بچه ها یه سوال در مورد گوشی...
-
مصطفی عباسیان شاید به خاطر همین فلش کردن باشه ولی یک ماه صبر کنید اگه درست نشده به احتمال زیاد باتری متاسفانه خراب شده
1310arian تقریبا دوهفته میگذره..
احتمال هک وجود داره؟؟؟ -
خدایی چی میشه که فکر میکنید هکتون کردن!؟
چی دارید اصن که بخوان هکتون کنن؟!
هکرا هم بیکارن دیگه؟! راه به راه به هرکی میرسن هکش میکننMorphious هکر نه
دوستان و آشنایان...
اطلاعات مهمی میتونن بگیرن حتما نباید مواد مخدر داشته باشی بگیرنت که... به کل گوشی میتونن دسترسی پیدا کنن -
سلام... من یه مدت فک میکردم که گوشیم هک شده تنظیمات کارخانه زدمش... بعدش تقریبا شک من برطرف شد ولی از او وقت وقتی با گوشی کار نمیکنم یهو مثلا 20 درصد شارژش کم میشه یا اینکه الان سه چهار ساعته که شارژش کم نشده اصلا....!!!
گوشیمم یه خورده کند شده یعنی واسه تنظیمات کار خانس؟؟؟
سه سال میشه دارمش
؟مصطفی عباسیان در بچه ها یه سوال در مورد گوشی... گفته است:
سلام... من یه مدت فک میکردم که گوشیم هک شده تنظیمات کارخانه زدمش... بعدش تقریبا شک من برطرف شد ولی از او وقت وقتی با گوشی کار نمیکنم یهو مثلا 20 درصد شارژش کم میشه یا اینکه الان سه چهار ساعته که شارژش کم نشده اصلا....!!!
سه سال میشه دارمش
؟سلام
یه احتمالی هم وجود داره نمیدونم تاحالا بررسی کردید یا نه.
ممکنه باتری گوشیتون خالی کنه(مثلا بخاطر قدیمی بودن باتری) یا یه جور ایراد سخت افزاری که باعث بشه شارژ گوشی خورده بشه. -
1310arian تقریبا دوهفته میگذره..
احتمال هک وجود داره؟؟؟مصطفی عباسیان برادر احتمال هک شدن وجود داره ولی بستگی داره شما چی کار کردید که حس میکنید هک شدید
-
مصطفی عباسیان در بچه ها یه سوال در مورد گوشی... گفته است:
سه سال میشه دارمش
؟سلام
یه احتمالی هم وجود داره نمیدونم تاحالا بررسی کردید یا نه.
ممکنه باتری گوشیتون خالی کنه(مثلا بخاطر قدیمی بودن باتری) یا یه جور ایراد سخت افزاری که باعث بشه شارژ گوشی خورده بشه.@kosar-mortazavi الان از بعد از ظهر تا الان هنوز هیچی تغییر نکرده احتمال میدم تا صبح یهو بشه 40
-
مصطفی عباسیان برادر احتمال هک شدن وجود داره ولی بستگی داره شما چی کار کردید که حس میکنید هک شدید
1310arian یه لینکی بود مسابقه چقد منو میشناسی آب آلبالو اونجا شمارمم وارد کردم در صورتی که اصلا ربطی نداشت
-
سلام گوشی مامان من اینطوری شده بود دلیل شم خراب شدن باتری بود
-
سلام گوشی مامان من اینطوری شده بود دلیل شم خراب شدن باتری بود
Maryam Nateqi دقیقا مثل من؟؟؟
-
Maryam Nateqi دقیقا مثل من؟؟؟
مصطفی عباسیان
بله، اما امکان داره برای شما دلیل دیگه داشته باشه -
الان چیکار باید کنم من؟؟؟؟
-
الان چیکار باید کنم من؟؟؟؟
مصطفی عباسیان
خب اگه میتونید ببرید گوشی فروشی ببینید مشکلش چیه -
مصطفی عباسیان
خب اگه میتونید ببرید گوشی فروشی ببینید مشکلش چیهMaryam Nateqi اهوم
-
سه سال میشه دارمش
؟مصطفی عباسیان سلام. این مشکل به احتمال زیاد از باتریشه. باتریشو عوض کنین درست میشه.
-
سلام
واس منم اینجوری شده بعد از 3سال
باتری گوشی ها معمولا برای 500 الی 600 سیکل شارژ طراحی شدهاند که هر سیکل به معنی تخلیه ی کامل باتری و شارژ کامل دوباره ی آن است.
حالا شما هر چی بیشتر استفاده کنی و شارژ کنی زودتر به اخر عمرش نزدیک تر میشه
من فعلا دارم با باطریم راه میام
یهو 80درصد هست خاموش روشن میکنم میشه 30درصد و ازین داستانا
یبارم گوشیم خاموش شد 4بار روشنش کردم هر بار 5-6درصدی میدیدم داره اونم استفاده کردم بار آخری یهو روشن کردم شد 35 درصد و کار کرد تا تهش -
سه سال میشه دارمش
؟این پست پاک شده! -
سلام
واس منم اینجوری شده بعد از 3سال
باتری گوشی ها معمولا برای 500 الی 600 سیکل شارژ طراحی شدهاند که هر سیکل به معنی تخلیه ی کامل باتری و شارژ کامل دوباره ی آن است.
حالا شما هر چی بیشتر استفاده کنی و شارژ کنی زودتر به اخر عمرش نزدیک تر میشه
من فعلا دارم با باطریم راه میام
یهو 80درصد هست خاموش روشن میکنم میشه 30درصد و ازین داستانا
یبارم گوشیم خاموش شد 4بار روشنش کردم هر بار 5-6درصدی میدیدم داره اونم استفاده کردم بار آخری یهو روشن کردم شد 35 درصد و کار کرد تا تهشmasood khadmloo من یه بار گوشیم خاموش تن شارژ بود.. 79 درصد شارژ شده بود. روشن که کردم شد 100 درصد
امروز بردم گوشی فروشی اونم گفت باتریه.
نمیارزه که باتری عوض کنی بهتره یکی بخری -
masood khadmloo من یه بار گوشیم خاموش تن شارژ بود.. 79 درصد شارژ شده بود. روشن که کردم شد 100 درصد
امروز بردم گوشی فروشی اونم گفت باتریه.
نمیارزه که باتری عوض کنی بهتره یکی بخریمصطفی عباسیان
واقعا مگه قیمت باتری چقدر شده یا هست -
مصطفی عباسیان
واقعا مگه قیمت باتری چقدر شده یا هستMaryam Nateqi نه منظورش اینه که چون گوشی پلمپه بخاد باز کنه و این داستانا میترسه که جای دیگه ای ایراد دار بشه.. مثلا اگه هاردش بسوزه باید 800 تومن بدم..
خود باتری 300 تومن بیشتر نمیشه
-
Maryam Nateqi نه منظورش اینه که چون گوشی پلمپه بخاد باز کنه و این داستانا میترسه که جای دیگه ای ایراد دار بشه.. مثلا اگه هاردش بسوزه باید 800 تومن بدم..
خود باتری 300 تومن بیشتر نمیشه
مصطفی عباسیان
آهان متوجه شدم