مشاور تحصیلی
-
سلام دوستان عزیزم من برای کمک به فرزندان ایران زمین تصمیم گرفتم به صورت رایگان مشاوره تحصیلی قرار بدم کارشناسی روانشناسی هستم و در حال تحصیل در مقطع ارشد
همه فرزندان ایران باید از امکانات برخوردار بشوند نه بخاطر سطح درآمد استعدا خودشون را زیر پا بگذارن
من در خدمت تمامی دوستان هستمعلی اسماعیلی جندابه سلام خیلی ممنون که کمک میکنین (:
من یه سوال داشتم...سر کلاس های آنلاین شرکت کنم؟ ترم یک نکردم هنوز کارنامه نگرفتم (مدرسه نداده) ترم یک به کلاس نرسیدم ولی خودم خوندم هم دهم رو هم دوازدهم رو از هر کدوم از بودجم یکم عقبم (دو فصل فیزیک 1 دو فصل فیزیک 3 یک فصل گسسته یک فصل هندسه نیم فصل شیمی 3 یک فصل شیمی یک) در حال حاضر استرس نرسیدن مجابم کرده پایه رو کنار بزارم ولی...سر کلاس ها نیستم امتحان نمیدم و کلی هم دعوا میشم/: البته یه مشاور دیگه هم بهم گفته شرکت نکن اما کار از محکم کاری عیب نمیکنه (:یه سوال دیگه هم داشتم پایه رو چطور جمع کنم؟ خیلی سوال جامعی هست اگه احتیاج به توضیح هست بهم پیام بدین اگه میشه البته
-
Mobina Amandadi 0 خواهش میکنم تازه این 8 ساعت ایده ال تابستون هم هست ببینید شما اگ بین 6 تا 8 بخونید ایده ال و اوکیه نگران نباشید تابستون رو پیش رو دارید کم کاریاتونو اونجا جبران کنید الان محکم بچسبید ب درسای پیش رو
موفق باشید@dr-aryan خیلی ممنونم
-
سلام الا برای انسانی هایم برنامه جمع بندی داره
-
سلام خسته نباشیدمن کلاس نهم هستم به کارهای عملی الکتریکی درواقع به الکتروتکنیک علاقه دارم نمیدونم کدوم رشته انتخاب کنم لطفا راهنمایی کنید ممنون