عقب افتادگی درسی
-
سلام دوست عزیز آلایی
این تاپیک هارو مطالعه کنید تا با انجمن بیشتر آشنا بشید
https://forum.alaatv.com/topic/5760/چیزایی-که-آلاء-دوست-داره
https://forum.alaatv.com/topic/20749
https://forum.alaatv.com/topic/4161/آموزش-کار-با-انجمن -
سلام ببخشید من همین الان عضو شدم دقیقا نمیدونستم سوالمو کجا باید بفرستم امیدوارم درست فرستاده باشم .من حدود سه سالی از مدرسم گذشته رشتم ریاضی بوده ولی الان پشیمون شدم میخوام برم کنکور تجربی . مدت زیادی تا کنکور نمونده و منم هرکار میکنم نمتونم درسامو همشو باهم جلو ببرم تو همشون عقب افتادم هنوز دهمم تموم نکردم لطفا راهنماییم کنین همه درسا برام تازگی داره چیزی از ریاضی و فیزیکم یادم نیس زیستم ک کلا اولین باره دارم میخونم نمیدونم چکار کنم بتونم خودمو ب کنکور برسونم
Nazi A سلام دوست عزیز سعی کنید واقع بینانه نگاه کنید یعنی منطقی نگاه کنید که با توجه به شرایط شنا نمیشه یعنی نمیشه کخکه نه چون کار نشد نداره ولی خیلی خیلی خیلی سخته چون اصلا زیست رو به تنهایی نمیشه تو ۵ ماه بست اونم از صفر صفر
سعی کنید برای سال بعد از الان بخوانید یا اصلا چه اجباری به کنکور هست بالاخره ۳ سال از درس دور بودن خیلی زیاده شاید به صلاح نباشه من نظره خودم رو گفتم -
سلام ببخشید من همین الان عضو شدم دقیقا نمیدونستم سوالمو کجا باید بفرستم امیدوارم درست فرستاده باشم .من حدود سه سالی از مدرسم گذشته رشتم ریاضی بوده ولی الان پشیمون شدم میخوام برم کنکور تجربی . مدت زیادی تا کنکور نمونده و منم هرکار میکنم نمتونم درسامو همشو باهم جلو ببرم تو همشون عقب افتادم هنوز دهمم تموم نکردم لطفا راهنماییم کنین همه درسا برام تازگی داره چیزی از ریاضی و فیزیکم یادم نیس زیستم ک کلا اولین باره دارم میخونم نمیدونم چکار کنم بتونم خودمو ب کنکور برسونم
Nazi A سلام
کار که نشد نداره اونی هم که تجربی بوده اگه سه سال دور باشه رسیدنش سخته هرچند رشته من ریاضی هست ولی دو تا پیشنهاد دارم
1 حذف کنین
2 رو عمومی ها حساب باز کنین (:
الان هم اصلا دیر نیست با دو ساعت شروع کن یواش یواش برو بالا فیلم های آقای موقاری رو هم ببین کمک خوبی هست میخوای راه ابریشم رو هم بخر از اولش بشین بخون و ببین تا هرجا رسیدی رسیدی نرسیدی به کنکور به چشم یک کنکور آزمایشی نگاه کن و برو راحت کنکورت رو بده و بعدش ادامش رو بخون
موفق باشی (: -
به نظر من بهتره دروس محاسباتی رو حذف کنین واسه کنکور امسال...
ولی اگه ارادتون قویه بهتره واس سال بعدش کنکور بدید... -
به نظر من بهتره دروس محاسباتی رو حذف کنین واسه کنکور امسال...
ولی اگه ارادتون قویه بهتره واس سال بعدش کنکور بدید... -
Nazi A سلام
کار که نشد نداره اونی هم که تجربی بوده اگه سه سال دور باشه رسیدنش سخته هرچند رشته من ریاضی هست ولی دو تا پیشنهاد دارم
1 حذف کنین
2 رو عمومی ها حساب باز کنین (:
الان هم اصلا دیر نیست با دو ساعت شروع کن یواش یواش برو بالا فیلم های آقای موقاری رو هم ببین کمک خوبی هست میخوای راه ابریشم رو هم بخر از اولش بشین بخون و ببین تا هرجا رسیدی رسیدی نرسیدی به کنکور به چشم یک کنکور آزمایشی نگاه کن و برو راحت کنکورت رو بده و بعدش ادامش رو بخون
موفق باشی (: -
Nazi A سلام دوست عزیز سعی کنید واقع بینانه نگاه کنید یعنی منطقی نگاه کنید که با توجه به شرایط شنا نمیشه یعنی نمیشه کخکه نه چون کار نشد نداره ولی خیلی خیلی خیلی سخته چون اصلا زیست رو به تنهایی نمیشه تو ۵ ماه بست اونم از صفر صفر
سعی کنید برای سال بعد از الان بخوانید یا اصلا چه اجباری به کنکور هست بالاخره ۳ سال از درس دور بودن خیلی زیاده شاید به صلاح نباشه من نظره خودم رو گفتم -
Yazdan Gonabadi
بله خیلی وقته درس نخوندم درست دارید میگید سخته اما فکر میکنم این که دیر به فکر افتادم دلیل خوبی نباشه که بقیه عمرمو با حسرت و بدون هدف بگذرونم اما نظرتون خیلی محترمه مرسی ایشالا شما موفق باشیNazi A نه خیر اشتباه متوجه شدید من نگفتم بدون هدف باشید فقط منطقی باشید چون افراد موفق زیادی در جامعه هستن که کنکور رو گند زدن و افراد بسیار هم هستن که درس خوندن و فقط مدرک گرفتن و کلا کارشون یه چیز دیگه ست منظور بنده این است در این مدت کوتاه و با توجه به تعداد شرکت کننده گان تجربی بهتره از الان محکم شروع کنید به خوردن برای سال بعد یا اینکه اصلا بیخیال کنکور شید و برید حرفه یاد بکیریدبگیرید به هر حال هر طور دوست دارید به من ربطی نداره صرفا خواستم بگم برای کنکور امسال خیلی رویایی به خطر می رسه آرزوی موفقیت دارم در تمام زندگی تون
ببخشید اگه ناراحت شوید -
Nazi A نه خیر اشتباه متوجه شدید من نگفتم بدون هدف باشید فقط منطقی باشید چون افراد موفق زیادی در جامعه هستن که کنکور رو گند زدن و افراد بسیار هم هستن که درس خوندن و فقط مدرک گرفتن و کلا کارشون یه چیز دیگه ست منظور بنده این است در این مدت کوتاه و با توجه به تعداد شرکت کننده گان تجربی بهتره از الان محکم شروع کنید به خوردن برای سال بعد یا اینکه اصلا بیخیال کنکور شید و برید حرفه یاد بکیریدبگیرید به هر حال هر طور دوست دارید به من ربطی نداره صرفا خواستم بگم برای کنکور امسال خیلی رویایی به خطر می رسه آرزوی موفقیت دارم در تمام زندگی تون
ببخشید اگه ناراحت شوید