تدریس مجازی صد برابر بهتر از حضوری
-
Mehdi Hosseinbor الان شما چندمی آخه من دهمم میترسم هنگ کنم بیشترم برا ریاضی میخوام اگه چیزایی از سالهای بعدم بگه مشکلی ندارم فقط نگه همونطور که خوندی که من اول راهم
الان بنظرت از نامعادله شروع کنم؟
-
Mehdi Hosseinbor الان شما چندمی آخه من دهمم میترسم هنگ کنم بیشترم برا ریاضی میخوام اگه چیزایی از سالهای بعدم بگه مشکلی ندارم فقط نگه همونطور که خوندی که من اول راهم
Fa Fa نه برای پایه دهم اگه میخوای برای ریاضی استاد لکستانی خیلی عالیه
از اول شروع کن که بفهمی چی به چیه
یه برنامه بریز که به درسای مدرست لطمه نخوره و تدریسای این استادو برای ریاضی ببین
برای فیزیک استاد یاری و شیمی استاد گودرزی
درسای عمومی رو همینایی که گفتم رو برو ببین چون حجم زیادی ندارن البته متن کتاب رو هم باید بخونی میخوای کامل تر توضیح بدم؟؟ -
-
-
توی مجازی میتونی دبیر های زیادی رو پیدا کنی مثلا توی سایت الا و دیگر سایت ها
ولی جای خوبش اینجاس که میتونیم بهترین دبیر هارو برای خودمون پیدا کنیم و فقط به یک دبیر که حضوری درس میده متکی نباشیم همچنین باعث میشه ذهن باز تر فکر کنه
همچنین سر کلاس های حضوری تمرکز و آرامش و راحتی به اندازه کلاس های مجازی نداریم
و مهم تر از همه میتونیم یک تدریس رو چندین بار ببینیم و با غر زدن و ترس و استرس از کلاس همراه نیستیم
البته اگه از موبایل پیش بریم برنامه های اجتماعی باعث حواس پرتی میشن و...
پس بهتره از سیستمی استفاده کنیم که برنامه های مجازی روی اونا نصب نباشه یا همونارو دیلیت بزنیم
چه قبول بکنین چه نکنین مهم ترین عامل حواس پرتی همین ها هستندMehdi Hosseinbor سلام من یه مشکلی دارم.. نه با تدریس مجازی ها اتفاقا خیلی هم خوبه ولی من محصلم و مدرسه پا گیرم میشه زیاد گیر میده نمیزاره خودم بخوونم...
لطفا یه راهکاری کمکی چیزی بدید بتونم با مدرسه کنار بیام...
اگه به خودم باشه درسا رو جارو میکم ولی مدرسه درسای الکیش رو مخمونه اذیت میکنن.. -
Mehdi Hosseinbor سلام من یه مشکلی دارم.. نه با تدریس مجازی ها اتفاقا خیلی هم خوبه ولی من محصلم و مدرسه پا گیرم میشه زیاد گیر میده نمیزاره خودم بخوونم...
لطفا یه راهکاری کمکی چیزی بدید بتونم با مدرسه کنار بیام...
اگه به خودم باشه درسا رو جارو میکم ولی مدرسه درسای الکیش رو مخمونه اذیت میکنن..mohammad kebryia اره اون چیزی که با مدرسه پیش میره اون برنامه مدرست نه برنامه مجازی یعنی تنهایی خوندن اگه اینجا تو آلا دبیرای خوبو پیدا کردی و میخای باهاشون پیش بری توی کلاس مجازی فقط حاضری بزن و تدریسای اینجا رو ببین ولی حواست باشه که شبکه های اجتماعی حواست رو پرت نکنن
یه برنامه بریز برای خودت که با وقتای مدرست تداخل پیدا نکنه ببین دبیرت اون روز قراره از کجا تا کجا درس بده همون تدریس رو اینجا ببین
اگه لطف کنی ساعات مدرستو بگی با پایت میتونم بیشتر راهنماییت کنم که چجوری بخونی -
mohammad kebryia اره اون چیزی که با مدرسه پیش میره اون برنامه مدرست نه برنامه مجازی یعنی تنهایی خوندن اگه اینجا تو آلا دبیرای خوبو پیدا کردی و میخای باهاشون پیش بری توی کلاس مجازی فقط حاضری بزن و تدریسای اینجا رو ببین ولی حواست باشه که شبکه های اجتماعی حواست رو پرت نکنن
یه برنامه بریز برای خودت که با وقتای مدرست تداخل پیدا نکنه ببین دبیرت اون روز قراره از کجا تا کجا درس بده همون تدریس رو اینجا ببین
اگه لطف کنی ساعات مدرستو بگی با پایت میتونم بیشتر راهنماییت کنم که چجوری بخونیMehdi Hosseinbor سلام دوباره من 11 تجربی ام مدرسه امم نمونه هست...
