ریلود ↔ Reload
-
@نگین-محمدیان در ریلود ↔ Reload گفته است:
سلام شب همگی بخیر💎
۲۹بهمن۹۹
بیداری ۷:30صبح
۹:۳۰ساعت مطالعه
۱۱۸تست
نگین_کنکوری۱۴۰۰💙سلام شب همگی بخیر💎
۲۹بهمن۹۹
(دیشب دوباره تاریخ رو اشتباه نوشتم🙄😂چون بعد ساعت ۱۲ گزارش دادم تاریخ امروز بود منم حواسم نبود بهش)
بیداری ۷:۱5صبح
۱۰ساعت مطالعه
۱۲۷تست
نگین_کنکوری۱۴۰۰💙 -
سلام مجدد💫
گزارش هفتگی
شنبه ١٨بهمن⇐۸:45ساعت،108تست
یک شنبه ۱۹بهمن⇐۹ساعت،۱۱۴تست
دو شنبه ۲۰بهمن⇐۹ساعت،۱۲۵تست
سه شنبه ۲۱بهمن⇐۷:45ساعت،۸۶تست
چهارشنبه ۲۲بهمن⇐۱۰ساعت،۱۱۸تست
پنج شنبه ۲۳بهمن⇐۹:30ساعت،۹۵تست
جمعه ۲۴بهمن⇐۹ساعت،۹۸تستمجموع⇐۶۳ساعت،۷۴۴تست
نگین_کنکوری۱۴۰۰💛
-
سلام به همه دوستان
می خواستم بدونم را ابریشم را میشه از تاریخ اسفند ماه سال۱۳۹۹ استفاده کرد
اگر استفاده کنم تا کنکور چند فرسنگ میمونه ؟
اصلا کلا چند فرسنگه ؟
🌺 -
سلام به همه دوستان
اصلا کلا چند فرسنگه ؟
🌺Mohamad Khodabakhsi در ریلود ↔ Reload گفته است:
سلام به همه دوستان
اصلا کلا چند فرسنگه ؟
🌺Mohamad Khodabakhsi سلام اینجا اسپم ممنوعه ولی چون این پست خودمم اسپم میشه دیگه جوابتونو میدم😁
راه ابریشم ۹ فرسنگه و اگر بخواید واسه کنکور ۱۴۰۰ ببینید دیگه وقتشه قوی و پرسرعت شروع کنید چون شدنیه که کامل ببینیدش ولی بقول استاد موقاری
بخواه بخون توکل کن -
❄️❄️❄️به نام خالق شب❄️❄️❄️
سلام بچه ها😃🖐️
امیدوارم روز خوبی و سپری کرده باشین😁✌️
🌨️
7 ساعت مطالعه
🌨️
خداروشکر امروزم خوب بود😋🖐️
انشالله بهترم میشه😃
به امید فردایی بهتر😊👊
شبتون آروم با یه عالمه خوابای خوب😴
موفق باشید😉💪
99/11/29
🖤💜💙💚💛🧡❤️🧡💛💚💙💜🖤 -
سسلام گویا امشب شب آرزوهاست:heart_suit:
ارزوهامون رو از خدا بخایم و براشون سخت تلاش کنیم..
از الان آره الان ساعت ۲۲:۱۳ شروع میکنم به خوندن و فردا گزارشم رو میدم...
