چالش 3 دروغ
-
اسرافیل عبدی
آره دیگه میتونستی بفهمی طرف کیه، بشناسیش، یا باهاش دوست بشیMaryam Nateqi خب اینجا هم میشناسی کی دروغ میگه حرفشو باور نمیکنی.
-
Maryam Nateqi دیگران رو بشناسی که چی شه؟
این جنبه فان داره. یکی بخونه میخنده انرژی میگیره میره سر درسشاسرافیل عبدی
خب مثلا شاید من دوست داشتم با یکی دوست شم یا اسمش رو بپرسم اما ادم خجالتی هستم، روم نمیشه اینطوری فهمیدم، به طور مثال بود -
Maryam Nateqi خب اینجا هم میشناسی کی دروغ میگه حرفشو باور نمیکنی.
اسرافیل عبدی
والا اگر رو راست باشیم اکثر انسان ها دوروغ گفتن اما این دلیل نمیشه که تو بتونی با دونستن اینکه اون چند تا دوروغ گفته، قضاوت کنید -
اسرافیل عبدی
والا من نمیدونستم که خندیدن به اشتباه دیگران لذت بخشهMaryam Nateqi اولا دروغ گفتن کاری خود خواسته است.
ثانیاً ما با هم میخندیم نه به هم
ثالثاً من کسی رو مجبور نکردم
رابعاً عبرت میگیریم
خامسا شادکده ی جو کسیم به چه دردی میخوره؟؟؟ -
Maryam Nateqi اولا دروغ گفتن کاری خود خواسته است.
رابعاً عبرت میگیریم
خامسا شادکده ی جو کسیم به چه دردی میخوره؟؟؟اسرافیل عبدی
والا من نگفتم شما کسی رو مجبور کردید فقط از شما فایده اش رو پرسیدم -
اسرافیل عبدی منظورم نیسان آبیه
اسرافیل عبدی
نچ فقط پیکان گوجه ای جوانان
ولی جدی دولتی قبول شم مزدا 3
ازاد 206 انتخاب سخته جفتش ماشین مورد علاقمه -
اسرافیل عبدی
والا اگر رو راست باشیم اکثر انسان ها دوروغ گفتن اما این دلیل نمیشه که تو بتونی با دونستن اینکه اون چند تا دوروغ گفته، قضاوت کنیدMaryam Nateqi بله همه دروغ میگن ولی اون دروغا سادس.
من گفتم دروغ مشتی بنویسید
نه این که امروز ناهار املت خوردید به دوستتون گفتید قیمه خوردید بیاد این جا بنویسید. -
Maryam Nateqi اولا دروغ گفتن کاری خود خواسته است.
رابعاً عبرت میگیریم
خامسا شادکده ی جو کسیم به چه دردی میخوره؟؟؟اسرافیل عبدی
شاد کده جودکیسم هم همشون که برای فرد اتفاق نیوفتاده که بخوایم بگیم به طرف میخندیدم اون مطالب رو میتونیم از گوگل و.... بزاریم اونجا -
اسرافیل عبدی
نچ فقط پیکان گوجه ای جوانان
ولی جدی دولتی قبول شم مزدا 3
ازاد 206 انتخاب سخته جفتش ماشین مورد علاقمهnwra tk
خیلی سخته
-
Maryam Nateqi بله همه دروغ میگن ولی اون دروغا سادس.
من گفتم دروغ مشتی بنویسید
نه این که امروز ناهار املت خوردید به دوستتون گفتید قیمه خوردید بیاد این جا بنویسید.اسرافیل عبدی
فکر نکنید کم آوردم
شب ساعت 10 جواب تون رو میدم شارژ گوشیم تموم شد خداحافظ شما -
اسرافیل عبدی
شاد کده جودکیسم هم همشون که برای فرد اتفاق نیوفتاده که بخوایم بگیم به طرف میخندیدم اون مطالب رو میتونیم از گوگل و.... بزاریم اونجاMaryam Nateqi میگم فایدش چیه؟؟؟؟
-
اسرافیل عبدی
فکر نکنید کم آوردم
شب ساعت 10 جواب تون رو میدم شارژ گوشیم تموم شد خداحافظ شماMaryam Nateqi مگه جنگه؟!؟
قرار دعوا میزاری؟؟؟؟؟؟ -
Maryam Nateqi مگه جنگه؟!؟
قرار دعوا میزاری؟؟؟؟؟؟داش به مولا که ادرس بدع بریم بالا سرش این چرا انقدر جدی گرفته
-
باش..... باش...... من مثل نسیمی بودم که وزیدم و رفتم...... اون از دیشب...... این از امروز....... همش منو تحقیر کردین....... منو با این کارا 30 سال زود تر کشتین....... منو رسوای 2 عالمم کردین.....
