بهبودِ پلیرِ آلاء
-
ata mohseni بله پیشنهاد خوبیه.ممنون
Aryan assassin در ضمن هیچوقت یه ویدیو رو آنلاین نبینین چون بالاخره شما اون ویدیو رو نگا میکنین و اون حجم مصرف خواهد شد چه بهتر که با دانلود همیشه اون ویدیو بمونه
-
Aryan assassin در ضمن هیچوقت یه ویدیو رو آنلاین نبینین چون بالاخره شما اون ویدیو رو نگا میکنین و اون حجم مصرف خواهد شد چه بهتر که با دانلود همیشه اون ویدیو بمونه
ata mohseni مرسی ولی نمیخوام حجم گوشیم اِشغال بشه
-
ata mohseni مرسی ولی نمیخوام حجم گوشیم اِشغال بشه
Aryan assassin بله اونم هس دیگه
-
۳_آپدیت بعدی کی میاد؟منتظرم تا مشکل باز نشدن پروفایل آلا حل بشه
۴_لطفا بخشی در پرو فایل اضافه کنید که بشه آپدیت بعدی رو دید(زیادم اجباری نیست) -
۵_لطفا کاری کنید تا در نوشتن پست و یا نظر راحت تر بشه عکس گذاشت مثلا عکس ها رو نشون بده تا راحت بشه انتخابشون کرد
-
وقتی وارد بخش انجمن آلا میشی یه علامت سه خط بالای صفحه هست.خب برای من ۹۸ تا پیام هست که به خاطر نوشت کردن بقیه ایجاد شده و این سرسام آوره چون نمیتونم پیام های مهممو ببینم و تشخیص بدم پیامی دارم یا نه
-
لطفا به بخش انجمن آلا گزینه ی جست و جو اضافه کنید.تا بشه تاجیک مورد نظر رو سریع پیدا کرد
-
لطفا به بخش انجمن آلا گزینه ی جست و جو اضافه کنید.تا بشه تاجیک مورد نظر رو سریع پیدا کرد
-
-
Aryan assassin
جست و جو که هست !@m-an ولی من که نمی بینم.توی برنامه ی اندروید آلا توی بخش انجمن بخش جست و جو نیست.اگه هست لطفا اسکرین بگیرید و برام بگذارید