوز نبردم دوباره قبل ازاینکه شما بگی رو الام کردم دوستم ناراحت نشو -
سلام خسته نباشید ممنون از زحمات شما یه درخواست داشتم این که یه جلسه بین جلسه ی اول و دوم ترمودینامیگ حذف شده قبلا بود اگه میشه اونو بزارین ممنون
-
نظر،سوال و یادداشت های شما برای درس فیزیک آقای کازرانیان
-
اگر سوال درسی دارید، اینجا بپرسید ( سوالات منتخب هفتگی در کلاس حل خواهند شد)
-
نظر و انتقادهای سازنده ی خود در مورد تدریس، فیلم ها ( نحوه ی فیلم برداری، صدابرداری و ادیت فیلم ها) مرتبط با این درس را اینجا مطرح کنید.
-
مشکلات جزوات، و فیلم ها را اینجا مطرح بفرمایید.
جهت دانلود فیلم های این درس اینجا کلیک کنید.
admin سلام ممنونم به خاطر تمام زحماتتون اجرتون با امام حسین.
یه خواهشی ازتون داشتم من رشتم تجربی و ریاضی نبوده و الان هم میخوام کنکور تجربی بدم تو درسایی مثل فیزیک خیلی خیلی مشکل دارم فیلم های جناب کازرانیان رو دیدم عالی بود تنها اشکالش برای من این بود که چون ایشون بیشتر مثال حل میکنن و زیاد آموزش نمیدن ( البته حق هم دارن کلاس کنکوره کلاس آموزش پایه که نیس) من کلا زیاد متوجه اصل ماجرا نمیشم میخواستم بدونم امکانش هست کلاسهای سال دوم و سوم فیزیک رو هم بزارین تو سایت تا حداقل برای سال دیگه بتونم خودم رو به بقیه برسونم بازهم یه دنیا ممنون -
-
سلام دستتون دردنکنه بابت زحماتی که میکشید .
ببخشیدکیفیت پایین فیلم ها کی روی سایت قرارمیگیره.؟@فاطمه-کنکوری گفته است:
سلام دستتون دردنکنه بابت زحماتی که میکشید .
ببخشیدکیفیت پایین فیلم ها کی روی سایت قرارمیگیره.؟سلام ، ان شاالله فردا بر روی سایت قرار می گیرند . از تاخیر به وجود آمده معذرت می خواهیم
سلام مییشه این سوالو توضیح بدین
دو کره کوچک با بار الکتریکی مثبت با مقادیرq1و q2در فاصله rاز هم ثابت شده اند و یک دیگر را با نیرویی به بزرگی f1می رانند
اگر 50 درصد از بار q1را برداریم و به با q2 اضافه کنیم در همان فاصله مقدرا نیرویی که دو ذره به یکدیگر وارد میکنندد f2می شود در کدام حالت f1<f2 است؟
(بغل بار ها و نیرو ها اندیس هست نه ضریب)
@ریاضیا
![1000024703.jpg](ابعاد عکس خیلی بزرگ است)
سلام مجدد. من یک قسمت این تست رو متوجه نمیشم. وقتی دو تا کره ۰/۷۵ میلی ثانیه طول میکشه تا در اثر تماس، بارهای الکتریکی یکسانی پیدا کنن، پس برای محاسبه جریان عبوری در بازه زمانی گفته شده نباید فرض کنیم کره ها همون اول کار همپتانسیل شدن. چون باید ۰/۷۵ میلی ثانیه زمان بگذره تا این اتفاق بیوفته.
اما پاسخنامه اولین کاری که کرده بارها رو بعد از تماس بدست آورده.