باهم درس خوندن بچه های یازدهم
-
نوشتهشده در ۲۶ بهمن ۱۳۹۹، ۲۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@فرناز-مقیمی سلام 10.5 ساعت: 3 فیزیک و نیم3 زیست 4 فارسی
-
نوشتهشده در ۲۷ بهمن ۱۳۹۹، ۲۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام به همه گی یک ساعت عربی دو ساعت شیمی
امیدوارم فردا بتونم بیشترش کنم
با ارزوی موفقیت برای همه
شب بخیر -
@فرناز-مقیمی سلام 10.5 ساعت: 3 فیزیک و نیم3 زیست 4 فارسی
نوشتهشده در ۲۷ بهمن ۱۳۹۹، ۲۰:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammad kebryia امروز 3 ساعت زیست 4 ساعتی هم سرم مشغوله مدرسه بود فقط گیر میده اه
-
سلام خدمت همه الایی های عزیز
*- دیدم هیچ موضوعی در مورد گزارش ساعت مطالعه بچه های یازدهمی نیست گفتم یکی بزارم خوب ما هم کنکور داریم و باید براش از همین الان تلاش کنیم تا به نتیجه دلخواه مون برسیم
و البته یک رقابت دوستانه داشته باشیم وانگیزه مون برای درس خوندن بیشتر بشه و با قدرت بیشتر به سوی هدف خود حرکت کنیم
ممنون میشم بچه های که میخوان در این رقابت شرکت کنند اعلام کنند و ساعت مطالعه خودشون را به همراه درس مورد نظر وتعداد تست های هر روز را هرشب ساعت نه تا دوازده شب اعلام کنند . خیلی ممنون که به حرفام توجه کردید ممنون از سایت الا و اعضای بی نظیر آن
با ارزوی موفقیت برای همه الایی های عزیز*
@فرناز-مقیمی سلام تا الان فقط توانستم ۴ساعت بخونم.
- دیدم هیچ موضوعی در مورد گزارش ساعت مطالعه بچه های یازدهمی نیست گفتم یکی بزارم خوب ما هم کنکور داریم و باید براش از همین الان تلاش کنیم تا به نتیجه دلخواه مون برسیم
-
بچه ها شما کدوم دبیرو واسه یادگیری ریاضی استفاده کردین؟خیلی دوست داشتم با استاد ثابتی پیش برم ولی چند بار که سرچ کردم دیدم بصورت ترکیبی درس دادن اخه خودمون هنوز دوازدهمو نخوندیم
نوشتهشده در ۲۸ بهمن ۱۳۹۹، ۵:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمنیره زیبا از سایت کانون استفاده کن... آقای علی هاشمی تدریسشون فوق العاده است.
-
منیره زیبا از سایت کانون استفاده کن... آقای علی هاشمی تدریسشون فوق العاده است.
نوشتهشده در ۲۸ بهمن ۱۳۹۹، ۵:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammad kebryia سلام برای چه درسی؟
-
mohammad kebryia سلام برای چه درسی؟
نوشتهشده در ۲۸ بهمن ۱۳۹۹، ۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@فرناز-مقیمی ریاضی
-
@فرناز-مقیمی ریاضی
نوشتهشده در ۲۸ بهمن ۱۳۹۹، ۱۱:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammad kebryia ممنون
-
نوشتهشده در ۲۸ بهمن ۱۳۹۹، ۲۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام به همگی امروز دو ساعت فیزیک و دوساعت ریاضی و ده تا تست عربی
همه گی موفق باشید -
نوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۳۹۹، ۲۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام خدمت همه
امروز دو ساعت و چهل دقیقه ریاضی یک ساعت ونیم فیزیک و نیم ساعت شیمی -
سلام خدمت همه الایی های عزیز
*- دیدم هیچ موضوعی در مورد گزارش ساعت مطالعه بچه های یازدهمی نیست گفتم یکی بزارم خوب ما هم کنکور داریم و باید براش از همین الان تلاش کنیم تا به نتیجه دلخواه مون برسیم
و البته یک رقابت دوستانه داشته باشیم وانگیزه مون برای درس خوندن بیشتر بشه و با قدرت بیشتر به سوی هدف خود حرکت کنیم
