Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. خدمات تکمیلی
  3. جلسات رفع اشکال زیست
  4. آرشیو جلسات رفع اشکال زیست کنکور 1400
  5. جلسه هجدهم رفع اشکال زیست:فصل5 دوازدهم
  6. پروتئین های سطحی در زنجیره انتقال الکترون
سطح انرژی مولکولها
reyhane karimi 0R
سلام. میخواستم بدونم در بحث سطح انرژی مولکولها در فرایندهای مختلف مثل اکسایش پیرووات اصولا باید بگیم سطح انرژی مولکولی بیشتره که هنوز الکترون از دست نداده مثلا سطح انرژی پیرووات بیشتر از استیل کوآنزیم A است؟
جلسه هجدهم رفع اشکال زیست:فصل5 دوازدهم
انرژی الکترون
UraniumU
با توجه به اینکه الکترون NADH نسبت به الکترون FADH مسیر بیشتری طی میکنه میتونیم بگیم در پایان انرژی کمتری داره این استنباط درسته؟ پیشاپیش ممنون @mehranmirzaei @تجربیا @بچه-های-کنکور-تجربی-1400
پایان جلسه 18
mehranmirzaeiM
همگی خداقووت مثل همیشه عالی بودین فصله خیلی مهمیه و چونکه مهمه مطمئن باشین چندین بار مرورش میکنیم خوب بخونیدش چرخه ها رو روی در و دیوار خونتون بکشید (گلیکولیز-اکسایش پیروات-کربس-زنجیره انتقال الکترون-چرخه کالوین -تخمیر های الکلی لاکتیکی ) خلاصه در و دیوار خونتون رو مورد عنایت قرار بدید تا جلسه بعد خدانگهدار همتون دوستون دارم @تجربیا
گزاره شناسی 21-25
mehranmirzaeiM
FADH2 ، نوکلئوتیدی است که دو الکترون و دو پروتون دریافت کرده است. در نورون انسان، در مسیر تبدیل هر مولکول گلوکز به دو مولکول استیل کوآنزیم A، دو مولکول ATP مصرف می شود. 23.همه ی تک یاخته ای های ایجاد کننده لاکتات ،در مرحله ای از تنفس یاخته ای خود NAD+ تولید میکنند. 24.همه ی تک یاخته ای های موثر در ساخت نیترات از آمونیوم ،با استفاده از فسفات معدنی و واکنش انتقال الکترون ها ،ATP میسازند. 25.به هنگام تجزیه یک مولکول گلوکز ،طی اولین مرحله تنفس در یاخته ماهیچه ای انسان و به منظور تولید هرترکیب غیر قندی سه کربنی دو فسفاته ،2 NADH تولید و 2 ATP مصرف میشود. @تجربیا با ذکر دلیل خود را به آغوش تخت خواب بکشید ...
گزاره شناسی 16-20
mehranmirzaeiM
۲۴. محصول واکنش سنتز آبدهی، قطعا از دو یا چند مونومر تشکیل شده است. ۲۵. هر مولکول دو فسفاته تولید شده در مرحله اول گلیکولیز، به دو ترکیب سه کربنی تبدیل می شود. ۲۶. تولید ATP با استفاده از کراتین فسفات، بدون دخالت آنزیمهای غشای درونی راکیزه انجام می شود. ۲۷. در مسیر تخمیر، ممکن است محصول قند كافت، به عنوان پذیرنده الكترون عمل کند. ۲۸. گیاهان می توانند در نبود اکسیژن، پیرووات را به اتانول تبدیل کنند. @تجربیا عزیزان با ذکر دلیل لنفوسیت های خود را در اختیار COVID19 قرار دهید.
پروتئین های سطحی در زنجیره انتقال الکترون
Shangooolism MS
Topic thumbnail image
گزاره شناسی 11-15
mehranmirzaeiM
آدنوزین، نوکلئوتیدی است که می تواند یک تا سه گروه فسفات داشته باشد. اتانول، سرعت تشکیل یون اکسید را افزایش میدهد. تولید ATP در یاخته ها ممکن است منجر به تضعیف ماهیچه های اسکلتی شود. علت ترش شدن شیر، تخمير الكلی توسط باکتری هاست. هر یاخته هوازی، به ازای تجزیه یک مولکول گلوکز، حداکثر ۳۰ATP تولید می کند. @تجربیا با ذکر دلیل واکسن کرونا را تزریق کنید.
گلیکولیز
Sara_RS
سلام استاد خداقوت استاد این عبارت رو ببینید (مولکولی در گلیکولیز به کمک انتقال فسفات های خود در دومرحله به طور مستقیم باعث تولید ATP میشود) گفته اسید دوفسفاته است اما این دو مرحله ای که گفته منظورش چیه ؟ کجاش دو مرحله هست؟ @mehranmirzaei ممنونم
گزاره شناسی 6-10
mehranmirzaeiM
در تخمیر لاکتیکی، بلافاصله پس از قند كافت، کربن دی اکسید آزاد و +NAD بازتولید می شود. آنتوسیانین، می تواند مانع از اثر تخریبی یون اکسید بر دنای راکیزه شود. در تنفس یاختهای هوازی جانوران، CO۲ فقط در راکیزه آزاد می شود. اولین مولکولی که الکترونهای FADH را دریافت می کند، نوعی پمپ غشایی است. رناتن های سیتوپلاسمی، نقشی در تولید آنزیم های تنفس یاخته ای ندارند. @تجربیا دوست عزیز با ذکر دلیل روح معلم را شاد کنید
شروع جلسه 18
mehranmirzaeiM
به نام خدا با سلام خدمت همه ی آلایی های عزیز امیدوارم حال دل همتون خوب باشه ثبت نام کنکورم که شروع شده ....(کنکور از رگ گردن به شما نزدیک تره) الکنکور اقرب بک من حبل الورید یا ایها الکنکوریا بریم باهم جلسه 18 رو شروع کنیم این فصل خیلی مهمه امیدوارم براتون مفید باشه 🩺 @تجربیا
گزاره شناسی 1-5
mehranmirzaeiM
درستی یا نادرستی هر یک از عبارت های زیر را مشخص کنید: در قند كافت، بخشی از ATP در سطح پیش ماده تولید می شود. ATP مورد نیاز اسپرم، همواره از تجزیه فروکتوز به دست می آید. در چرخه کربس، ممکن نیست NADH و FADH در یک مرحله تولید شوند. در فرایندی که منجر به ور آمدن خمیر نان می شود، مولکول اتانول، الکترونهای NADH را دریافت می کند. با افزایش مقدار ADP در یاخته، میزان فعالیت آنزیمهای مؤثر در قند كافت، بیشتر میشود. عدم ذکر دلیل پیگرد قانونی دارد حتی شما دوست عزیز @تجربیا
تنفس هوازی
دریا دریایید
سلام آقای میرزایی یه سوال باکتری ها هم تنفس هوازی دارن ؟ یعنی چرخه ی کربس و زنجیره ی انتقال الکترون و اینا من تو تست های الگو دیدم که نوشته بود زنجیره ی انتقال الکترون تو غشا شون دارن آخه چرا ؟

