معادله
-
-
Jahid Khalilian در معادله گفته است:
هر جور رفتم این معادله جواب نداره
کامل سوال همینه یا بخشی از یه سواله؟ -
Jahid Khalilian کلا معادله درجه سه راه حل معینی ندارد ، با فاکتور گیری هم در این مورد من به نتیجهای نرسیدم ،همراهش چیزی نیست؟
-
Jahid Khalilian کلا معادله درجه سه راه حل معینی ندارد ، با فاکتور گیری هم در این مورد من به نتیجهای نرسیدم ،همراهش چیزی نیست؟
-
z Gheibi
سوال چهار گزینه ایه و میگه که کدام مورد تابع است؟
منم برا اینکه تست کنم خواستم عدد گذاری کنم که وقتی ۲ رو انتخاب کردم به جوابی نرسیدم -
z Gheibi
سوال چهار گزینه ایه و میگه که کدام مورد تابع است؟
منم برا اینکه تست کنم خواستم عدد گذاری کنم که وقتی ۲ رو انتخاب کردم به جوابی نرسیدمJahid Khalilian الان خود سوال رو میفرستم
-
Jahid Khalilian الان خود سوال رو میفرستم
-
Jahid Khalilian سلام
در این موارد ماهر نیستم نمیتونم دقیق بگم ،هرچی به ذهنم رسید :گزینه یک را اینطوری نقطه پیدا کردم
اگر جابه جا بودن yو x مشکلی نداشته باشه، گزینه دو و X=1- y3 تابعن ،چون دوتا گزینه یک شکل اند پس احتمالاً این دوتا نیستند -
Jahid Khalilian سلام
در این موارد ماهر نیستم نمیتونم دقیق بگم ،هرچی به ذهنم رسید :گزینه یک را اینطوری نقطه پیدا کردم
اگر جابه جا بودن yو x مشکلی نداشته باشه، گزینه دو و X=1- y3 تابعن ،چون دوتا گزینه یک شکل اند پس احتمالاً این دوتا نیستندz Gheibi
ممنونم متوجه شدم یعنی چون گزینه اول ۳ ریشه داره تابع نیست.درسته؟ -
Jahid Khalilian سلام
اگر جابه جا بودن yو x مشکلی نداشته باشه، گزینه دو و X=1- y3 تابعن ،چون دوتا گزینه یک شکل اند پس احتمالاً این دوتا نیستندz Gheibi
با توجه به اون چیزی که شما هم نوشتین من هم اینا رو نوشتم -
z Gheibi
با توجه به اون چیزی که شما هم نوشتین من هم اینا رو نوشتمJahid Khalilian در معادله گفته است:
z Gheibi
با توجه به اون چیزی که شما هم نوشتین من هم اینا رو نوشتمخیلی خوب نوشتید
z Gheibi
ممنونم متوجه شدم یعنی چون گزینه اول ۳ ریشه داره تابع نیست.درسته؟به گزینه سه نگاه میکنم ، اینطوری بنویسیم ، انگار تابع میشه، ببخشید بیشتر بلد نیستم توضیح بدم ،شاید یکی من یکی شما راه حل بدیم حل بشه:)
-
z Gheibi
با توجه به اون چیزی که شما هم نوشتین من هم اینا رو نوشتمخیلی خوب نوشتید
z Gheibi
ممنونم متوجه شدم یعنی چون گزینه اول ۳ ریشه داره تابع نیست.درسته؟به گزینه سه نگاه میکنم ، اینطوری بنویسیم ، انگار تابع میشه، ببخشید بیشتر بلد نیستم توضیح بدم ،شاید یکی من یکی شما راه حل بدیم حل بشه:)
z Gheibi ممنون
-
z Gheibi ممنون
Jahid Khalilian خواهش میکنم اگه کامل براتون حل شد به منم اطلاع بدهید ، یه چیزی یاد بگیرم.