ممنون میشم بچه های که میخوان در این رقابت شرکت کنند اعلام کنند و ساعت مطالعه خودشون را به همراه درس مورد نظر وتعداد تست های هر روز را هرشب ساعت نه تا دوازده شب اعلام کنند . خیلی ممنون که به حرفام توجه کردید ممنون از سایت الا و اعضای بی نظیر آن
با ارزوی موفقیت برای همه الایی های عزیز*
@فرناز-مقیمی سلام امروز ۲ساعت ریاضی ۳ساعت زیست ۲ساعت دینی
- دیدم هیچ موضوعی در مورد گزارش ساعت مطالعه بچه های یازدهمی نیست گفتم یکی بزارم خوب ما هم کنکور داریم و باید براش از همین الان تلاش کنیم تا به نتیجه دلخواه مون برسیم
-
نوشتهشده در ۳۰ بهمن ۱۳۹۹، ۱۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام به همگی امروز شیمی دوساعت ریاضی یک ساعت وسیزده دقیقه و عربی نیم ساعت و فیزیک دوساعت موفق باشید
-
سلام بچه ها من یازدهمم و توی شیمی بسیار ضعیف هستم پایه من افتضاح هستش
بنظر شما الان که اسفنده برم سال دهم رو دوباره از اول بخونم و ویدیو های استاد گودرزی رو ببینم بعد در تابستان یازدهم رو بخونم؟؟؟ لطفا نظر بیدی ممنون میشم -
بنظر شما الان که اسفنده برم سال دهم رو دوباره از اول بخونم و ویدیو های استاد گودرزی رو ببینم بعد در تابستان یازدهم رو بخونم؟؟؟ لطفا نظر بیدی ممنون میشمنوشتهشده در ۱ اسفند ۱۳۹۹، ۱۰:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهrena felfeli سلام منم مثل شما هستم ولی دهم را گزاشتم برای تابستان و الان بیشتر تمرکزم روی یازدهم است من که خودم الان فیلم های شیمی اقای پویان نظر را نگاه میکنم پیشنهاد میدم شما هم از ایشون را نگاه کنید به شخصه خودم تا الان که با ایشون بودم شیمیم خیلی بهتر شده و هر جا که از دهم است را یه نگاه روی کتاب دهم میکنم ودوباره برمیگردم
-
rena felfeli سلام منم مثل شما هستم ولی دهم را گزاشتم برای تابستان و الان بیشتر تمرکزم روی یازدهم است من که خودم الان فیلم های شیمی اقای پویان نظر را نگاه میکنم پیشنهاد میدم شما هم از ایشون را نگاه کنید به شخصه خودم تا الان که با ایشون بودم شیمیم خیلی بهتر شده و هر جا که از دهم است را یه نگاه روی کتاب دهم میکنم ودوباره برمیگردم
@فرناز-مقیمی اخه خیلی سطح بالا درس میدن طوریه که باید پایت قوی باشه احساس میکنم مطلب خوب در ذهنم حک نمیشه
-
@فرناز-مقیمی اخه خیلی سطح بالا درس میدن طوریه که باید پایت قوی باشه احساس میکنم مطلب خوب در ذهنم حک نمیشه
نوشتهشده در ۱ اسفند ۱۳۹۹، ۱۱:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهrena felfeli باشه شما کلیپهارو ببین بعد هرجا که فکر میکنی تو ذهنت حک نمیشه، تا میتونی مثال و تست حل کن
-
نوشتهشده در ۱ اسفند ۱۳۹۹، ۱۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهrena felfeli اره منم اولش اینجوری بودم ولی کم کم راه میوفتی
-
بنظر شما الان که اسفنده برم سال دهم رو دوباره از اول بخونم و ویدیو های استاد گودرزی رو ببینم بعد در تابستان یازدهم رو بخونم؟؟؟ لطفا نظر بیدی ممنون میشمrena felfeli ببین من خودم مثل تو بودم بنظرم تو شیمی اصلا این کارو نکن شیمی خیلی خیلی مطالبش زنجیرواره به عنوان مثال وقتی استو واکنشی رو مسلط نیستی چجوری میخوای تست درصد خلوص حل کنی
قطعا باید اول دهم رو خوب مسلط بشی و ااصلا میبینی که ادامه راه برات هموار میشه وقت هم که هست مدرسه هم که تعطیله تمیز دهم ببند بعد یازدهم
البته این نظر من بود ... -
نوشتهشده در ۱ اسفند ۱۳۹۹، ۱۳:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهrena felfeli بله اقای خرازی زاده درست میگن و به نظر من این برای وقتیه که شما از بقیه درسای یازدهم عقب نباشید بهترین روش است