پروتئین های سطحی در زنجیره انتقال الکترون

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده جلسه هجدهم رفع اشکال زیست:فصل5 دوازدهم
4 دیدگاه‌ها 2 کاربران 570 بازدیدها 2 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Shangooolism MS آفلاین
    Shangooolism MS آفلاین
    Shangooolism M
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام استاد
    یه سوال داشتم
    16124640339589127681206549121526.jpg
    من نمیفهمم یعنی چی زنجیره انتقال الکترون؟!
    الان NADH که اومد الکترون هاشو داد به پروتئین سراسری، طبق این خطی که تو کتاب کشیده، الکترون حرکت میکنه و میرسه به اتم اکسیژن؟! 😕
    یا مثلا FADH2 چرا باید الکترونش به پروتئین سطحی برسه؟!
    و اینکه حالا که الکترون FADH2 به پروتئین سطحی میرسه، یعنی FADH2 هیچ نقشی در جابجایی پروتون ها به بیرون سلول ندارن؟!
    بعد من یه سوال عجیب دیگه هم دارم، اینکه اصلا چه لزومی داره در انتها آب تولید بشه؟ خب الکترون برسه به یه اتم نیتروژن، یا هر اتمه دیگه ایی، اصلا اگه الکترون به اکسیژن نرسید چی میشه؟
    mehranmirzaei
    ببخشید یه ذره سوالاتم گیج میزنن🌹🌹🙏🏻

mehranmirzaeiM 1 پاسخ آخرین پاسخ
    1
    • Shangooolism MS Shangooolism M

سلام استاد
      یه سوال داشتم
      الان NADH که اومد الکترون هاشو داد به پروتئین سراسری، طبق این خطی که تو کتاب کشیده، الکترون حرکت میکنه و میرسه به اتم اکسیژن؟! 😕
      و اینکه حالا که الکترون FADH2 به پروتئین سطحی میرسه، یعنی FADH2 هیچ نقشی در جابجایی پروتون ها به بیرون سلول ندارن؟!
      بعد من یه سوال عجیب دیگه هم دارم، اینکه اصلا چه لزومی داره در انتها آب تولید بشه؟ خب الکترون برسه به یه اتم نیتروژن، یا هر اتمه دیگه ایی، اصلا اگه الکترون به اکسیژن نرسید چی میشه؟
      mehranmirzaei

mehranmirzaeiM آفلاین
      mehranmirzaeiM آفلاین
      mehranmirzaei

Shangooolism M در پروتئین های سطحی در زنجیره انتقال الکترون گفته است:

سلام استاد
      یه سوال داشتم
      mehranmirzaei

سلام
      این چرایی ها رو از خدا باید پرسید بعضیاشونو 😂
      الکترون های FADH2 هم مثل NADH در جابجایی یونهای پروتون بین فضای داخلی و خارجی نقش دارن
      ولی FADH2 دیرتر وارد بازی میشه
      اینارو ایشالله تو بیوشیمی دانشگاه میخونی و چرایی هارو میفهمی و گریه ات هم درمیاید 😂🤗😍

Shangooolism MS 1 پاسخ آخرین پاسخ
      1
      • mehranmirzaeiM mehranmirzaei

Shangooolism M در پروتئین های سطحی در زنجیره انتقال الکترون گفته است:

سلام استاد
        یه سوال داشتم
        mehranmirzaei

سلام
        این چرایی ها رو از خدا باید پرسید بعضیاشونو 😂
        الکترون های FADH2 هم مثل NADH در جابجایی یونهای پروتون بین فضای داخلی و خارجی نقش دارن
        ولی FADH2 دیرتر وارد بازی میشه
        اینارو ایشالله تو بیوشیمی دانشگاه میخونی و چرایی هارو میفهمی و گریه ات هم درمیاید 😂🤗😍

Shangooolism MS آفلاین
        Shangooolism MS آفلاین
        Shangooolism M

mehranmirzaei 😂😂😂😂متشکرم استاد 🌹

mehranmirzaeiM 1 پاسخ آخرین پاسخ
        1
        • Shangooolism MS Shangooolism M

mehranmirzaei 😂😂😂😂متشکرم استاد 🌹

mehranmirzaeiM آفلاین
          mehranmirzaeiM آفلاین
          mehranmirzaei