باهم درس خوندن بچه های یازدهم
-
mohammad kebryia سلام من تاپیکو زدم رو حالت پیگیری و اگه کسی پیام بده تو آگاه ساز ی ها بهم اعلان میاد، اینجوری زود پیداش میکنم، دیگه فوقش اگر تو آگاه سازی ها هم نباشه، جست و جو میزنم
-
@فرناز-مقیمی سلام 10.5 ساعت: 3 فیزیک و نیم3 زیست 4 فارسی
-
@فرناز-مقیمی سلام 10.5 ساعت: 3 فیزیک و نیم3 زیست 4 فارسی
mohammad kebryia امروز 3 ساعت زیست 4 ساعتی هم سرم مشغوله مدرسه بود فقط گیر میده اه
-
سلام خدمت همه الایی های عزیز
*- دیدم هیچ موضوعی در مورد گزارش ساعت مطالعه بچه های یازدهمی نیست گفتم یکی بزارم خوب ما هم کنکور داریم و باید براش از همین الان تلاش کنیم تا به نتیجه دلخواه مون برسیم
و البته یک رقابت دوستانه داشته باشیم وانگیزه مون برای درس خوندن بیشتر بشه و با قدرت بیشتر به سوی هدف خود حرکت کنیم
ممنون میشم بچه های که میخوان در این رقابت شرکت کنند اعلام کنند و ساعت مطالعه خودشون را به همراه درس مورد نظر وتعداد تست های هر روز را هرشب ساعت نه تا دوازده شب اعلام کنند . خیلی ممنون که به حرفام توجه کردید ممنون از سایت الا و اعضای بی نظیر آن
با ارزوی موفقیت برای همه الایی های عزیز*
@فرناز-مقیمی سلام تا الان فقط توانستم ۴ساعت بخونم.
- دیدم هیچ موضوعی در مورد گزارش ساعت مطالعه بچه های یازدهمی نیست گفتم یکی بزارم خوب ما هم کنکور داریم و باید براش از همین الان تلاش کنیم تا به نتیجه دلخواه مون برسیم
-
بچه ها شما کدوم دبیرو واسه یادگیری ریاضی استفاده کردین؟خیلی دوست داشتم با استاد ثابتی پیش برم ولی چند بار که سرچ کردم دیدم بصورت ترکیبی درس دادن اخه خودمون هنوز دوازدهمو نخوندیم
منیره زیبا از سایت کانون استفاده کن... آقای علی هاشمی تدریسشون فوق العاده است.
-
منیره زیبا از سایت کانون استفاده کن... آقای علی هاشمی تدریسشون فوق العاده است.
mohammad kebryia سلام برای چه درسی؟
-
mohammad kebryia سلام برای چه درسی؟
@فرناز-مقیمی ریاضی
-
@فرناز-مقیمی ریاضی
mohammad kebryia ممنون
-
سلام خدمت همه الایی های عزیز
*- دیدم هیچ موضوعی در مورد گزارش ساعت مطالعه بچه های یازدهمی نیست گفتم یکی بزارم خوب ما هم کنکور داریم و باید براش از همین الان تلاش کنیم تا به نتیجه دلخواه مون برسیم
و البته یک رقابت دوستانه داشته باشیم وانگیزه مون برای درس خوندن بیشتر بشه و با قدرت بیشتر به سوی هدف خود حرکت کنیم
ممنون میشم بچه های که میخوان در این رقابت شرکت کنند اعلام کنند و ساعت مطالعه خودشون را به همراه درس مورد نظر وتعداد تست های هر روز را هرشب ساعت نه تا دوازده شب اعلام کنند . خیلی ممنون که به حرفام توجه کردید ممنون از سایت الا و اعضای بی نظیر آن
با ارزوی موفقیت برای همه الایی های عزیز*
@فرناز-مقیمی سلام امروز ۲ساعت ریاضی ۳ساعت زیست ۲ساعت دینی
- دیدم هیچ موضوعی در مورد گزارش ساعت مطالعه بچه های یازدهمی نیست گفتم یکی بزارم خوب ما هم کنکور داریم و باید براش از همین الان تلاش کنیم تا به نتیجه دلخواه مون برسیم
-
سلام بچه ها من یازدهمم و توی شیمی بسیار ضعیف هستم پایه من افتضاح هستش
بنظر شما الان که اسفنده برم سال دهم رو دوباره از اول بخونم و ویدیو های استاد گودرزی رو ببینم بعد در تابستان یازدهم رو بخونم؟؟؟ لطفا نظر بیدی ممنون میشم -
سلام بچه ها من یازدهمم و توی شیمی بسیار ضعیف هستم پایه من افتضاح هستش
بنظر شما الان که اسفنده برم سال دهم رو دوباره از اول بخونم و ویدیو های استاد گودرزی رو ببینم بعد در تابستان یازدهم رو بخونم؟؟؟ لطفا نظر بیدی ممنون میشمrena felfeli سلام منم مثل شما هستم ولی دهم را گزاشتم برای تابستان و الان بیشتر تمرکزم روی یازدهم است من که خودم الان فیلم های شیمی اقای پویان نظر را نگاه میکنم پیشنهاد میدم شما هم از ایشون را نگاه کنید به شخصه خودم تا الان که با ایشون بودم شیمیم خیلی بهتر شده و هر جا که از دهم است را یه نگاه روی کتاب دهم میکنم ودوباره برمیگردم
-
rena felfeli سلام منم مثل شما هستم ولی دهم را گزاشتم برای تابستان و الان بیشتر تمرکزم روی یازدهم است من که خودم الان فیلم های شیمی اقای پویان نظر را نگاه میکنم پیشنهاد میدم شما هم از ایشون را نگاه کنید به شخصه خودم تا الان که با ایشون بودم شیمیم خیلی بهتر شده و هر جا که از دهم است را یه نگاه روی کتاب دهم میکنم ودوباره برمیگردم
@فرناز-مقیمی اخه خیلی سطح بالا درس میدن طوریه که باید پایت قوی باشه احساس میکنم مطلب خوب در ذهنم حک نمیشه
-
@فرناز-مقیمی اخه خیلی سطح بالا درس میدن طوریه که باید پایت قوی باشه احساس میکنم مطلب خوب در ذهنم حک نمیشه
rena felfeli باشه شما کلیپهارو ببین بعد هرجا که فکر میکنی تو ذهنت حک نمیشه، تا میتونی مثال و تست حل کن