ریلود
Reload
-
@dr-aryan سلام
آقای رئیسی کاش میشد روزشمارتونو واسه خودم هیدن کنم ک نبینم
بدجورتلنگرهبزاریدش
امروز 11:30
برنامه فردامم یازده ساعته.امیدوارم بتونم انجامش بدم
چیچک جونم خوشحالم میبینمت اینجا
مرضیه جان باقدرت ادامه بدی
شبتون آروم@ida-shateri باریکلا آیدا چقدر خوب میخونی
-
سلام
تایم بیداری7
تایم مطالعه 9
شب تون خوش -
سلام مجدد
گزارش هفتگی
شنبه 25بهمن⇐6:45ساعت،37تست
یک شنبه 26بهمن⇐۹ساعت،84تست
دو شنبه 27بهمن⇐۹:10ساعت،106تست
سه شنبه 28بهمن⇐9:30ساعت،118تست
چهارشنبه 29بهمن⇐۱۰ساعت،127تست
پنج شنبه 30بهمن⇐10ساعت،140تست
جمعه ا اسفند⇐7ساعت،60تستمجموع⇐61:25ساعت،672تست
ان شالله همگی موفق باشیم!!
نگین_کنکوری۱۴۰۰
-
سلام به همه دوستان عزیز شب خوش
۹۹/۱۲/۰۱ 《132》روز تا کنکور
بیداری ۷:۳۰
کنکورچه ۳ فرسنگ ۲ فیزیک ۲۵ تست ویدیویی ۲:۱۵h
ادبیات مبحث قرابت و مجاز ۲:۳۰h تستهای آموزشی هم داشت که نشمردم
شیمی درسنامه فرسنگ ۶ بخش یازدهم با ۱۷ تست آموزشی ۲:۴۰h
زیست ادامه فرسنگ ۶● ۱:۳۰h بدون تست
جمع کل ۸:۵۵h که ۵ دقیقه از برنامم کمتر بود و راضی بودم ولی هرکاری کردم نتونستم ۵ دقیقه دیگه بخونم
میانگین هفتگی ۶:۴۳h شد که افت داشت و فقط به خاطر یه روز اهمال کاری بود
ولی امروز به خودم اثبات کردم میتونم بیشتر بخونم پس از این به بعد کف مطالعم رو ۸ ساعت میزارم که دیگه وقت افزایش دادنه ساعت مطالعه هست
موفق باشید
-
%(#1dba12)[سلام من ،به آن پرند سپیده و شادمان ،که در سپیده با نسیم ،ترانه ساز می شود.]
به تاپیک %(#10cbe8)[ریلود] خوش اومدید.
همونطور که میدونید نوبت دوم از همیت بسیار بالاتری نسبت به نوبت اول برخورداره. گروهی از دانش آموزا هستن %(#18f2dc)[(دوازدهمیا)] که نوبت اول رو از دست دادن حالا به هر دلیلی مهم نیس اما ممکنه همشو یا ی مقداریشو نخونده باشن و هرچه ب کنکور نزدیکتر میشیم و هرچه روزها میگذره نا امیدتر میشن. میدونم که بیشترشون زانوی غم بغل گرفتن و منتظر ی معجزه نشستن.
این تاپیک مخصوص این گروهه %(#fa1919)[(فقط دوازدهمیا)] خب باید بگم که خیلیا بودن از بهمن از صفر شروع کردن و به هدفشون رسیدن دلیل اینکه میگم هدف چون برا هرکس متفاوته ممکنه پزشکی ،دندان پزشکی، داروسازی یا ... باشه.
خب باید بگم ی جورایی خودمم جزء این گروهم اره مثل هرکس دیگه ای ناامید بودم اما طبق صحبت هایی که داشتم با مشاورایی که سابقه کار خوبی دارن و با ی سری کسایی دیگه به این نتیجه رسیدم که واقعا اگه بخوای میشه جمعش کرد و به کنکور رسید و %(#14d94f)[رتبه های 3 یا حتی 2 رقمی] آورد.