از ساعت 8 تا حدود 1.5 2 ظهر مدرسه هست.. و من هم فقط حاضری میزنم ولی چون گیر میدن مجبورم تو کلاس هم بمونم ینی فقط حاضری نیست مشکل...
و اینکه تا حالا نسبتا متوسط خوندم فقط عمومیا هیچی..
و اینکه امتحانا رو هم همشون با تقلب دادم با نره..
ترازمم افت زیادی کرده -
mohammad kebryia اره اون چیزی که با مدرسه پیش میره اون برنامه مدرست نه برنامه مجازی یعنی تنهایی خوندن اگه اینجا تو آلا دبیرای خوبو پیدا کردی و میخای باهاشون پیش بری توی کلاس مجازی فقط حاضری بزن و تدریسای اینجا رو ببین ولی حواست باشه که شبکه های اجتماعی حواست رو پرت نکنن
اگه لطف کنی ساعات مدرستو بگی با پایت میتونم بیشتر راهنماییت کنم که چجوری بخونیMehdi Hosseinbor ممنون که کمک میکنی ممنون
-
واقعا فکر میکنید مجازی بهتره از جو کلاس و معلمی که حضوری درس میده
نمیدونم چی بگم واقعا..
ولی هیچیه این وضع الان خوب نیست من مدرسه شاخی درس نمیخونم که بگین تو خیالت راحته و این حرفا.. دانش آموزا همه متوسط معلمام به قدر امتحان تشریحی البته این وضع حضوری بود و تو مجازی که میگن شما قراره کلیپ ببینین برید کلیپ های اینترنت رو ببینین که بهتر از ماهم درس میدن!
درسته کلیپ ها خوبن ولی هیچی اون شور و گرمی کلاس و رقابتو نداره من خودم تو کلاس همیشه سعیم بر این بود که از همه بهتر باشم ولی تو مجازی ده بگیرم ککم نمیگزه نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه!
من از پارسال ک مجازی شد تا الان چشمم سالم سالممو نابود کردم پای این کلیپا.. اگه همه چیز به یک اسفند پارسال برمیگشت همه درس و مدرسه رو میبوسیدم میزاشتم کنار واقعا درس خوندن به چه قیمتی ، من دیگه سلامتی برام نمونده..
منی که ده ساعت حداقلش باید میخوابیدم الان با چوب کبریت چشمام باز نگه میدارم که کلیپهارو ببینم از طرفیم که معلما بجای کمک بیشتر با امتحانا و تکالیف اضافی خارج از وقت کلاسی و درس هایی مثل انشا و تفکر سنگ جلوی پای ما میندازن..
اینها مشکلات منه برای اینکه کسی دلش برام بسوز یا نه نگفتم ، خیلی ها این مشکلات رو دارن ، فقط میخواستم سبک بشم همین -
Fa Fa نه برای پایه دهم اگه میخوای برای ریاضی استاد لکستانی خیلی عالیه
از اول شروع کن که بفهمی چی به چیه
یه برنامه بریز که به درسای مدرست لطمه نخوره و تدریسای این استادو برای ریاضی ببین
برای فیزیک استاد یاری و شیمی استاد گودرزی
درسای عمومی رو همینایی که گفتم رو برو ببین چون حجم زیادی ندارن البته متن کتاب رو هم باید بخونی میخوای کامل تر توضیح بدم؟؟Mehdi Hosseinbor مرسی همینارو اول گفتم میبینم ولی ریاضیش همونطور که گفتم زیادی عقبه الان آزمونم باید فصل پنج باشم ولی فصل سه تازه شروع شده میزارم عید میبینمش، خودم یه فکری به حال ریاضی میکنم وقتتم گرفتم شرمنده
-
Mehdi Hosseinbor سلام دوباره من 11 تجربی ام مدرسه امم نمونه هست...
از ساعت 8 تا حدود 1.5 2 ظهر مدرسه هست.. و من هم فقط حاضری میزنم ولی چون گیر میدن مجبورم تو کلاس هم بمونم ینی فقط حاضری نیست مشکل...