پ.ن:وی جوگیر می باشد بسی:neutral_face: جوگیراش لایک کنن:neutral_face: :oncoming_fist_light_skin_tone: :face_with_tears_of_joy:
البته اول باید دنبال اتود صورتیم بگردم:face_with_tears_of_joy:
فعلا:yellow_heart: -
سلام دوستان شب همگی بخیر:green_heart:
99/11/30
تایم مطالعه 9:10 :smiling_face_with_sunglasses:
ی مدت گزارش ندادم چون تایم مطالعم زیر کف بود نخواستم زیر کف مطالعه گزارش بدم که نظم تایپیک بهم بخوره وتو تاپیک گزارش1400گزارش میدادم:grinning_face:
امشب خیلی برای هم دعا کنید
ازصمیم قلب ارزو میکنم همگی به ارزوها تون برسید:two_hearts: -
سلام به همه دوستان عزیز همراه 😊
۹۹/۱۱/۳۰ 《133》روز تا کنکور🙄
کنکورچه ۲ و ۳ فرسنگ ۱ ریاضی بدون فیلم چون اصلا فیلم نداره خیلی بهم فشار اومد و بخصوص بخش کنکورچه سوم که فقط پاسخ کلیدی داشت ۳:۵۵h که ۶۰ تست شد
ادبیات ۱:۰۵h مبحث استعاره مکنیه ۲ تست آموزشی و مبحث قرابت معنایی
درسنامه زیست فصل ۷ یازدهم بدون تست که ۲h شد
امروز ۷۵ درصد زمان برنامم رو اجرا کردم و تصمیم دارم از این به بعد درصد بگیرم گه که چه مقدار از برنامم انجام شده😊
به امید فردایی بهتر🙌
شبتون آروم🌹🏵🌺 -
%(#1dba12)[سلام من ،به آن پرند سپیده و شادمان ،که در سپیده با نسیم ،ترانه ساز می شود.] :man_health_worker_light_skin_tone: :woman_health_worker_light_skin_tone: :rainbow: :star:
به تاپیک %(#10cbe8)[ریلود] خوش اومدید.:grinning_face_with_smiling_eyes:
همونطور که میدونید نوبت دوم از همیت بسیار بالاتری نسبت به نوبت اول برخورداره. گروهی از دانش آموزا هستن %(#18f2dc)[(دوازدهمیا)] که نوبت اول رو از دست دادن حالا به هر دلیلی مهم نیس اما ممکنه همشو یا ی مقداریشو نخونده باشن و هرچه ب کنکور نزدیکتر میشیم و هرچه روزها میگذره نا امیدتر میشن. میدونم که بیشترشون زانوی غم بغل گرفتن و منتظر ی معجزه نشستن. :confused_face:
این تاپیک مخصوص این گروهه %(#fa1919)[(فقط دوازدهمیا)] خب باید بگم که خیلیا بودن از بهمن از صفر شروع کردن و به هدفشون رسیدن دلیل اینکه میگم هدف چون برا هرکس متفاوته ممکنه پزشکی ،دندان پزشکی، داروسازی یا ... باشه.:smiling_face_with_heart-eyes: :relieved_face:
خب باید بگم ی جورایی خودمم جزء این گروهم اره مثل هرکس دیگه ای ناامید بودم اما طبق صحبت هایی که داشتم با مشاورایی که سابقه کار خوبی دارن و با ی سری کسایی دیگه به این نتیجه رسیدم که واقعا اگه بخوای میشه جمعش کرد و به کنکور رسید و %(#14d94f)[رتبه های 3 یا حتی 2 رقمی] آورد.
میخوام بهتون بگم که دیگه زانوی غم بغل نگیرید اگه واقعا بخواین و به قول آقای موقاری تلاش و توکل کنی قطعا شدنیه. :smiling_face_with_sunglasses:
حالا کافیه از جاتون بلند شین با مشورت ی مشاور یا خودتون ی برنامه بریزید و دیگه نخوندن رو کنار بزارید %(#2819fa)[بیاید با تمام وجودبراش تلاش کنیم].:flexed_biceps: :winking_face:
درسته که تاپیک گزارش کار بچه های کنکور 1400 رو داریم اما میخوام این تاپیک رو مخصوص دوازدهمیایی بزارم که توی وضعیت بالا قرار دارن اعلام حضور و آمادگی کنید و %(#d97014)[هرشب] اینجا %(#e82d10)[گزارش مطالعه] رو بفرستیم به علاوه %(#e82d10)[تایم بیداری صبحمون] بفرستیم. %(#18d5f2)[گزارش هایی متفاوت و خاص تر از همه گزارش ها]. گزارش هایی که برای اصلاحشون %(#f21818)[باید] %(#accf10)[سبک زندگیمون رو] %(#accf10)[تغییر بدیم] ی سری سرگرمیا یا کارایی که قبلا میکردیم و کنار بزاریم و به مطالعه مفید بپردازیم تا بتونیم باهم دیگه ازش رد بشیم و ان شالله موفق بشیم.:1st_place_medal: :sports_medal: :ballot_box_with_check:
پس قبل از هرکاری ی تصمیم محکم بگیرید اگر نیازه یادداشتش کنید و ی جایی جلوی چشماتون بزاریدش ی تصمیم با اراده قوی. :collision: :sparkles:
این چند ماه رو بیخیال بقیه چیزا بشین عمر اینقد طولانی میتونه باشه که این چند ماه دربرابرش ناچیزه و مخصوصا اینکه این چند ماه اینقد مهمه که کل زندگیتون وابسته بهش هست.
پس وقتی اینجا اعلام حضور کردیم تا آخرش پرقدرت ادامه میدیم. بدون وقفه و بدون بهانه.
ی تاپیک جامعه که ::writing_hand_light_skin_tone:-
%(#8e10e8)[گزارش مطالعه هرشبمون که با وجود برای هدفمون تلاش میکنیم و کیفیت و کمیتیشو بالا میبریم میفرستیم.] :high_voltage: :cat_face_with_wry_smile:
-
%(#8e10e8)[تایم بیداری صبحامون رو] :speaking_head: %(#8e10e8)[( نیازی به ساعت خواب نیست)] :zzz:
قوانین -
اسپم ممنوعه
-
همه زبان ها برای ما محترمه اما فقط فارسی گزارش هاتونو بفرستید
-
ادب رو رعایت کنید
ممنون از کادر محترم آلا درسته که مشابه این تاپیک وجود داره اما این تاپیک ی تاپیک جامع هست و برای کسایی که شرایط خاصی که بالا توضیح دادم پس لطفا این تاپیک رو قفل نکنید تا این گروه از بچه ها هم اینجا خودشون رو پیدا کنن و به لطف خدا موفق بشیم هممون. :seedling: ناظم
%(#10e84a)[پس یا علی بگو و بلند شو.]
سالم و سلامت باشید:herb: :smiling_face_with_halo:
دوازدهم تجربیا ریاضیا انسانیا دانش-آموزان-آلاء بچه-های-کنکور-تجربی-1400 بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@dr-aryan سلام :grinning_cat_face:
آقای رئیسی کاش میشد روزشمارتونو واسه خودم هیدن کنم ک نبینم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
بدجورتلنگره:expressionless_face: بزاریدش :expressionless_face: -_-
امروز 11:30
برنامه فردامم یازده ساعته.امیدوارم بتونم انجامش بدم:victory_hand_light_skin_tone:
چیچک جونم خوشحالم میبینمت اینجا:blue_heart:
مرضیه جان باقدرت ادامه بدی:blue_heart:
شبتون آروم:umbrella_with_rain_drops: :crescent_moon: -
-
سسلام مجدد:beaming_face_with_smiling_eyes:
خب امروز تولد عزیزتر از جانم بود:smiling_face_with_heart-eyes:
و وی تا آخرین لحاظات امروز هیچ تبریکی به او نگفت:shushing_face:
تا اینکه فکر کند من فراموش کردم:smiling_face_with_sunglasses:
ولی زهی خیال باطل:smiling_face_with_sunglasses: :sign_of_the_horns_light_skin_tone:
الان درگیرم نمیتونم بخونم:smiling_face_with_heart-eyes:
خب من یک ساعت خوندم:see-no-evil_monkey:
یک ساعت هم ارزوهای قشنگم رو یاداداشت کردم:see-no-evil_monkey:مرسی ایدای عزیزم:face_blowing_a_kiss:
-
آقای رئیسی کاش میشد روزشمارتونو واسه خودم هیدن کنم ک نبینم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
برنامه فردامم یازده ساعته.امیدوارم بتونم انجامش بدم:victory_hand_light_skin_tone:
شبتون آروم:umbrella_with_rain_drops: :crescent_moon:@ida-shateri در ریلود ↔ Reload گفته است:
شبتون آروم:umbrella_with_rain_drops: :crescent_moon:@ida-shateri اگر استرس میده بهتون تا دیگه ننویسمش🤓
-
شبتون آروم:umbrella_with_rain_drops: :crescent_moon:@ida-shateri
حتما:winking_face:
مرسی عزیزم:beating_heart: -
این پست پاک شده!
