نظرتون رو لطفا بگید...
-
سلام بچه ها من دیدم که گدار شیمی درسنامه نداره پیشنهاد دادم درسنامه ضبط کنن گفتن نمیشه حالا بهشون گفتم خب درسنامه همایش شیمی ارش رو بذارید تو گدار گفتن اگه بچه موافقت کنن انجام میدیم
نظرتون چیه?
sohrab -
-
سلام بچه ها من دیدم که گدار شیمی درسنامه نداره پیشنهاد دادم درسنامه ضبط کنن گفتن نمیشه حالا بهشون گفتم خب درسنامه همایش شیمی ارش رو بذارید تو گدار گفتن اگه بچه موافقت کنن انجام میدیم
نظرتون چیه?
sohrabرضا آلناصر خب چکاریه... همون ارشو واسمون فعال میکنن دیگه
-
نظرتون چیه?
sohrabرضا آلناصر داداش گدار تموم شد رفت خدابیامرزدش، بعدشم که دیگه باید رفت سراغ آرش
-
نظرتون چیه?
sohrabرضا آلناصر با امتیاز مثبت دادن نظر مثبتم رو اعلام کردم(:
-
نظرتون چیه?
sohrabرضا آلناصر داداش گدار کجا بود خیلییییی عقبی همایش اراش ک مال پایس درس نامش ب درد نمیوخره واسه دوازدهم
-
رضا آلناصر داداش گدار کجا بود خیلییییی عقبی همایش اراش ک مال پایس درس نامش ب درد نمیوخره واسه دوازدهم
Amir Ezadpanah دوستان من فقط برا امسال منظورم نیست بعدشم ارش قرار نیست رایگان فعال شه
-
-
رضا آلناصر داداش گدار کجا بود خیلییییی عقبی همایش اراش ک مال پایس درس نامش ب درد نمیوخره واسه دوازدهم
Amir Ezadpanah
اره که جمع بندیه
تفتان پایست -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد