معنی شعر 🤕
-
سلام به همه آلایی ها ی عزیز. 🙂👋
امیدوارم که حالتون خوب باشه. 💛 💫دوستان من هر چقدر دنبال معنی و مفهوم شعرهایی که تو قسمت%(#402f4a)[کارگاه متن پژوهی +قلمرو ادبی+قلمرو فکری]هستن میگردم، هیچی پیدا نمیکنم.
دبیر شما معنی و مفهوم این شعر ها رو گفته؟ اگه گفته و شما هم مشکلی ندارید میشه برای منم بفرستید؟
یا اینکه اگه کتابی میشناسید که این شعر ها رو معنی کرده میشه معرفی کنید؟
(پایه یازدهــــــــم تجربی)
💚 💛 💙 💜 ❤️ 🖤 🧡
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
ریاضیا
المپیادیا
یازدهم
دوازدهم
دهم
فارغ-التحصیلان-آلاء -
امیدوارم که حالتون خوب باشه. 💛 💫دوستان من هر چقدر دنبال معنی و مفهوم شعرهایی که تو قسمت%(#402f4a)[کارگاه متن پژوهی +قلمرو ادبی+قلمرو فکری]هستن میگردم، هیچی پیدا نمیکنم.
دبیر شما معنی و مفهوم این شعر ها رو گفته؟ اگه گفته و شما هم مشکلی ندارید میشه برای منم بفرستید؟
💚 💛 💙 💜 ❤️ 🖤 🧡
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
ریاضیا
المپیادیا
یازدهم
دوازدهم
دهم
فارغ-التحصیلان-آلاءFaeze Radseresht
داخل کتاب های موضوعی نشر الگو همه ابیاتی که داخل هر درس اورده اشاره شده
فکر کنم مفید واقع بشه -
Faeze Radseresht
داخل کتاب های موضوعی نشر الگو همه ابیاتی که داخل هر درس اورده اشاره شده
فکر کنم مفید واقع بشهNazi Vkl اسم کتاب رو میشه بگید؟ 🌹
-
Nazi Vkl اسم کتاب رو میشه بگید؟ 🌹
Faeze Radseresht
قرابت معنایی نشر الگو
البته کلمه به کلمه معنی نکرده مفهوم اورده
ولی کتاب خیلی سبز تک به تک معنی کرده و از لحاظ ارایه هم بررسی کرده -
Faeze Radseresht
قرابت معنایی نشر الگو
البته کلمه به کلمه معنی نکرده مفهوم اورده
ولی کتاب خیلی سبز تک به تک معنی کرده و از لحاظ ارایه هم بررسی کردهNazi Vkl آها ممنونم 💛💙💓✨
-
💚 💛 💙 💜 ❤️ 🖤 🧡
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
ریاضیا
المپیادیا
یازدهم
دوازدهم
دهم
فارغ-التحصیلان-آلاءFaeze Radseresht کنکوری هستید یا پایه؟اگر کنکوری هستید معنی شعر احتیاج نیست ولی باید مفهوم رو درک کنید و برخی کلمات که توی شعر هست رو از قسمت معنی واژه معنی شون رو بخونید(یه سری کلمات توی شعر کلیدی اند)
اگر از بچه های پایه هستید کتاب کلک معلم برای نظام قدیم معنی شعر اورده بود الانش رو نمیدونم
موفق باشید -
Faeze Radseresht کنکوری هستید یا پایه؟اگر کنکوری هستید معنی شعر احتیاج نیست ولی باید مفهوم رو درک کنید و برخی کلمات که توی شعر هست رو از قسمت معنی واژه معنی شون رو بخونید(یه سری کلمات توی شعر کلیدی اند)
اگر از بچه های پایه هستید کتاب کلک معلم برای نظام قدیم معنی شعر اورده بود الانش رو نمیدونم
موفق باشیدیسنا ممنونم🌸🌸🌸
-
یسنا ممنونم🌸🌸🌸
Faeze Radseresht خواهش میکنم .کتابهای دروس طلایی هم برای نظام قدیم معنی شعر داشتند
-
Faeze Radseresht خواهش میکنم .کتابهای دروس طلایی هم برای نظام قدیم معنی شعر داشتند
یسنا بازم ممنون❤️💓❤️💓❤️💓