-
@ida-shateri در ریلود ↔ Reload گفته است:
شبتون آروم:umbrella_with_rain_drops: :crescent_moon:@ida-shateri اگر استرس میده بهتون تا دیگه ننویسمش🤓
-
شبتون آروم:umbrella_with_rain_drops: :crescent_moon:@ida-shateri باریکلا آیدا چقدر خوب میخونی😍
-
سلام
تایم بیداری7
تایم مطالعه 9
شب تون خوش:green_heart: :blue_heart: -
سلام مجدد:gem_stone:
گزارش هفتگی
شنبه 25بهمن⇐6:45ساعت،37تست
یک شنبه 26بهمن⇐۹ساعت،84تست
دو شنبه 27بهمن⇐۹:10ساعت،106تست
سه شنبه 28بهمن⇐9:30ساعت،118تست
چهارشنبه 29بهمن⇐۱۰ساعت،127تست
پنج شنبه 30بهمن⇐10ساعت،140تست
جمعه ا اسفند⇐7ساعت،60تستمجموع⇐61:25ساعت،672تست
ان شالله همگی موفق باشیم!!
نگین_کنکوری۱۴۰۰:blue_heart:
-
سلام به همه دوستان عزیز شب خوش🙂
۹۹/۱۲/۰۱ 《132》روز تا کنکور
بیداری ۷:۳۰
کنکورچه ۳ فرسنگ ۲ فیزیک ۲۵ تست ویدیویی ۲:۱۵h
ادبیات مبحث قرابت و مجاز ۲:۳۰h تستهای آموزشی هم داشت که نشمردم
شیمی درسنامه فرسنگ ۶ بخش یازدهم با ۱۷ تست آموزشی ۲:۴۰h
زیست ادامه فرسنگ ۶● ۱:۳۰h بدون تست
جمع کل ۸:۵۵h که ۵ دقیقه از برنامم کمتر بود و راضی بودم ولی هرکاری کردم نتونستم ۵ دقیقه دیگه بخونم😆
میانگین هفتگی ۶:۴۳h شد که افت داشت و فقط به خاطر یه روز اهمال کاری بود
ولی امروز به خودم اثبات کردم میتونم بیشتر بخونم پس از این به بعد کف مطالعم رو ۸ ساعت میزارم که دیگه وقت افزایش دادنه ساعت مطالعه هست
موفق باشید😉
-
%(#1dba12)[سلام من ،به آن پرند سپیده و شادمان ،که در سپیده با نسیم ،ترانه ساز می شود.] :man_health_worker_light_skin_tone: :woman_health_worker_light_skin_tone: :rainbow: :star:
به تاپیک %(#10cbe8)[ریلود] خوش اومدید.:grinning_face_with_smiling_eyes:
همونطور که میدونید نوبت دوم از همیت بسیار بالاتری نسبت به نوبت اول برخورداره. گروهی از دانش آموزا هستن %(#18f2dc)[(دوازدهمیا)] که نوبت اول رو از دست دادن حالا به هر دلیلی مهم نیس اما ممکنه همشو یا ی مقداریشو نخونده باشن و هرچه ب کنکور نزدیکتر میشیم و هرچه روزها میگذره نا امیدتر میشن. میدونم که بیشترشون زانوی غم بغل گرفتن و منتظر ی معجزه نشستن. :confused_face:
این تاپیک مخصوص این گروهه %(#fa1919)[(فقط دوازدهمیا)] خب باید بگم که خیلیا بودن از بهمن از صفر شروع کردن و به هدفشون رسیدن دلیل اینکه میگم هدف چون برا هرکس متفاوته ممکنه پزشکی ،دندان پزشکی، داروسازی یا ... باشه.:smiling_face_with_heart-eyes: :relieved_face:
خب باید بگم ی جورایی خودمم جزء این گروهم اره مثل هرکس دیگه ای ناامید بودم اما طبق صحبت هایی که داشتم با مشاورایی که سابقه کار خوبی دارن و با ی سری کسایی دیگه به این نتیجه رسیدم که واقعا اگه بخوای میشه جمعش کرد و به کنکور رسید و %(#14d94f)[رتبه های 3 یا حتی 2 رقمی] آورد.
