نقش دستوری{ادبیات حماسی}
-
سلام نقش دستوری آتش چیه به نظر من متممه

-

reyhane karimi 0 سلام وقتتون بخیر
من فکر میکنم که مضاف الیه باشه .
چون هیچ طوری نتونستم مرتبش کنم که نقش متمم بگیره
حالا زیاد هم مطمئن نیستم 👇
تجربیا دانش-آموزان-آلاء -
این پست پاک شده!
-

reyhane karimi 0 سلام مضاف الیه هستش شما هسته گروه اسمی(یعنی کوه) رو به تنهایی می تونی به خاطر اینکه بعد حرف اضافه (از) اومده متمم بگیری یا مثلا میشه کل گروه اسمی (این کوه اتش) رو متمم بگیری بگیری.... اما آتش وابسته پسین هست و نقش مضاف الیه دارد
-
reyhane karimi 0 سلام مضاف الیه هستش شما هسته گروه اسمی(یعنی کوه) رو به تنهایی می تونی به خاطر اینکه بعد حرف اضافه (از) اومده متمم بگیری یا مثلا میشه کل گروه اسمی (این کوه اتش) رو متمم بگیری بگیری.... اما آتش وابسته پسین هست و نقش مضاف الیه دارد
پرهام خرازی زاده سلام ممنون بابت جواب ولی آخه ببینید باید معنی هم بده بیت میگه سیاووش خودش رو برای جنگ با آتش آماده کرد اینطوریه که نقشش میشه متمم و معنی هم میده
-
reyhane karimi 0 سلام وقتتون بخیر
من فکر میکنم که مضاف الیه باشه .
چون هیچ طوری نتونستم مرتبش کنم که نقش متمم بگیره
حالا زیاد هم مطمئن نیستم 👇
تجربیا دانش-آموزان-آلاءمهران خیاط ممنونم :sparkles:
-
مهران خیاط ممنونم :sparkles:
reyhane karimi 0 خواهش میکنم . امیدوارم مفید بوده باشه .
-
پرهام خرازی زاده سلام ممنون بابت جواب ولی آخه ببینید باید معنی هم بده بیت میگه سیاووش خودش رو برای جنگ با آتش آماده کرد اینطوریه که نقشش میشه متمم و معنی هم میده
reyhane karimi 0 معنای بیت این هستش :(با كمك نيروي خداوندِ نيكي دهنده، از اين كوه آتش (مي گذرم) و هيچ اضطرابي ندارم ) حالا به راحتی میتونیم تشخیص بدیم که اتش مضاف الیه :)
-
reyhane karimi 0 معنای بیت این هستش :(با كمك نيروي خداوندِ نيكي دهنده، از اين كوه آتش (مي گذرم) و هيچ اضطرابي ندارم ) حالا به راحتی میتونیم تشخیص بدیم که اتش مضاف الیه :)
پرهام خرازی زاده آره اینجوری هم میشه معلم ما فعل ساخت رو آماده شد معنی کرده