خواب داغون
-
من قبلا این طوری بودم
البته جدیدا دوباره اینطوری شدم
جالب اینه که بعد بیدار شدنم تا چند ساعت گیجم و سردرد و سرگیجه دارم
شاید مطالب این تایپیک بدردتون بخوره
https://forum.alaatv.com/topic/24678/خواب-آروم -
سلام...خواهشا استرس رو بذارین کنار...چون هر چی خوندید میپره و هیچی هم یاد نمی گیرید...با از ساعت 9/5 به بعد سعی کنید به گوشی یا صفحه کامپیوتر نگاه نکنید..چون صفحه دیجیتالی خواب رو میپرونه...قبل خواب کتاب بخونید تا چشمهاتون خسته بشه..البته نه کتاب درسی..پیشنهاد میکنم یه مطلب مفید باشه...من خودم پیشنهاد میدم که مثلا زیارت آل یس بخونید..هم ثواب داره...هم طولانی نیست و مهم تر از همه برای امام زمان(عج) انجام میشه و ایشون کمکتون میکنن..یا مثلا یه صفحه قرآن...یا یه کتاب آرامش بخش..در کل خودتونو درگیر یه کار مفید کنین...اگه شب نخوابید فرداتون هم از دست میره
-
دمنوشی چیزی بلدین بچه ها؟
samira pournazar سلام دمنوش گل گاو زبان و سنبل الطیب اروم کننده هست
ولی ریشه ای درمانش کنید بهتره
استرس کنکور رو همه داوطلبان در شرایطی تجربه میکنن و خیلی طبیعی هست چه درسخون باشید چه نباشید.
سعی کنید ورزش کنید_ بشینید توی یک کاغذ کارهایی رو که از اول سال انجام دادید رو بنویسید مثلا دینی 12درس خوندم و ریاضی 4 مبحث خوندم و....
هرگز حسرت گذشته رو نخورید مدام با خودتون تکرار کنید من از این به بعد مباحث پر تست کنکوری رو بیشتر میخونم و به امید خدا نتیجه میگیرم -
من شبا از استرس خوابم نمیبره گاهی هم که به موقع خوابم میبره زود بیدار میشم. دیشب ساعت 10 خوابم برد 11.5 بیدار شدم دیگه تا صبح خوابم نبرد. از یه طرفی تهوع و سردرد داشتم درس نمیتونستم بخونم تز یه طرف خوابم نمیبرد تا صبح دیوونه شدم. این روزا خوب نمیخوابم واسه همین هم کیفیتم پایینه هم کمیتم راهکار دارین؟
samira pournazar شاید این جمله بتونه تو رو آروم کنه سمیراجان
همه ما مأمور به ادای تکلیف و وظیفهایم نه مأمور به نتیجه.
منبع:صحیفه امام جلد21 صفحه284 -
samira pournazar آها
خب اگر خوب نمیتونید بخوابید یا فعالیت فیزیکی کافی در طول روز ندارید که بدنتون خسته نمیشه و یا خواب عمیق ندارید(که هی از خواب بیدار میشید) من یه فایل صوتی دارم که ریلکسیشنِ و خودم شبها قبل از خواب گوش میدادم و خوابم باهاش اوکی شد اما نمیدونم چطور بذارمش اینجا که شماهم استفاده کنیدZeinab Siri فعالیت فیزیکی ندارن کنکوریا دیگه
-
من قبلا این طوری بودم
البته جدیدا دوباره اینطوری شدم
جالب اینه که بعد بیدار شدنم تا چند ساعت گیجم و سردرد و سرگیجه دارم
شاید مطالب این تایپیک بدردتون بخوره
https://forum.alaatv.com/topic/24678/خواب-آرومr sh آره منم سرگیجه خیلی دارم
-
سلام...خواهشا استرس رو بذارین کنار...چون هر چی خوندید میپره و هیچی هم یاد نمی گیرید...با از ساعت 9/5 به بعد سعی کنید به گوشی یا صفحه کامپیوتر نگاه نکنید..چون صفحه دیجیتالی خواب رو میپرونه...قبل خواب کتاب بخونید تا چشمهاتون خسته بشه..البته نه کتاب درسی..پیشنهاد میکنم یه مطلب مفید باشه...من خودم پیشنهاد میدم که مثلا زیارت آل یس بخونید..هم ثواب داره...هم طولانی نیست و مهم تر از همه برای امام زمان(عج) انجام میشه و ایشون کمکتون میکنن..یا مثلا یه صفحه قرآن...یا یه کتاب آرامش بخش..در کل خودتونو درگیر یه کار مفید کنین...اگه شب نخوابید فرداتون هم از دست میره
مهدی صفری چشم ممنون
-
samira pournazar سلام دمنوش گل گاو زبان و سنبل الطیب اروم کننده هست
ولی ریشه ای درمانش کنید بهتره
استرس کنکور رو همه داوطلبان در شرایطی تجربه میکنن و خیلی طبیعی هست چه درسخون باشید چه نباشید.
سعی کنید ورزش کنید_ بشینید توی یک کاغذ کارهایی رو که از اول سال انجام دادید رو بنویسید مثلا دینی 12درس خوندم و ریاضی 4 مبحث خوندم و....
هرگز حسرت گذشته رو نخورید مدام با خودتون تکرار کنید من از این به بعد مباحث پر تست کنکوری رو بیشتر میخونم و به امید خدا نتیجه میگیرمیسنا ممنون. باهم دم کنم دوتاشو؟ ورزش منظورتون قبل خوابه یا صبحا
-
Zeinab Siri فعالیت فیزیکی ندارن کنکوریا دیگه
samira pournazar پس حتما روزی ۱۵دقیقه ورزش کنید
-
مهدی صفری چشم ممنون
samira pournazar خواهش میکنم..کاری نکردم
-
یسنا ممنون. باهم دم کنم دوتاشو؟ ورزش منظورتون قبل خوابه یا صبحا
samira pournazar ورزش عصر
هر دو رو باهم دم کنید و تا حداقل35دقیقه بمونن دم بکشند -
samira pournazar ورزش عصر
هر دو رو باهم دم کنید و تا حداقل35دقیقه بمونن دم بکشندیسنا ورزش نتونستم بکنم جون ندارم
نهایتا صبحا بتونم عصر نمیکشه بدنم
35؟؟ مامانم میگه جوشیده میشه من یه دقیقه نشده میریزمش -
یسنا ورزش نتونستم بکنم جون ندارم
نهایتا صبحا بتونم عصر نمیکشه بدنم
35؟؟ مامانم میگه جوشیده میشه من یه دقیقه نشده میریزمشsamira pournazar مثل چایی دم کنید