Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

  • Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

  • سوال یا موضوع جدیدی بنویس

  • سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. خدمات تکمیلی
  3. جلسات رفع اشکال زیست
  4. آرشیو جلسات رفع اشکال زیست کنکور 1400
  5. جلسه هجدهم رفع اشکال زیست:فصل5 دوازدهم
  6. گزاره شناسی 1-5
سطح انرژی مولکولها
reyhane karimi 0R
سلام. میخواستم بدونم در بحث سطح انرژی مولکولها در فرایندهای مختلف مثل اکسایش پیرووات اصولا باید بگیم سطح انرژی مولکولی بیشتره که هنوز الکترون از دست نداده مثلا سطح انرژی پیرووات بیشتر از استیل کوآنزیم A است؟
جلسه هجدهم رفع اشکال زیست:فصل5 دوازدهم
انرژی الکترون
UraniumU
با توجه به اینکه الکترون NADH نسبت به الکترون FADH مسیر بیشتری طی میکنه میتونیم بگیم در پایان انرژی کمتری داره این استنباط درسته؟ پیشاپیش ممنون @mehranmirzaei @تجربیا @بچه-های-کنکور-تجربی-1400
جلسه هجدهم رفع اشکال زیست:فصل5 دوازدهم
پایان جلسه 18
mehranmirzaeiM
همگی خداقووت مثل همیشه عالی بودین فصله خیلی مهمیه و چونکه مهمه مطمئن باشین چندین بار مرورش میکنیم خوب بخونیدش چرخه ها رو روی در و دیوار خونتون بکشید (گلیکولیز-اکسایش پیروات-کربس-زنجیره انتقال الکترون-چرخه کالوین -تخمیر های الکلی لاکتیکی ) خلاصه در و دیوار خونتون رو مورد عنایت قرار بدید تا جلسه بعد خدانگهدار همتون دوستون دارم @تجربیا
جلسه هجدهم رفع اشکال زیست:فصل5 دوازدهم
گزاره شناسی 21-25
mehranmirzaeiM
FADH2 ، نوکلئوتیدی است که دو الکترون و دو پروتون دریافت کرده است. در نورون انسان، در مسیر تبدیل هر مولکول گلوکز به دو مولکول استیل کوآنزیم A، دو مولکول ATP مصرف می شود. 23.همه ی تک یاخته ای های ایجاد کننده لاکتات ،در مرحله ای از تنفس یاخته ای خود NAD+ تولید میکنند. 24.همه ی تک یاخته ای های موثر در ساخت نیترات از آمونیوم ،با استفاده از فسفات معدنی و واکنش انتقال الکترون ها ،ATP میسازند. 25.به هنگام تجزیه یک مولکول گلوکز ،طی اولین مرحله تنفس در یاخته ماهیچه ای انسان و به منظور تولید هرترکیب غیر قندی سه کربنی دو فسفاته ،2 NADH تولید و 2 ATP مصرف میشود. @تجربیا با ذکر دلیل خود را به آغوش تخت خواب بکشید ...
جلسه هجدهم رفع اشکال زیست:فصل5 دوازدهم
گزاره شناسی 16-20
mehranmirzaeiM
۲۴. محصول واکنش سنتز آبدهی، قطعا از دو یا چند مونومر تشکیل شده است. ۲۵. هر مولکول دو فسفاته تولید شده در مرحله اول گلیکولیز، به دو ترکیب سه کربنی تبدیل می شود. ۲۶. تولید ATP با استفاده از کراتین فسفات، بدون دخالت آنزیمهای غشای درونی راکیزه انجام می شود. ۲۷. در مسیر تخمیر، ممکن است محصول قند كافت، به عنوان پذیرنده الكترون عمل کند. ۲۸. گیاهان می توانند در نبود اکسیژن، پیرووات را به اتانول تبدیل کنند. @تجربیا عزیزان با ذکر دلیل لنفوسیت های خود را در اختیار COVID19 قرار دهید.
