برنامه ریزی برای کنکور
-
مهدی صفری نا امیدی نداره اصلا
چدتا مثال میزنم براتون که ببینید واقعا جای نا امیدی نیست
مهسا خانی که الآن مشاور کنکور هستن ایشون لیسانس علوم آزمایشگاهی داشتن و تازه از اول اسفند 96 استارت زدن چون قبلش درگیر پایان نامه بودن و سرکار میرفتن حتی مجبور شدن استعفا بدن ولی این کار و کردن و با چهار ماه الآن دانشجوی دندون همدان هستن :))
یا همین آقای رستگار رحمانی معروف از اواخر بهمن شروع کرده
یا رتبه 1 منطقه 2 سال 96 (اگر اشتباه نکنم) اونم از بهمن شروع کرده پس هنوز دیر نیست، به هیچ وجهیا یکی دیگه رو میشناسم که تو سال کنکور عاشق شده شکست عشقی خورده و حتی خودکشی نا موفق داشته و تازه 100 روز مونده به کنکور به خودش اومده و الآن دانشجوی پزشکیه !!
همین مورد آخر میگفت اواخر فروردین به خودم اومدم گفتم نخوندی؟؟ فداسرت که نخوندی، هرچی بوده مال گذشتس نه آینده :))
میتونی هیچ کاری نکنی تا کنکور1400 هم مثل دوسال قبل باشه برات ، دوباره نا امید بشی ، از خودت بدت بیاد (اگه دارم اینارو میگم بدون که خودم تجربه کردم با اینکه من قبل از کنکورم میدونستم اونجوری که باید نخوندم) پس هرچی که بوده تموم شده تموم تموم مهم از الآن به بعده
این که این 4 ماه و خورده ای رو بجنگی یا با نا امیدی حرومش کنی؟؟saba zarei 0 واقعا حرف هاتون عالی بود .
من که سال یازدهم هستم وفکر میکنم خیلی دیر شده برای خوندن به منم روحیه داد -
اول اینکه روش خوندن بلد نیستم...بعدشم برنامه ندارم و مدتیه که تنبلی و نا امیدی جلوم رو گرفته
-
مهدی صفری کانال های تلگرامی زیادی هستن که میزارن تو همین انجمنم بعد از آزمون بچه ها میزارن
البته گزینه2 رو نه چون خود موسسه راضی نیست ولی قلمچی رو میشه راحت پیدا کردsaba zarei 0 در برنامه ریزی برای کنکور گفته است:
مهدی صفری کانال های تلگرامی زیادی هستن که میزارن تو همین انجمنم بعد از آزمون بچه ها میزارن
کدوم تایپیک ؟
-
saba zarei 0 در برنامه ریزی برای کنکور گفته است:
کدوم تایپیک ؟
r sh الآن نمیدونم ولی قبلا تو کنکورهای قلمچی 1400و1401و... میزاشتن
-
saba zarei 0 واقعا حرف هاتون عالی بود .
من که سال یازدهم هستم وفکر میکنم خیلی دیر شده برای خوندن به منم روحیه دادMobina Amandadi 0 خداروشکر که براتون مفید بوده
-
saba zarei 0 واقعا حرف هاتون عالی بود .
من که سال یازدهم هستم وفکر میکنم خیلی دیر شده برای خوندن به منم روحیه دادMobina Amandadi 0 سلام..اتفاقا شما الان موقعشه...از الان بخونید که تا کنکور خوب آماده بشید
-
مهدی صفری داداش این روش خوندن بخاطر اینه که مباحث رو از اول نفهمیدی یه برنامه درست بچین واسه خودت فیلمای صفر تا صد رو ببین از دبیرای خوب مشکلت حله
Mehdi Hosseinbor مخلصیم داداش..دستت درد نکنه
-
مهدی صفری باقی برنامه ریزی رو امشب .حول و حوش ساعت8.5 ادامه میدیم شاید بچه های صاحب نظر دیگه ای هم باشند .که یه کار تیمی انجام بدیم و یه برنامه خوب از آب در بیاد
ولی کاغذهای لازم رو سعی کنید آماده کنید -
مهدی صفری باقی برنامه ریزی رو امشب .حول و حوش ساعت8.5 ادامه میدیم شاید بچه های صاحب نظر دیگه ای هم باشند .که یه کار تیمی انجام بدیم و یه برنامه خوب از آب در بیاد
مهدی صفری
فیزیکتون که خیلی خوبهفقط نوسان و نخوندین که کلا بحث سختیه
درمورد فراموشیتونم احتمالا مرور کم دارین
هرکتابی رو باید 6-7 بار بزنید تا ایده حل سوالا رو یاد بگیرید
دی وی دی ام بیخیال بشید امسال بنظرم چون دی ویدی برای کسی خوبه ه صفره نه شما که همه رو حداقل دوبار خوندین -
مهدی صفری درمورد فیزیک کتاب خط ویژه خیلی تو مرور میتونه کمکتون کنه
-
مهدی صفری تو شیمی متن کتاب خیلی مهمه باید خیلی زیاد مرور بشه
تستای محاسباتیم هرچقدر بیشتر کار کنید و مرور کنید بهتره براتون
برای تستای سنگین تر موج آزمون میتونه خیلی کمکتون کنه
برای محاسباتم مسائل خیلی سبز -
مهدی صفری ادبیات منم نقطه ضعفم دستوره که فقط با حل تست زیاد درست میشه
لغت باید زیاد مرور کنید
تاریخ ادبیات برای ما اهمیت چندانی نداره ولی میتونید کتاب نشر الگو رو بگیرید هم قلمرو هارو داره هم سبک جدید تاریخ ادبیات -
Zeinab Siri ما داریم برای اقای صفری برنامه می ریزیم
ادامه اش ساعت8.5 که تعداد بچه ها و نظراتشون بیشتر باشه
بالاخره خرد جمعی همیشه بهتره -
مهدی صفری الان اول برای هر درسی برگه درست کنید و کارهایی رو که لازمه انجام بدید و بعد همه مباحث هر درس رو توی این سه دسته جا بدید
بعد از تموم شدن این کار حالا برگه بیارید و روزهای هفته رو بنویسید و فعالیت های غیردرسی و تایم ناهار و شام و تایم خواب(از ساعت چند تا چند) و مثلا اگر عادت دارید هر جمعه تفریح بروید و یا هر روز ورزش کنید رو بنویسید -
مهدی صفری ادبیات منم نقطه ضعفم دستوره که فقط با حل تست زیاد درست میشه
لغت باید زیاد مرور کنید
تاریخ ادبیات برای ما اهمیت چندانی نداره ولی میتونید کتاب نشر الگو رو بگیرید هم قلمرو هارو داره هم سبک جدید تاریخ ادبیاتsaba zarei 0 خودم یه جمع بندی مهر و ماه دارم عالیه..یه کتاب دستو هم از نشر الگو تهیه کردم خوبه از یه معلم ادبیات پرسیدم..تایید کردن
-
مهدی صفری
فیزیکتون که خیلی خوبهفقط نوسان و نخوندین که کلا بحث سختیه
درمورد فراموشیتونم احتمالا مرور کم دارین
هرکتابی رو باید 6-7 بار بزنید تا ایده حل سوالا رو یاد بگیرید
دی وی دی ام بیخیال بشید امسال بنظرم چون دی ویدی برای کسی خوبه ه صفره نه شما که همه رو حداقل دوبار خوندینsaba zarei 0 نه دیگه دی وی دی ها رو دوباره نگاه نمیکنم...فقط ریاضی احتمال و مشتق رو دی وی دی دارم