میخوام بهتون بگم که دیگه زانوی غم بغل نگیرید اگه واقعا بخواین و به قول آقای موقاری تلاش و توکل کنی قطعا شدنیه.
حالا کافیه از جاتون بلند شین با مشورت ی مشاور یا خودتون ی برنامه بریزید و دیگه نخوندن رو کنار بزارید %(#2819fa)[بیاید با تمام وجودبراش تلاش کنیم].
درسته که تاپیک گزارش کار بچه های کنکور 1400 رو داریم اما میخوام این تاپیک رو مخصوص دوازدهمیایی بزارم که توی وضعیت بالا قرار دارن اعلام حضور و آمادگی کنید و %(#d97014)[هرشب] اینجا %(#e82d10)[گزارش مطالعه] رو بفرستیم به علاوه %(#e82d10)[تایم بیداری صبحمون] بفرستیم. %(#18d5f2)[گزارش هایی متفاوت و خاص تر از همه گزارش ها]. گزارش هایی که برای اصلاحشون %(#f21818)[باید] %(#accf10)[سبک زندگیمون رو] %(#accf10)[تغییر بدیم] ی سری سرگرمیا یا کارایی که قبلا میکردیم و کنار بزاریم و به مطالعه مفید بپردازیم تا بتونیم باهم دیگه ازش رد بشیم و ان شالله موفق بشیم.
پس قبل از هرکاری ی تصمیم محکم بگیرید اگر نیازه یادداشتش کنید و ی جایی جلوی چشماتون بزاریدش ی تصمیم با اراده قوی.
این چند ماه رو بیخیال بقیه چیزا بشین عمر اینقد طولانی میتونه باشه که این چند ماه دربرابرش ناچیزه و مخصوصا اینکه این چند ماه اینقد مهمه که کل زندگیتون وابسته بهش هست.
پس وقتی اینجا اعلام حضور کردیم تا آخرش پرقدرت ادامه میدیم. بدون وقفه و بدون بهانه.
ی تاپیک جامعه که :-
%(#8e10e8)[گزارش مطالعه هرشبمون که با وجود برای هدفمون تلاش میکنیم و کیفیت و کمیتیشو بالا میبریم میفرستیم.]
-
%(#8e10e8)[تایم بیداری صبحامون رو]
%(#8e10e8)[( نیازی به ساعت خواب نیست)]
قوانین -
اسپم ممنوعه
-
همه زبان ها برای ما محترمه اما فقط فارسی گزارش هاتونو بفرستید
-
ادب رو رعایت کنید
ممنون از کادر محترم آلا درسته که مشابه این تاپیک وجود داره اما این تاپیک ی تاپیک جامع هست و برای کسایی که شرایط خاصی که بالا توضیح دادم پس لطفا این تاپیک رو قفل نکنید تا این گروه از بچه ها هم اینجا خودشون رو پیدا کنن و به لطف خدا موفق بشیم هممون.@ناظم
%(#10e84a)[پس یا علی بگو و بلند شو.]
