چجوری زبان بخونم
-
سلام
بچه ها من تو درس زبان خیلیییی مشکل دارم کلاس زبانم نرفتم که تشدیدش میکنه ضعفمو الان فیلما رو نگا میکنم و یاد میگیرم وای وقتی میام سر تست اصلن نمیتونم بزنم حتی لغاتو شبا مبخونم ولی یادم میره کلوز و پسیجم نمیتونم بزنم کلن صفره زبانم میشه راهنماییم کنین چجوری بخونم ممنون -
پیشنهاد میکنم حتما پست های اینستاگرام های بوک رو ببین . ادرس پیجشون توی سایتشون هست .
-
پیشنهاد میکنم حتما پست های اینستاگرام های بوک رو ببین . ادرس پیجشون توی سایتشون هست .
mohammad hoseinzadeh باشه حتمن نگاه میکنم ممنونم
-
این پست پاک شده!
-
سلام
بچه ها من تو درس زبان خیلیییی مشکل دارم کلاس زبانم نرفتم که تشدیدش میکنه ضعفمو الان فیلما رو نگا میکنم و یاد میگیرم وای وقتی میام سر تست اصلن نمیتونم بزنم حتی لغاتو شبا مبخونم ولی یادم میره کلوز و پسیجم نمیتونم بزنم کلن صفره زبانم میشه راهنماییم کنین چجوری بخونم ممنونfateme hoseini
سلام خوبی ببین گل تنها سختیه زبان ترجمشه بهترین کار واست اینه که سعی کنی لغات مختلف و معانی اون هارو خوب یاد بگیری چون وقتی معنی لغات رو بلد باشی به خودی خود میتونی معنی جمله ریدینگ و و و به ترتیبهمشو یاد بگیری ( البته این ی نظر شخصیه) -
سلام لغاااااات باید بلد باشی خیلی.
من خودم هم اول روی حل تست ها مشکل داشتم .
اومدم ی مدت دایره لغاتم رو بالا بردم بعد از تست های ساده شروع کردم....خداروشکر تونستم درکشون کنم و حلشون کنم.
بعد هم آخر سر کلماتی ک توی تست ها بلد نبودم رو یادداشت کردم ک اونا رو هم بخونم.
پیشنهاد خودم افزایش دایره لغاته.
برا خودم ک جواب داده. -
fateme hoseini
سلام خوبی ببین گل تنها سختیه زبان ترجمشه بهترین کار واست اینه که سعی کنی لغات مختلف و معانی اون هارو خوب یاد بگیری چون وقتی معنی لغات رو بلد باشی به خودی خود میتونی معنی جمله ریدینگ و و و به ترتیبهمشو یاد بگیری ( البته این ی نظر شخصیه)Acko sh خیلی ممنون
-
سلام لغاااااات باید بلد باشی خیلی.
من خودم هم اول روی حل تست ها مشکل داشتم .
اومدم ی مدت دایره لغاتم رو بالا بردم بعد از تست های ساده شروع کردم....خداروشکر تونستم درکشون کنم و حلشون کنم.
بعد هم آخر سر کلماتی ک توی تست ها بلد نبودم رو یادداشت کردم ک اونا رو هم بخونم.
پیشنهاد خودم افزایش دایره لغاته.
برا خودم ک جواب داده.سارا M 0 مرسی
-
سلام عزیزم
من زبانم بد نیس
و اگه بخوام از تجربه ی خودم بهت بگم
برای اینکه لغات تو ذهنت بمونن سعی کن باهاشون جمله بسازی
جمله سازی خیلی بهت کمک میکنه چون باعث میشه کاربرد کلمه رو بهتر درک کنی اگه معنی کلمات رو بلد نیستی دیکشنری fastdicمیتونه کمکت کنه
سعی کن دایره ی لغاتتو بالا ببری میتونی از یه سری کتابای جیبی که تمام لغات کتابای درسی رو تو خودشون دارن استفاده کنی
موفق باشی -
سلام عزیزم
من زبانم بد نیس
و اگه بخوام از تجربه ی خودم بهت بگم
برای اینکه لغات تو ذهنت بمونن سعی کن باهاشون جمله بسازی
جمله سازی خیلی بهت کمک میکنه چون باعث میشه کاربرد کلمه رو بهتر درک کنی اگه معنی کلمات رو بلد نیستی دیکشنری fastdicمیتونه کمکت کنه
سعی کن دایره ی لغاتتو بالا ببری میتونی از یه سری کتابای جیبی که تمام لغات کتابای درسی رو تو خودشون دارن استفاده کنی
موفق باشیFtm Zahra از فست دیکشنری استفاده کردن ایده ی خوبی نیست. تحلیلگران خوبه اگه دیکشنری انگلیسی به انگلیسی میخواین Oxford Learner's dictionary خوبه
-
سلام. وقتتون بخیر. با توجه به تجربه شخصی خودم باید بگم برای اینکه بتونی تست بزنی گرامر و لغت همیدگرو کامل میکنن. نه اینکه فقط یکیو کامل بخونی به تنهایی جوابگو نیست. اما در کل هرکدوم بازهم قاعده خاص خودش رو داره. نمیدونم زبانت در چه حدی هست ولی بهترین روش برای یادگیری لغت اینه که خود معنی انگلیسیش رو توی دیکشنری اکسفورد یا لانگمن یاد بگیری از اونجایی که هر کلمه میتونه معانی متفاوتی داشته باشه. مرحله بعد اینکه تو لغت رو بخونی و با خودت تکرار کنی که مثلا ((هِلو میشه سلام هِلو میشه سلام)) کاملا اشتباهه و بهترین کار بنظرم اینه که باهاش جمله بنویسی حتی اگه گرامرت تو اون جمله اشتباه باشه. این باعث میشه لغت رو خوب یاد بگیری وقتی تو یه متن میبینیش.. درمورد گرامر هم باز باید بگم نوشتن جمله به شدت تاثیر داره. هرگرامری که میخونی بعدش بری واسه خودت جمله بنویسی تا ساختار تو ذهنت بمونه. اینارو همرو از روی تجربه شخصی خودم گفتم. امیدوارم براتون مفید بوده باشه.