جلسه هجدهم رفع اشکال زیست:فصل5 دوازدهم
پروتئین های سطحی در زنجیره انتقال الکترون
Shangooolism MS
Topic thumbnail image
جلسه هجدهم رفع اشکال زیست:فصل5 دوازدهم
گزاره شناسی 11-15
mehranmirzaeiM
آدنوزین، نوکلئوتیدی است که می تواند یک تا سه گروه فسفات داشته باشد. اتانول، سرعت تشکیل یون اکسید را افزایش میدهد. تولید ATP در یاخته ها ممکن است منجر به تضعیف ماهیچه های اسکلتی شود. علت ترش شدن شیر، تخمير الكلی توسط باکتری هاست. هر یاخته هوازی، به ازای تجزیه یک مولکول گلوکز، حداکثر ۳۰ATP تولید می کند. @تجربیا با ذکر دلیل واکسن کرونا را تزریق کنید.
جلسه هجدهم رفع اشکال زیست:فصل5 دوازدهم
گلیکولیز
Sara_RS
سلام استاد خداقوت استاد این عبارت رو ببینید (مولکولی در گلیکولیز به کمک انتقال فسفات های خود در دومرحله به طور مستقیم باعث تولید ATP میشود) گفته اسید دوفسفاته است اما این دو مرحله ای که گفته منظورش چیه ؟ کجاش دو مرحله هست؟ @mehranmirzaei ممنونم
جلسه هجدهم رفع اشکال زیست:فصل5 دوازدهم
گزاره شناسی 6-10
mehranmirzaeiM
در تخمیر لاکتیکی، بلافاصله پس از قند كافت، کربن دی اکسید آزاد و +NAD بازتولید می شود. آنتوسیانین، می تواند مانع از اثر تخریبی یون اکسید بر دنای راکیزه شود. در تنفس یاختهای هوازی جانوران، CO۲ فقط در راکیزه آزاد می شود. اولین مولکولی که الکترونهای FADH را دریافت می کند، نوعی پمپ غشایی است. رناتن های سیتوپلاسمی، نقشی در تولید آنزیم های تنفس یاخته ای ندارند. @تجربیا دوست عزیز با ذکر دلیل روح معلم را شاد کنید
جلسه هجدهم رفع اشکال زیست:فصل5 دوازدهم
شروع جلسه 18
mehranmirzaeiM
به نام خدا با سلام خدمت همه ی آلایی های عزیز امیدوارم حال دل همتون خوب باشه ثبت نام کنکورم که شروع شده ....(کنکور از رگ گردن به شما نزدیک تره) الکنکور اقرب بک من حبل الورید یا ایها الکنکوریا بریم باهم جلسه 18 رو شروع کنیم این فصل خیلی مهمه امیدوارم براتون مفید باشه 🩺 @تجربیا
جلسه هجدهم رفع اشکال زیست:فصل5 دوازدهم
گزاره شناسی 1-5
mehranmirzaeiM
درستی یا نادرستی هر یک از عبارت های زیر را مشخص کنید: در قند كافت، بخشی از ATP در سطح پیش ماده تولید می شود. ATP مورد نیاز اسپرم، همواره از تجزیه فروکتوز به دست می آید. در چرخه کربس، ممکن نیست NADH و FADH در یک مرحله تولید شوند. در فرایندی که منجر به ور آمدن خمیر نان می شود، مولکول اتانول، الکترونهای NADH را دریافت می کند. با افزایش مقدار ADP در یاخته، میزان فعالیت آنزیمهای مؤثر در قند كافت، بیشتر میشود. عدم ذکر دلیل پیگرد قانونی دارد حتی شما دوست عزیز @تجربیا
جلسه هجدهم رفع اشکال زیست:فصل5 دوازدهم
تنفس هوازی
دریا دریایید
سلام آقای میرزایی یه سوال باکتری ها هم تنفس هوازی دارن ؟ یعنی چرخه ی کربس و زنجیره ی انتقال الکترون و اینا من تو تست های الگو دیدم که نوشته بود زنجیره ی انتقال الکترون تو غشا شون دارن آخه چرا ؟
جلسه هجدهم رفع اشکال زیست:فصل5 دوازدهم