من برای همیشه از آلا میرم..... خدا نگهدار.
ولی جدی میخوام برم درس بخونم، آلا وقتمو میگیره
-
باش..... باش...... من مثل نسیمی بودم که وزیدم و رفتم...... اون از دیشب...... این از امروز....... همش منو تحقیر کردین....... منو با این کارا 30 سال زود تر کشتین....... منو رسوای 2 عالمم کردین.....
من برای همیشه از آلا میرم..... خدا نگهدار.
ولی جدی میخوام برم درس بخونم، آلا وقتمو میگیره
اسرافیل عبدی
آه قلبم جریحه دار شد!! -
1- به بچه هم محلمون که خیلی رو اعصاب بود یه روز که توی پارک بود . داشت آب بازی میکرد که یه جوری لشنگ رو تا کردیم که آب نیاد بعدش که آب قطع شد. گیج مونده بود که چرا آب قطع شده بهش گفتم آب گیر کرده مثل وقتی که داری آبمیوه میخوری تکه های میوه گیر میکنه بکشش میاد بیرون ، بنده خدا شلنگ رو برد سمت صورتش آب رو باز کردیم!
2- دبستان که بودیم . یه 5 تومنی افتاده بود روی زمین توی اون شلوغی روم نمیشد بردارمش! بعدش چند تا از بچه ها که کنارم بودن و بعدش اون پول رو دیدن بهشون گفتم من اون رو گذاشتم میخوام ببینم کی برمیداره!
بعد از چند دیقه یکی اومد برداشت! بعدش این که کنارم بود گفتش اون پولت رو برداشت!
منم بهش گفتم میشه بری دنبالش ازش بگیری پام درد میکنه
بعدش رفت گرفت و اومد بهم داد و من گذاشتم تو جیبم!زنگ تفریح رفتم بستنی خوردم -
1- به بچه هم محلمون که خیلی رو اعصاب بود یه روز که توی پارک بود . داشت آب بازی میکرد که یه جوری لشنگ رو تا کردیم که آب نیاد بعدش که آب قطع شد. گیج مونده بود که چرا آب قطع شده بهش گفتم آب گیر کرده مثل وقتی که داری آبمیوه میخوری تکه های میوه گیر میکنه بکشش میاد بیرون ، بنده خدا شلنگ رو برد سمت صورتش آب رو باز کردیم!
2- دبستان که بودیم . یه 5 تومنی افتاده بود روی زمین توی اون شلوغی روم نمیشد بردارمش! بعدش چند تا از بچه ها که کنارم بودن و بعدش اون پول رو دیدن بهشون گفتم من اون رو گذاشتم میخوام ببینم کی برمیداره!
بعد از چند دیقه یکی اومد برداشت! بعدش این که کنارم بود گفتش اون پولت رو برداشت!
منم بهش گفتم میشه بری دنبالش ازش بگیری پام درد میکنه
بعدش رفت گرفت و اومد بهم داد و من گذاشتم تو جیبم!زنگ تفریح رفتم بستنی خوردم@player-number-1 واییییییی
-
@player-number-1 واییییییی
اسرافیل عبدی سومیش دیگه قابل پخش نیست!!
-
یکی یادم اومد!
3-خیلی وقت پیش توی کلاس یه کاری کردیم . معلم اومد چند نفر از بچه ها از جمله منو کشید بیرون، وقتی اومدیم بیرون اومد نفری یه سیلی بهمون بزنه بقیه رو زد دوستم هم که کنار بودم زد، وقتی به من رسید اومد به من بزنه من یکم عقب رفتم دوباره خورد به همون دوستم
هر چی بهش میگفتم پام لیز خورد باور نمیکرد! به جون خودش پام لیز خورد!