میخوام بهتون بگم که دیگه زانوی غم بغل نگیرید اگه واقعا بخواین و به قول آقای موقاری تلاش و توکل کنی قطعا شدنیه. :smiling_face_with_sunglasses:
حالا کافیه از جاتون بلند شین با مشورت ی مشاور یا خودتون ی برنامه بریزید و دیگه نخوندن رو کنار بزارید %(#2819fa)[بیاید با تمام وجودبراش تلاش کنیم].:flexed_biceps: :winking_face:
درسته که تاپیک گزارش کار بچه های کنکور 1400 رو داریم اما میخوام این تاپیک رو مخصوص دوازدهمیایی بزارم که توی وضعیت بالا قرار دارن اعلام حضور و آمادگی کنید و %(#d97014)[هرشب] اینجا %(#e82d10)[گزارش مطالعه] رو بفرستیم به علاوه %(#e82d10)[تایم بیداری صبحمون] بفرستیم. %(#18d5f2)[گزارش هایی متفاوت و خاص تر از همه گزارش ها]. گزارش هایی که برای اصلاحشون %(#f21818)[باید] %(#accf10)[سبک زندگیمون رو] %(#accf10)[تغییر بدیم] ی سری سرگرمیا یا کارایی که قبلا میکردیم و کنار بزاریم و به مطالعه مفید بپردازیم تا بتونیم باهم دیگه ازش رد بشیم و ان شالله موفق بشیم.:1st_place_medal: :sports_medal: :ballot_box_with_check:
پس قبل از هرکاری ی تصمیم محکم بگیرید اگر نیازه یادداشتش کنید و ی جایی جلوی چشماتون بزاریدش ی تصمیم با اراده قوی. :collision: :sparkles:
این چند ماه رو بیخیال بقیه چیزا بشین عمر اینقد طولانی میتونه باشه که این چند ماه دربرابرش ناچیزه و مخصوصا اینکه این چند ماه اینقد مهمه که کل زندگیتون وابسته بهش هست.
پس وقتی اینجا اعلام حضور کردیم تا آخرش پرقدرت ادامه میدیم. بدون وقفه و بدون بهانه.
ی تاپیک جامعه که ::writing_hand_light_skin_tone:-
%(#8e10e8)[گزارش مطالعه هرشبمون که با وجود برای هدفمون تلاش میکنیم و کیفیت و کمیتیشو بالا میبریم میفرستیم.] :high_voltage: :cat_face_with_wry_smile:
-
%(#8e10e8)[تایم بیداری صبحامون رو] :speaking_head: %(#8e10e8)[( نیازی به ساعت خواب نیست)] :zzz:
قوانین -
اسپم ممنوعه
-
همه زبان ها برای ما محترمه اما فقط فارسی گزارش هاتونو بفرستید
-
ادب رو رعایت کنید
ممنون از کادر محترم آلا درسته که مشابه این تاپیک وجود داره اما این تاپیک ی تاپیک جامع هست و برای کسایی که شرایط خاصی که بالا توضیح دادم پس لطفا این تاپیک رو قفل نکنید تا این گروه از بچه ها هم اینجا خودشون رو پیدا کنن و به لطف خدا موفق بشیم هممون. :seedling: ناظم
%(#10e84a)[پس یا علی بگو و بلند شو.]
سالم و سلامت باشید:herb: :smiling_face_with_halo:
دوازدهم تجربیا ریاضیا انسانیا دانش-آموزان-آلاء بچه-های-کنکور-تجربی-1400 بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
-