گزاره شناسی 1-5

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده جلسه هجدهم رفع اشکال زیست:فصل5 دوازدهم
32 دیدگاه‌ها 13 کاربران 556 بازدیدها 14 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Dr.RashidiD Dr.Rashidi

    @n-n-good در گزاره شناسی 1-5 گفته است:

    @dr-rashidi
    چرا خب مگه تو بجز اون روش، روش دیگه ایم دیدی؟

    اخه خب فقط تو قسمتی از گلیکولیز اصن Atp تولید میشه که اونم در سطح پیش مادست

    UraniumU آفلاین
    UraniumU آفلاین
    Uranium
    فارغ التحصیلان آلاء
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
    #22

    @dr-rashidi
    خب دیگه پس باید بگه همه، نه بخشی

    این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد
    هرچقدر میشکنیم باز نمکها دارد

    1 پاسخ آخرین پاسخ
    4
    • Dr.RashidiD Dr.Rashidi

      @n-n-good در گزاره شناسی 1-5 گفته است:

      @dr-rashidi
      چرا خب مگه تو بجز اون روش، روش دیگه ایم دیدی؟

      اخه خب فقط تو قسمتی از گلیکولیز اصن Atp تولید میشه که اونم در سطح پیش مادست

      شهیده shش آفلاین
      شهیده shش آفلاین
      شهیده sh
      فارغ التحصیلان آلاء
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
      #23

      @dr-rashidi نگفته بخشی از گلیکولیز گفته بخشی از atp

      یا طبیب من لا طبیب له

      1 پاسخ آخرین پاسخ
      2
      • Shangooolism MS آفلاین
        Shangooolism MS آفلاین
        Shangooolism M
        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
        #24

        سر چی دعوا میکنید؟ مورد یک غلطه
        همه اش از پیش ماده اس
        اگه بخشیش از پیش ماده باشه
        اون بخش دیگش از چیه؟! که جوابی براش نمیمونه

        UraniumU 1 پاسخ آخرین پاسخ
        2
        • Dr.RashidiD آفلاین
          Dr.RashidiD آفلاین
          Dr.Rashidi
          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
          #25

          @N-n-good
          شهیده sh

          بزارین جوابو ببینیم شاید اشتباه از منه ولی برداشت من این بوده

          هیچ اگر سایه پذیرد
          منم آن سایه ی هیچ ...

          1 پاسخ آخرین پاسخ
          4
          • mehranmirzaeiM mehranmirzaei

            درستی یا نادرستی هر یک از عبارت های زیر را مشخص کنید:

            1. در قند كافت، بخشی از ATP در سطح پیش ماده تولید می شود.
            2. ATP مورد نیاز اسپرم، همواره از تجزیه فروکتوز به دست می آید.
            3. در چرخه کربس، ممکن نیست NADH و FADH در یک مرحله تولید شوند.
            4. در فرایندی که منجر به ور آمدن خمیر نان می شود، مولکول اتانول، الکترونهای NADH را دریافت می کند.
            5. با افزایش مقدار ADP در یاخته، میزان فعالیت آنزیمهای مؤثر در قند كافت، بیشتر میشود.

            عدم ذکر دلیل پیگرد قانونی دارد حتی شما دوست عزیز😎💣

            تجربیا

            Fateme S 0F آفلاین
            Fateme S 0F آفلاین
            Fateme S 0
            نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
            #26

            mehranmirzaei در گزاره شناسی 1-5 گفته است:

            درستی یا نادرستی هر یک از عبارت های زیر را مشخص کنید:

            1. در قند كافت، بخشی از ATP در سطح پیش ماده تولید می شود.
            2. ATP مورد نیاز اسپرم، همواره از تجزیه فروکتوز به دست می آید.
            3. در چرخه کربس، ممکن نیست NADH و FADH در یک مرحله تولید شوند.
            4. در فرایندی که منجر به ور آمدن خمیر نان می شود، مولکول اتانول، الکترونهای NADH را دریافت می کند.
            5. با افزایش مقدار ADP در یاخته، میزان فعالیت آنزیمهای مؤثر در قند كافت، بیشتر میشود.

