برنامه ریزی برای کنکور
-
Zeinab Siri ما داریم برای اقای صفری برنامه می ریزیم
ادامه اش ساعت8.5 که تعداد بچه ها و نظراتشون بیشتر باشه
بالاخره خرد جمعی همیشه بهتره -
مهدی صفری الان اول برای هر درسی برگه درست کنید و کارهایی رو که لازمه انجام بدید و بعد همه مباحث هر درس رو توی این سه دسته جا بدید
بعد از تموم شدن این کار حالا برگه بیارید و روزهای هفته رو بنویسید و فعالیت های غیردرسی و تایم ناهار و شام و تایم خواب(از ساعت چند تا چند) و مثلا اگر عادت دارید هر جمعه تفریح بروید و یا هر روز ورزش کنید رو بنویسید -
مهدی صفری ادبیات منم نقطه ضعفم دستوره که فقط با حل تست زیاد درست میشه
لغت باید زیاد مرور کنید
تاریخ ادبیات برای ما اهمیت چندانی نداره ولی میتونید کتاب نشر الگو رو بگیرید هم قلمرو هارو داره هم سبک جدید تاریخ ادبیاتsaba zarei 0 خودم یه جمع بندی مهر و ماه دارم عالیه..یه کتاب دستو هم از نشر الگو تهیه کردم خوبه از یه معلم ادبیات پرسیدم..تایید کردن
-
مهدی صفری
فیزیکتون که خیلی خوبهفقط نوسان و نخوندین که کلا بحث سختیه
درمورد فراموشیتونم احتمالا مرور کم دارین
هرکتابی رو باید 6-7 بار بزنید تا ایده حل سوالا رو یاد بگیرید
دی وی دی ام بیخیال بشید امسال بنظرم چون دی ویدی برای کسی خوبه ه صفره نه شما که همه رو حداقل دوبار خوندینsaba zarei 0 نه دیگه دی وی دی ها رو دوباره نگاه نمیکنم...فقط ریاضی احتمال و مشتق رو دی وی دی دارم
-
مهدی صفری
فیزیکتون که خیلی خوبهفقط نوسان و نخوندین که کلا بحث سختیه
درمورد فراموشیتونم احتمالا مرور کم دارین
هرکتابی رو باید 6-7 بار بزنید تا ایده حل سوالا رو یاد بگیرید
دی وی دی ام بیخیال بشید امسال بنظرم چون دی ویدی برای کسی خوبه ه صفره نه شما که همه رو حداقل دوبار خوندینsaba zarei 0 جدا چیزی حالیم نمیشد...واقعا صفر بودم..به خاطر همین مجبور شدم دی وی دی بگیرم
-
مهدی صفری
خودتون قصد دارید چطور برنامه ای باشه یعنی الان دوست دارید کجا و کدوم مباحث رو بخونید و حس بهتری بهشون دارید؟چون برنامه برای شماست و باید حس خوبی بهتون بدهدیسنا ببینید حالا سوای زمان بر بودن دی وی دی ها خداییش قلق تستی هاشون خوبه...من خوب یاد گرفتم...بنابراین دلم میخواد تمامشون رو بخونم تا تست مفت از دستم نره...من کلا تو کنکور مبحث هندسه رو حذف کردم..چون چیزی ازش سرم نمیشه...هزار سالم که بشینم یاد نمیگیرم...دوست دارم صبحا و بعد از ظهر ها اختصاصی کار کنم و بعد غروب عمومی بخونم..البته تو پاییز شبها اختصاصی میخوندم چون زمان بیشتری براشون صرف میکردم...من چون هزینه کردم دلم میخواد همه مباحث رو بخونم...ایشالا زورم رو میزنم و قبول میشم امسال ولی خدا نکرده اگر هم نشد دوباره تموم مباحث رو میخونم
-
مهدی صفری
خودتون قصد دارید چطور برنامه ای باشه یعنی الان دوست دارید کجا و کدوم مباحث رو بخونید و حس بهتری بهشون دارید؟چون برنامه برای شماست و باید حس خوبی بهتون بدهد -
متاسفانه یه مشکل که دارم اینه که دی وی دی زیاد تایم میبره...مثلا میبینی یه روز 5 ساعت نشستم سر یه میحث..یه فصل هم با دی وی دی نزدیک یه ماه زمان میبره...سر همین من موندم پشت کنکور
-
مهدی صفری منم شدیدا از مسئله فراموشی رنج می برم ولی قبول دارم که تنبلی در تست زنی سهمی بسزایی در فراموشیم دارد
-
مهدی صفری بنظرم با تایمی که دارید خیلی راحت میتونید روزی ۱۲ساعتی برنامه بچینید
-
دوستان،فراموشی با مرور زیاد حل میشه..هر روز ۴۵دقیقه تا۱ساعت رو برای مرور مطالب همون روزتون تایم بذارید
-
و برای برطرف کردن نقاط ضعفی که دارید،مثل دستور و ارایه و....تایمای کوتاهی در هر روز در نظر بگیرید(مثلا۳۰دقیقه هر روز برای دستور)،خودم انجامش دادم و نتیجه گرفتم
-
دوستان،فراموشی با مرور زیاد حل میشه..هر روز ۴۵دقیقه تا۱ساعت رو برای مرور مطالب همون روزتون تایم بذارید
Zeinab Siri من اینجوری خیلی وقت کم میارم
شاید مدریت زمان ندارم
شایدم که نه 100%