سوال
-
-
زهره صفری آبی گزیده قلم چی داشتم ، پاسخ نامه تشریحی و درسنامه هم نداشت ، ۸۶ زدم ،نگران نباشید 😊
متن و آیات کتاب را چندین بار میخوندم و روی کتاب مسلط بودم
نکات آیات را از هرجایی به دست میارید بخونید ، اگر آزمون میدید از توی آزمون هم نکات را در بیارید
هر جا هم سوال داشتید یا نکات آیه ای رانمیدونستید، توی تاپیک دینی بپرسید ، با همه بچهها میایم کمکتون
موفق باشید 🌷 -
زهره صفری آبی گزیده قلم چی داشتم ، پاسخ نامه تشریحی و درسنامه هم نداشت ، ۸۶ زدم ،نگران نباشید 😊
نکات آیات را از هرجایی به دست میارید بخونید ، اگر آزمون میدید از توی آزمون هم نکات را در بیارید
هر جا هم سوال داشتید یا نکات آیه ای رانمیدونستید، توی تاپیک دینی بپرسید ، با همه بچهها میایم کمکتون
موفق باشید 🌷 -
موفق باشید 🌷z Gheibi
سلام ببخشید اینجا ازتون پرسیدم😇🌺
من قبلا تاپیک زده بودم برای خرید کتاب برای شیمی
الان میخواستم بخرم بین نشرالگو و مهروماه موندم
میشه اگه میدونید بگید که کدوم هم از لحاظ درس نامه و هم مخصوصا پاسخنامه و تست عالیه؟
راستی مبتکران هم نمیدونم بخرم یا ن ....
میشه بگید مبتکران و مهروماه و نشرالگو کدوم بهتره؟؟ پاسخ نامه و تست؟راستی لطف کنید برای زبان هم بین گاج و سیر تا پیاز اگه میدونید بگید🙏🏻🌺
بین اینا موندم واقعا.
خیلی ممنون😇 -
z Gheibi
سلام ببخشید اینجا ازتون پرسیدم😇🌺
من قبلا تاپیک زده بودم برای خرید کتاب برای شیمی
الان میخواستم بخرم بین نشرالگو و مهروماه موندم
میشه اگه میدونید بگید که کدوم هم از لحاظ درس نامه و هم مخصوصا پاسخنامه و تست عالیه؟
راستی مبتکران هم نمیدونم بخرم یا ن ....
میشه بگید مبتکران و مهروماه و نشرالگو کدوم بهتره؟؟ پاسخ نامه و تست؟راستی لطف کنید برای زبان هم بین گاج و سیر تا پیاز اگه میدونید بگید🙏🏻🌺
بین اینا موندم واقعا.
خیلی ممنون😇 -
زهره صفری وسواسِ بیخودی دارید،ی کتاب انتخاب کنید و برید بشینید بخونید،تمام😐😑
-
موفق باشید 🌷 -
سارا M 0 سلام
مهرماه بهتر از الگو هست به نظر من برای شروع با مهرماه پیش برید ، در مورد مبتکران خیلی اطلاع ندارم ،اما مهروماه ذهن شیمیایی 😂تونو فعال میکنه،
توی عمومی ها کلا سیرتاپیاز بهتر از میکرو دیده شده
موفق باشید 🌷