            عدم ذکر دلیل پیگرد قانونی دارد حتی شما دوست عزیز😎💣

            تجربیا

            سلام مجدد
            ۱.بخش هایی نه کلا غ
            ۲.فک میکنم همیشه اینجوری نباشه غ
            ۳.
            نمیدونم 🙁
            ۴.غلطه 🙂
            ۵.درسته گمونم 😐😑

            1 پاسخ آخرین پاسخ
            4
            • Shangooolism MS Shangooolism M

              سر چی دعوا میکنید؟ مورد یک غلطه
              همه اش از پیش ماده اس
              اگه بخشیش از پیش ماده باشه
              اون بخش دیگش از چیه؟! که جوابی براش نمیمونه

              UraniumU آفلاین
              UraniumU آفلاین
              Uranium
              فارغ التحصیلان آلاء
              نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
              #27

              Shangooolism M
              دعوا نکردیم که ☹️

              این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد
              هرچقدر میشکنیم باز نمکها دارد

              1 پاسخ آخرین پاسخ
              5
              • mehranmirzaeiM mehranmirzaei

                درستی یا نادرستی هر یک از عبارت های زیر را مشخص کنید:

                1. در قند كافت، بخشی از ATP در سطح پیش ماده تولید می شود.
                2. ATP مورد نیاز اسپرم، همواره از تجزیه فروکتوز به دست می آید.
                3. در چرخه کربس، ممکن نیست NADH و FADH در یک مرحله تولید شوند.
                4. در فرایندی که منجر به ور آمدن خمیر نان می شود، مولکول اتانول، الکترونهای NADH را دریافت می کند.
                5. با افزایش مقدار ADP در یاخته، میزان فعالیت آنزیمهای مؤثر در قند كافت، بیشتر میشود.

                عدم ذکر دلیل پیگرد قانونی دارد حتی شما دوست عزیز😎💣

                تجربیا

                mehranmirzaeiM آفلاین
                mehranmirzaeiM آفلاین
                mehranmirzaei
                نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                #28

                mehranmirzaei در گزاره شناسی 1-5 گفته است:

                درستی یا نادرستی هر یک از عبارت های زیر را مشخص کنید:

                1. در قند كافت، بخشی از ATP در سطح پیش ماده تولید می شود.
                2. ATP مورد نیاز اسپرم، همواره از تجزیه فروکتوز به دست می آید.
                3. در چرخه کربس، ممکن نیست NADH و FADH در یک مرحله تولید شوند.
                4. در فرایندی که منجر به ور آمدن خمیر نان می شود، مولکول اتانول، الکترونهای NADH را دریافت می کند.
                5. با افزایش مقدار ADP در یاخته، میزان فعالیت آنزیمهای مؤثر در قند كافت، بیشتر میشود.

                عدم ذکر دلیل پیگرد قانونی دارد حتی شما دوست عزیز😎💣

                تجربیا

                ۱.بخشی چرا همه ی ATP ها 😐

                ۲.همواره غلطه 😐(بچه ها قسمت های قبل از وزیکول سمینال که فروکتوز نداره و اسپرم مجبوره تا قبل از رسیدن به غده وزیکول سمینال از گلوگز استفاده کنه )

                ۳.درسته طبق کتاب

                ۴.اتانال😐(اتانال را با اتانول قاطی نکنیم) اتانول از کاهش اتانال بدست میاد

                ۵.درست(انرژی سلول کم شده حالا باید بره گلوکز بسوزوونه )
                تجربیا
                با تشکر از دریا دریایی

