برنامه ریزی برای کنکور
-
مهدی صفری بنظرم با تایمی که دارید خیلی راحت میتونید روزی ۱۲ساعتی برنامه بچینید
-
دوستان،فراموشی با مرور زیاد حل میشه..هر روز ۴۵دقیقه تا۱ساعت رو برای مرور مطالب همون روزتون تایم بذارید
-
و برای برطرف کردن نقاط ضعفی که دارید،مثل دستور و ارایه و....تایمای کوتاهی در هر روز در نظر بگیرید(مثلا۳۰دقیقه هر روز برای دستور)،خودم انجامش دادم و نتیجه گرفتم
-
دوستان،فراموشی با مرور زیاد حل میشه..هر روز ۴۵دقیقه تا۱ساعت رو برای مرور مطالب همون روزتون تایم بذارید
Zeinab Siri من اینجوری خیلی وقت کم میارم
شاید مدریت زمان ندارم
شایدم که نه 100% -
نه خب...این بخاطر اینه که کلا دانش اموز جماعت فک میکنه مثلا روزی ۳۰دقیقه وقت گذاشتن برای مرور یعنی وقت تلف کردن!درصورتیکه که اگر در آخر روز مرور صورت نگیره ،مطالب توی ذهن دسته بندی نمیشه و در دراز مدت منجر به فراموشی میشه r sh
-
نه خب...این بخاطر اینه که کلا دانش اموز جماعت فک میکنه مثلا روزی ۳۰دقیقه وقت گذاشتن برای مرور یعنی وقت تلف کردن!درصورتیکه که اگر در آخر روز مرور صورت نگیره ،مطالب توی ذهن دسته بندی نمیشه و در دراز مدت منجر به فراموشی میشه r sh
Zeinab Siri قبول دارم ولی تا زمانی که مدریت زمان مو درست نکنم ، نمیرسم که هر روز این کارو بکنم
-
یعنی چی؟!چکار میکنید که نمیتونید وقتو مدیریت کنید؟
-
یعنی چی؟!چکار میکنید که نمیتونید وقتو مدیریت کنید؟
Zeinab Siri نمی دونم والا
-
Zeinab Siri نمی دونم والا
r sh ممنونم،خیلی واضح و دقیق بود
-
یسنا ببینید حالا سوای زمان بر بودن دی وی دی ها خداییش قلق تستی هاشون خوبه...من خوب یاد گرفتم...بنابراین دلم میخواد تمامشون رو بخونم تا تست مفت از دستم نره...من کلا تو کنکور مبحث هندسه رو حذف کردم..چون چیزی ازش سرم نمیشه...هزار سالم که بشینم یاد نمیگیرم...دوست دارم صبحا و بعد از ظهر ها اختصاصی کار کنم و بعد غروب عمومی بخونم..البته تو پاییز شبها اختصاصی میخوندم چون زمان بیشتری براشون صرف میکردم...من چون هزینه کردم دلم میخواد همه مباحث رو بخونم...ایشالا زورم رو میزنم و قبول میشم امسال ولی خدا نکرده اگر هم نشد دوباره تموم مباحث رو میخونم
-
بنظرم برنامتون خوبه،هر روز میتونن هر۴درس اختصاصی+۲درس عمومی بخونن
یسنا -
بنظرم برنامتون خوبه،هر روز میتونن هر۴درس اختصاصی+۲درس عمومی بخونن
یسناZeinab Siri برنامه من نیست برای اقای صفری پیشنهاد دادم
-
نگفتم برنامه ی درسی شماست ک!
-
گفتم برنامه ی خوبی رو برای اقای صفری ریختید