سالم و سلامت باشید
@دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
-
-
بچه ها منم گزارش بدم یا نه از عصر دارم کلنجار میرم خوبه یا باعث حواس پرتیه(ببخشید اسپمه)
-
بچه ها منم گزارش بدم یا نه از عصر دارم کلنجار میرم خوبه یا باعث حواس پرتیه(ببخشید اسپمه)
samira pournazar در ریلود
Reload گفته است:
samira pournazar سلام واسه من خیلی خوب هست به شرط این که به ساعت مطالعه دیگران توجه نکنید و فقط به فکر افزایش ساعت مطالعه خودتون باشید
-
samira pournazar سلام تصمیم با خودته گل
گزارش بدی یه جورایی متعهد هستی و به برنامت عمل میکنی
البته نباید گزارش فیک بدی و به کسی هم کاری نداشته باش سعی کن خودت پیشرفت کنی -
samira pournazar سلام تصمیم با خودته گل
گزارش بدی یه جورایی متعهد هستی و به برنامت عمل میکنی
البته نباید گزارش فیک بدی و به کسی هم کاری نداشته باش سعی کن خودت پیشرفت کنی@نگین-محمدیان
ابوالفضل رئیسی
ممنونم
پس بچه ها حواستون به برنامه هام باشه لطفا نیاز دارم یکی نظارت کنه رو کارم ولی نیست کسی -
@نگین-محمدیان
ابوالفضل رئیسی
ممنونم
پس بچه ها حواستون به برنامه هام باشه لطفا نیاز دارم یکی نظارت کنه رو کارم ولی نیست کسیsamira pournazar در ریلود
Reload گفته است:
@نگین-محمدیان
ابوالفضل رئیسی
ممنونم
پس بچه ها حواستون به برنامه هام باشه لطفا نیاز دارم یکی نظارت کنه رو کارم ولی نیست کسیsamira pournazar خیلی شرایطتون مشابه من هست از دو هفته قبل که شروع کردم همینطور بودم
شما هر شب گزارش بدید و حداقل به ۷ یا بالاتر برسید و آخر هفته هم میانگین هفتگی رو گزارش بدید بعد از یکی دو هفته خودکار روی ریل درست درس خوندن میوفتید شاید هفته اول سخت باشه ولی شیرینی اینکه ساعت و کیفیت مطالعه بالایی داشته باشید همه رو جبران میکنه -
سلام دوستان عزیز شبتون بخیر
مزاحم شدم که بگم بعضی از دوستان جدید میخوان گزارش بدن ولی دوست ندارن در بخش عمومی باشه حالا به چه دلیل نمیدونم واقعا و به من گفتند تو تلگرام باشه ولی گفتم کجا بهتر از انجمن خودمون
حالا اگر موافقید یه گروه همینجا بزنیم و اونجا گزارش بدیم که همه بتونن شرکت کنن
در صورت موافقت یا کامنت بذارید و یا لایک و دیسلایک کنید تا متوجه بشیم چند نفر موافق هستن -
مزاحم شدم که بگم بعضی از دوستان جدید میخوان گزارش بدن ولی دوست ندارن در بخش عمومی باشه حالا به چه دلیل نمیدونم واقعا و به من گفتند تو تلگرام باشه ولی گفتم کجا بهتر از انجمن خودمون
در صورت موافقت یا کامنت بذارید و یا لایک و دیسلایک کنید تا متوجه بشیم چند نفر موافق هستنابوالفضل ریسی در ریلود
Reload گفته است:
در صورت موافقت یا کامنت بذارید و یا لایک و دیسلایک کنید تا متوجه بشیم چند نفر موافق هستن@ناظم اگر ممکنه این پست رو پاک کنید
البته هر دو رو پاک کنید همون که ریپلای کردم و همین پست چون متن کامنت اینجا هم پیداست
و میترسم سوئ برداشت بشه -
سلام من معدل هشتمم 18/58 هستش.
من الان نهم میخونم علاقم به تجربه ولی نمیدونم میتونم بخونم یا نه .... لطفا کمکم کنید -
سلام من معدل هشتمم 18/58 هستش.
من الان نهم میخونم علاقم به تجربه ولی نمیدونم میتونم بخونم یا نه .... لطفا کمکم کنیدمحمد عباسی سلام یه تاپیک دیگه بزنین واسه سوالتون
به نظر من ربطی به معدل نداره خیلی -
سلام
بهترین ها میگن بیا دیگه ما ماله توعیمم
دو اسفند ۹۹
تا الان پنج ساعت و چهل و هشت دقیقه خوندم
ولی خب با چایی و ادامس تا دو ساعت دیگه هم ادامه میدم به خوندن
تیارا
اولین گزارش جدی:| -
سلام
بیداری7
تایم مطالعه 9
شب خوش -