                Dr.RashidiD شهیده shش 2 پاسخ آخرین پاسخ
                7
                • دریا دریایید دریا دریایی

                  mehranmirzaei در گزاره شناسی 1-5 گفته است:

                  دریا دریایی در گزاره شناسی 1-5 گفته است:

                  ۱.بخشی چرا همه ی ATP ها 😐

                  ۲.همواره غلطه 😐

                  ۳.درسته طبق کتاب

                  ۴.اتانال😐

                  ۵.درست

                  آفرین
                  توضیحات خیلی کامل بود خدایی⬅😂🙌

                  خواهش میکنم 😂
                  خدایی امشب از جنگ با تست های مثلثات و فشار برمیگردم به شدت خستم 😶
                  دیگه امشب و اینجوری قبول کنید 😢🙏

                  mehranmirzaeiM آفلاین
                  mehranmirzaeiM آفلاین
                  mehranmirzaei
                  نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                  #29

                  دریا دریایی در گزاره شناسی 1-5 گفته است:

                  mehranmirzaei در گزاره شناسی 1-5 گفته است:

                  دریا دریایی در گزاره شناسی 1-5 گفته است:

                  ۱.بخشی چرا همه ی ATP ها 😐

                  ۲.همواره غلطه 😐

                  ۳.درسته طبق کتاب

                  ۴.اتانال😐

                  ۵.درست

                  آفرین
                  توضیحات خیلی کامل بود خدایی⬅😂🙌

                  خواهش میکنم 😂
                  خدایی امشب از جنگ با تست های مثلثات و فشار برمیگردم به شدت خستم 😶
                  دیگه امشب و اینجوری قبول کنید 😢🙏

                  خداقووت پهلوان 🏋️‍♀️

                  1 پاسخ آخرین پاسخ
                  4
                  • mehranmirzaeiM mehranmirzaei

                    mehranmirzaei در گزاره شناسی 1-5 گفته است:

                    درستی یا نادرستی هر یک از عبارت های زیر را مشخص کنید:

                    1. در قند كافت، بخشی از ATP در سطح پیش ماده تولید می شود.
                    2. ATP مورد نیاز اسپرم، همواره از تجزیه فروکتوز به دست می آید.
                    3. در چرخه کربس، ممکن نیست NADH و FADH در یک مرحله تولید شوند.
                    4. در فرایندی که منجر به ور آمدن خمیر نان می شود، مولکول اتانول، الکترونهای NADH را دریافت می کند.
                    5. با افزایش مقدار ADP در یاخته، میزان فعالیت آنزیمهای مؤثر در قند كافت، بیشتر میشود.

                    عدم ذکر دلیل پیگرد قانونی دارد حتی شما دوست عزیز😎💣

                    تجربیا

                    ۱.بخشی چرا همه ی ATP ها 😐

                    ۲.همواره غلطه 😐(بچه ها قسمت های قبل از وزیکول سمینال که فروکتوز نداره و اسپرم مجبوره تا قبل از رسیدن به غده وزیکول سمینال از گلوگز استفاده کنه )

                    ۳.درسته طبق کتاب

                    ۴.اتانال😐(اتانال را با اتانول قاطی نکنیم) اتانول از کاهش اتانال بدست میاد

                    ۵.درست(انرژی سلول کم شده حالا باید بره گلوکز بسوزوونه )
                    تجربیا
                    با تشکر از دریا دریایی

                    Dr.RashidiD آفلاین
                    Dr.RashidiD آفلاین
                    Dr.Rashidi
                    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                    #30

                    mehranmirzaei در گزاره شناسی 1-5 گفته است:

                    mehranmirzaei در گزاره شناسی 1-5 گفته است:

                    درستی یا نادرستی هر یک از عبارت های زیر را مشخص کنید:

                    1. در قند كافت، بخشی از ATP در سطح پیش ماده تولید می شود.
                    2. ATP مورد نیاز اسپرم، همواره از تجزیه فروکتوز به دست می آید.
                    3. در چرخه کربس، ممکن نیست NADH و FADH در یک مرحله تولید شوند.
                    4. در فرایندی که منجر به ور آمدن خمیر نان می شود، مولکول اتانول، الکترونهای NADH را دریافت می کند.
                    5. با افزایش مقدار ADP در یاخته، میزان فعالیت آنزیمهای مؤثر در قند كافت، بیشتر میشود.

