معرفی کتاب تست زبان(:
-
سلام دوستان❤
ی کتاب تست زبان معرفی کنید ک سطح سوالات اون آسون باشه
خودم دکتر شهاب اناری جامع دارم عالیه
ولی میخوام ی کتاب تست زبان هم داشته باشم ک تست هاش آسون /متوسط باشن ....البته شهای اناری هم حالا نمی گم خیلی همه ی تست هاش سخت هستن ولی میخوام...
بیشتر تعداد تست تقریبا آسون کار کنم از زبان....ی مقدار بیشتر دستم راه بیفته...بعد بیام تست های شهاب اناری رو هم با درک بیشتر کار کنم.
خیلی سبز چطوره؟ (مقایسه سطح تست هاش با کتاب شهاب اناری میگما)
فقط هم پایه باشه....جامع نمیخوام فعلا .
اگه میشناسید معرفی کنید :))) خیلی ممنونم💙 -
سارا M 0 گاج میکرو و سیر تا پیاز ساده است اما خیلی سبز سخته ولی شبیه مبتکران هم نیست هر کدوم یک شکل خاصی سختن
z Gheibi
ممنونم🙂
ببخشید ی سوال داشتم....
به نظرتون اینکه اول بیام این تست های که از مثلا همین گاج معرفی کردید رو بزنم....بعد برم سراغ مبتکران درسته؟
یا از همون اول مبتکران؟
آخه حس میکنم برای سطح زبان من چون خودم دارم زبان کار میکنم و سعی میکنم دایره لغاتم رو ببرم بالا ...اول بیام از این تست های نسبتا ساده شروع کنم بهتر باشه .......بعد برم تست مبتکران ک بتونم بهتر درک کنم
اینم بگم از لحاظ وقت داشتن خداروشکر فعلا دهمم. -
z Gheibi
ممنونم🙂
ببخشید ی سوال داشتم....
به نظرتون اینکه اول بیام این تست های که از مثلا همین گاج معرفی کردید رو بزنم....بعد برم سراغ مبتکران درسته؟
یا از همون اول مبتکران؟
آخه حس میکنم برای سطح زبان من چون خودم دارم زبان کار میکنم و سعی میکنم دایره لغاتم رو ببرم بالا ...اول بیام از این تست های نسبتا ساده شروع کنم بهتر باشه .......بعد برم تست مبتکران ک بتونم بهتر درک کنم
اینم بگم از لحاظ وقت داشتن خداروشکر فعلا دهمم.سلام
شما با حفظ لغات تونستین تست های واژگان و گرامر رو بخونین و بزنین؟
اگه این راه جواب داده ممنون میشم بگین
-
z Gheibi
ممنونم🙂
ببخشید ی سوال داشتم....
یا از همون اول مبتکران؟
اینم بگم از لحاظ وقت داشتن خداروشکر فعلا دهمم. -
سارا M 0 چون دهم هستید فکر خوبیه
ولی نباید در همین سطح بمونید
دایره لغات تونو افزایش بدید
متن خوانی هم بکنید خیلی خیلی اثر بخشه
https://forum.alaatv.com/topic/27024/از-متن-نترس/1 -
سلام
شما با حفظ لغات تونستین تست های واژگان و گرامر رو بخونین و بزنین؟
اگه این راه جواب داده ممنون میشم بگین
ata mohseni
سلام
راستش من هنوز تست زبان اون جوری نزدم ک بخوام متوجه بشم چون میخوام اول از ی کتاب ساده شروع کنم
خودم مبتکران دارم فعلا نمیخوام اول کاری برم سراغش.ولی از موقعی ک شروع کردم به لغت خوندن پیوسته ...و کارکردن گرامر ....
خیلی بهتر متن ها رو میتونم درک کنم
اینم بگم تست خاصی از خوده متن کار نکردم ...چون فعلا دارم روی درک و تسلطم کار میکنم...اول متن رو میخونم...بعد ترجمه فارسیش ک ببینم چقد متوجه شدم.......
ک خداروشکر خودم متوجه درک بیشترم شدم. ک دلیل اصلیش رو همین افزایش دایره لغات میدونم. -
سلام دوستان❤
ی کتاب تست زبان معرفی کنید ک سطح سوالات اون آسون باشه
خودم دکتر شهاب اناری جامع دارم عالیه
ولی میخوام ی کتاب تست زبان هم داشته باشم ک تست هاش آسون /متوسط باشن ....البته شهای اناری هم حالا نمی گم خیلی همه ی تست هاش سخت هستن ولی میخوام...
بیشتر تعداد تست تقریبا آسون کار کنم از زبان....ی مقدار بیشتر دستم راه بیفته...بعد بیام تست های شهاب اناری رو هم با درک بیشتر کار کنم.
خیلی سبز چطوره؟ (مقایسه سطح تست هاش با کتاب شهاب اناری میگما)
فقط هم پایه باشه....جامع نمیخوام فعلا .
اگه میشناسید معرفی کنید :))) خیلی ممنونم💙سارا M 0 سلام
برای سطح اسون و متوسط کتاب زبان خیلی سبز پیشنهاد میشه -
سارا M 0 سلام
برای سطح اسون و متوسط کتاب زبان خیلی سبز پیشنهاد میشهامیرمحمد یوسفوند
ممنون -
ata mohseni
سلام
راستش من هنوز تست زبان اون جوری نزدم ک بخوام متوجه بشم چون میخوام اول از ی کتاب ساده شروع کنم
خودم مبتکران دارم فعلا نمیخوام اول کاری برم سراغش.ولی از موقعی ک شروع کردم به لغت خوندن پیوسته ...و کارکردن گرامر ....
خیلی بهتر متن ها رو میتونم درک کنم
اینم بگم تست خاصی از خوده متن کار نکردم ...چون فعلا دارم روی درک و تسلطم کار میکنم...اول متن رو میخونم...بعد ترجمه فارسیش ک ببینم چقد متوجه شدم.......
ک خداروشکر خودم متوجه درک بیشترم شدم. ک دلیل اصلیش رو همین افزایش دایره لغات میدونم.سارا M 0 سلام ببخشید برای لغات از خودکتاب استفاده کردید یا نه
اگر نه از چه کتابی -
سارا M 0 سلام ببخشید برای لغات از خودکتاب استفاده کردید یا نه
اگر نه از چه کتابیANA Kamali
سلام دوست عزیز🌹
نه راستش از کتاب درسی استفاده نکردم
هر چند کتاب درسی هم خیلی مهمه و باید همه لغاتش رو بلد بود
ولی من چون خودم دارم روی لغات کار میکنم که دایره لغاتم بیشتر بشه فعلا از برنامه لغات استفاده میکنم ک توی بازار یا گوگل پلی میشه دانلود کرد. -
ANA Kamali
سلام دوست عزیز🌹
نه راستش از کتاب درسی استفاده نکردم
هر چند کتاب درسی هم خیلی مهمه و باید همه لغاتش رو بلد بود
ولی من چون خودم دارم روی لغات کار میکنم که دایره لغاتم بیشتر بشه فعلا از برنامه لغات استفاده میکنم ک توی بازار یا گوگل پلی میشه دانلود کرد.سارا M 0 اسمش را لطف میکنید بگید
-
سارا M 0 اسمش را لطف میکنید بگید
ANA Kamali
بله چرا ک نه
من نگفتم چون برنامه های زیادی هست ک هرکس با توجه به طرز یادگیری خودش انتخاب میکنه
الان اسم برنامه رو میگم دانلود کنید
اسم برنامه ten Days هست.