ترازمم افت زیادی کردهmohammad kebryia پس یه برنامه برای خودت بچین که از ساعت 7 پا شی ببین اگه تونستی حاضری بزن و جیم شو و همونجاهایی که دبیر قراره درس بده رو از اول تو آلا ببین
زیست رو خودت بخون یبار روزنامه وار اون گفتار رو بخون نفهمیدی ام مهم نیست و به شکلا هم ی نگاه بنداز خیلی طول نمیکشه
بعدش از اول هر جمله رو تا اخر بخون سعی کن حفظی بنویسیش جوری که درکش کرده باشی مثلا اگه نوشته توی میوز 1 مرحله متافاز یک کروموزوم در حالت فشرده هست سعی کن اینو بفهمی و با تقسیم میتوز که توی متافازش کرومزوم بصورت کروماتین(غیر فشرده و توده ای) هستش تو ذهنت مقایسه کنی و...
خلاصه زیست رو خودت بخون
شیمی رو استاد گودرزی
فیزیک رو از استاد یاری ریاضی رو از استاد لکستانی دینی رو هم از رو کتاب بخون عربی استاد مهدی جلادتی ادبیات رو از رو استاد داریوش راوش این دوتا آخری نظام قدیم هستن ولی قواعد رو درس میدن که داخل نظام جدید هم هستن ولی متن کتاب رو از کتاب خودت بخون
زبان رو من کلا یجور دیگه میخونم که مدرسه ای نیست مثل کلاسای زبان غیر مدرسه ایه
ببین اگه اینایی که گفتم تدریساشون کامل نبود و به مدرستون نرسیده بود من فقط میتونم یه راهیو بهت پیشنهاد بدم اینکه توی صفر تا صدا که کامل هستن دنبال همین مباحث باشی مثلا اگه بحث مثلثات هستش بیای از تو صفر تا صد ریاضی قسمت مثلثاتش رو دانلود کنی چیزای بیشتری هستن ولی خوبن
اگه اینکارو میکنی برای ریاضی استاد ثابتی -
Mehdi Hosseinbor سلام دوباره من 11 تجربی ام مدرسه امم نمونه هست...
ترازمم افت زیادی کردهmohammad kebryia ادامه قبلی:برای ریاضی استاد ثابتی
فیزیک پیمان طلوعی شیمی محمدرضا آقاجانی
زیست رو هم که خودت میخونی
البته فیزیک و شیمی نظام قدیم هستن ولی همه مباحثو پوشش میدن چون نظام قدیم چیزای بیشتری داره
دبیرای خوب آلا همینا هستن -
Mehdi Hosseinbor مرسی همینارو اول گفتم میبینم ولی ریاضیش همونطور که گفتم زیادی عقبه الان آزمونم باید فصل پنج باشم ولی فصل سه تازه شروع شده میزارم عید میبینمش، خودم یه فکری به حال ریاضی میکنم وقتتم گرفتم شرمنده
Fa Fa ی راهی هست میتونی برای ریاضی مثلا قسمت تابعش بیای صفر تا صد کنکور استاد ثابتی رو ببینی قسمت تابعش همشو دانلود کنی خیلیم زیاد طول نمیکشه نگا کردنشون از صفر تا صد هم هستن ینی جوری نیستن که از وسط تابع شرو کنه همه چیزشو از ابتدا شرو میکنه اینجوری تابع رو بهتر هم میفهمی و مباحث دیگه..
اگه هم ک حوصله نداری که نمیدونم -
mohammad kebryia ادامه قبلی:برای ریاضی استاد ثابتی
فیزیک پیمان طلوعی شیمی محمدرضا آقاجانی
زیست رو هم که خودت میخونی
البته فیزیک و شیمی نظام قدیم هستن ولی همه مباحثو پوشش میدن چون نظام قدیم چیزای بیشتری داره
دبیرای خوب آلا همینا هستنMehdi Hosseinbor مرسی
-
Fa Fa ی راهی هست میتونی برای ریاضی مثلا قسمت تابعش بیای صفر تا صد کنکور استاد ثابتی رو ببینی قسمت تابعش همشو دانلود کنی خیلیم زیاد طول نمیکشه نگا کردنشون از صفر تا صد هم هستن ینی جوری نیستن که از وسط تابع شرو کنه همه چیزشو از ابتدا شرو میکنه اینجوری تابع رو بهتر هم میفهمی و مباحث دیگه..
اگه هم ک حوصله نداری که نمیدونمMehdi Hosseinbor من دیگر از ندانستن به ستوه آمده ام حتما میبینمش مرسی
-
Mehdi Hosseinbor من دیگر از ندانستن به ستوه آمده ام حتما میبینمش مرسی
-
من خیلی موافقم
اینجوری آدم هرجایی باشه میتونه از بهترین دبیر ها استفاده کنه و نیازی نیست که کلی پول برای معلم های پروازی((((!!!!)))))) بده! -
شوخی بامزه ای بود.