                    عدم ذکر دلیل پیگرد قانونی دارد حتی شما دوست عزیز😎💣

                    تجربیا

                    ۱.بخشی چرا همه ی ATP ها 😐

                    ۲.همواره غلطه 😐(بچه ها قسمت های قبل از وزیکول سمینال که فروکتوز نداره و اسپرم مجبوره تا قبل از رسیدن به غده وزیکول سمینال از گلوگز استفاده کنه )

                    ۳.درسته طبق کتاب

                    ۴.اتانال😐(اتانال را با اتانول قاطی نکنیم) اتانول از کاهش اتانال بدست میاد

                    ۵.درست(انرژی سلول کم شده حالا باید بره گلوکز بسوزوونه )
                    تجربیا
                    با تشکر از دریا دریایی

                    خوشم میاد توضیحات میخواید بعد به کمترین حالت توضیح افرین میگین😅😂😂
                    من سکوت من نگاه

                    هیچ اگر سایه پذیرد
                    منم آن سایه ی هیچ ...

                    mehranmirzaeiM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    8
                    • mehranmirzaeiM mehranmirzaei

                      mehranmirzaei در گزاره شناسی 1-5 گفته است:

                      درستی یا نادرستی هر یک از عبارت های زیر را مشخص کنید:

                      1. در قند كافت، بخشی از ATP در سطح پیش ماده تولید می شود.
                      2. ATP مورد نیاز اسپرم، همواره از تجزیه فروکتوز به دست می آید.
                      3. در چرخه کربس، ممکن نیست NADH و FADH در یک مرحله تولید شوند.
                      4. در فرایندی که منجر به ور آمدن خمیر نان می شود، مولکول اتانول، الکترونهای NADH را دریافت می کند.
                      5. با افزایش مقدار ADP در یاخته، میزان فعالیت آنزیمهای مؤثر در قند كافت، بیشتر میشود.

                      عدم ذکر دلیل پیگرد قانونی دارد حتی شما دوست عزیز😎💣

                      تجربیا

                      ۱.بخشی چرا همه ی ATP ها 😐

                      ۲.همواره غلطه 😐(بچه ها قسمت های قبل از وزیکول سمینال که فروکتوز نداره و اسپرم مجبوره تا قبل از رسیدن به غده وزیکول سمینال از گلوگز استفاده کنه )

                      ۳.درسته طبق کتاب

                      ۴.اتانال😐(اتانال را با اتانول قاطی نکنیم) اتانول از کاهش اتانال بدست میاد

                      ۵.درست(انرژی سلول کم شده حالا باید بره گلوکز بسوزوونه )
                      تجربیا
                      با تشکر از دریا دریایی

                      شهیده shش آفلاین
                      شهیده shش آفلاین
                      شهیده sh
                      فارغ التحصیلان آلاء
                      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                      #31

                      mehranmirzaei
                      fadhاشتباه تایپی بود ؟

                      یا طبیب من لا طبیب له

                      1 پاسخ آخرین پاسخ
                      2
                      • Dr.RashidiD Dr.Rashidi

                        mehranmirzaei در گزاره شناسی 1-5 گفته است:

                        mehranmirzaei در گزاره شناسی 1-5 گفته است:

                        درستی یا نادرستی هر یک از عبارت های زیر را مشخص کنید:

                        1. در قند كافت، بخشی از ATP در سطح پیش ماده تولید می شود.
                        2. ATP مورد نیاز اسپرم، همواره از تجزیه فروکتوز به دست می آید.
                        3. در چرخه کربس، ممکن نیست NADH و FADH در یک مرحله تولید شوند.
                        4. در فرایندی که منجر به ور آمدن خمیر نان می شود، مولکول اتانول، الکترونهای NADH را دریافت می کند.
                        5. با افزایش مقدار ADP در یاخته، میزان فعالیت آنزیمهای مؤثر در قند كافت، بیشتر میشود.

                        عدم ذکر دلیل پیگرد قانونی دارد حتی شما دوست عزیز😎💣

                        تجربیا

                        ۱.بخشی چرا همه ی ATP ها 😐

                        ۲.همواره غلطه 😐(بچه ها قسمت های قبل از وزیکول سمینال که فروکتوز نداره و اسپرم مجبوره تا قبل از رسیدن به غده وزیکول سمینال از گلوگز استفاده کنه )

                        ۳.درسته طبق کتاب

                        ۴.اتانال😐(اتانال را با اتانول قاطی نکنیم) اتانول از کاهش اتانال بدست میاد

                        ۵.درست(انرژی سلول کم شده حالا باید بره گلوکز بسوزوونه )
                        تجربیا
                        با تشکر از دریا دریایی

                        خوشم میاد توضیحات میخواید بعد به کمترین حالت توضیح افرین میگین😅😂😂
                        من سکوت من نگاه

                        mehranmirzaeiM آفلاین
                        mehranmirzaeiM آفلاین
                        mehranmirzaei
                        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                        #32

                        @dr-rashidi در گزاره شناسی 1-5 گفته است:

                        mehranmirzaei در گزاره شناسی 1-5 گفته است:

                        mehranmirzaei در گزاره شناسی 1-5 گفته است:

                        درستی یا نادرستی هر یک از عبارت های زیر را مشخص کنید:

                        1. در قند كافت، بخشی از ATP در سطح پیش ماده تولید می شود.
                        2. ATP مورد نیاز اسپرم، همواره از تجزیه فروکتوز به دست می آید.
                        3. در چرخه کربس، ممکن نیست NADH و FADH در یک مرحله تولید شوند.
                        4. در فرایندی که منجر به ور آمدن خمیر نان می شود، مولکول اتانول، الکترونهای NADH را دریافت می کند.
                        5. با افزایش مقدار ADP در یاخته، میزان فعالیت آنزیمهای مؤثر در قند كافت، بیشتر میشود.

                        عدم ذکر دلیل پیگرد قانونی دارد حتی شما دوست عزیز😎💣

                        تجربیا

                        ۱.بخشی چرا همه ی ATP ها 😐

                        ۲.همواره غلطه 😐(بچه ها قسمت های قبل از وزیکول سمینال که فروکتوز نداره و اسپرم مجبوره تا قبل از رسیدن به غده وزیکول سمینال از گلوگز استفاده کنه )

                        ۳.درسته طبق کتاب

                        ۴.اتانال😐(اتانال را با اتانول قاطی نکنیم) اتانول از کاهش اتانال بدست میاد

                        ۵.درست(انرژی سلول کم شده حالا باید بره گلوکز بسوزوونه )
                        تجربیا
                        با تشکر از دریا دریایی

                        خوشم میاد توضیحات میخواید بعد به کمترین حالت توضیح افرین میگین😅😂😂
                        من سکوت من نگاه

                        😂😂

                        1 پاسخ آخرین پاسخ
                        1
                        پاسخ
                        • پاسخ به عنوان موضوع
                        وارد شوید تا پست بفرستید
                        • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                        • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                        • بیشترین رای ها


                        • 1
                        • 2
                        • درون آمدن

                        • حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

                        • برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                        • اولین پست
                          آخرین پست
                        0
                        • دسته‌بندی‌ها
                        • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                        • جدیدترین پست ها
                        • برچسب‌ها
                        • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                        • دوره‌های آلاء
                        • گروه‌ها
                        • راهنمای آلاخونه
                          • معرفی آلاخونه
                          • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
                          • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
                          • استفاده از ابزارهای ادیتور
                          • معرفی گروه‌ها
                          • لینک‌های دسترسی سریع