راه ابریشم
-
N Nasi Ta این موضوع را در حذف کرد
-
N Nasi Ta این موضوع را در بازیابی کرد
-
سلام بچها
یسوال اگ از الان ک ۴ ماه تا کنکور مونده راه ابریشم فیزیکو بگیرم میتونم برسم بهش ؟لطفا راهنمایی کنیدNasi Ta در راه ابریشم گفته است:
سلام بچها
یسوال اگ از الان ک ۴ ماه تا کنکور مونده راه ابریشم فیزیکو بگیرم میتونم برسم بهش ؟لطفا راهنمایی کنید -
اگه به دردتون میخوره بخونین اینجارو
https://forum.alaatv.com/topic/28531/یه-مدل-برنامه-واسه-راه-ابریشمیایی-که-تازه-شروع-میکنن?_=1613843625766 -
سلام شب بخیر...من واقعا میدونم تواناییم تو خوندن خیلی زیاده....و تلاش زیاد دارم.....ولی به یه مشاور نیاز دارم که کمی کمکم کنه....یکم تو مسائل مالی مشکل دارم....باید چ کار کنم
-
اگه به دردتون میخوره بخونین اینجارو
https://forum.alaatv.com/topic/28531/یه-مدل-برنامه-واسه-راه-ابریشمیایی-که-تازه-شروع-میکنن?_=1613843625766 -
samira pournazar چن فرسنگه کلا فیزیک
راه ابریشم؟Nasi Ta کلا 9تاس. برو تو توضیحات فیزیک ابریشم اونجا نوشته هر فرسنگ کدوم مباحث
-
سلام بچها
یسوال اگ از الان ک ۴ ماه تا کنکور مونده راه ابریشم فیزیکو بگیرم میتونم برسم بهش ؟لطفا راهنمایی کنیدNasi Ta سلام آره یکم فشرده تر بخونی میتونی برسی
پیشنهاد میکنم بودجه بندی کنکور رو چک بکن و بر اساس تعداد تست ها فصل ها رو اولویت بندی کن
اگه اولویت داشته باشی و طبق برنامه منظم جلو بری بهش میرسی
این نکته هم بگم فصل هایی که بیشتر روش تسلط داری رو بذار اول بخون و فصل های سخت و چالشی رو آخر که اگه یه وقت نتونستی برسی استرسش رو نداشته باشی
موفق باشی -
ولی در کل فیزیک از بقیه درسا جمع و جورتره حجمش کم تره تو راه ابریشم نگران نباش
-
Nasi Ta سلام آره یکم فشرده تر بخونی میتونی برسی
پیشنهاد میکنم بودجه بندی کنکور رو چک بکن و بر اساس تعداد تست ها فصل ها رو اولویت بندی کن
اگه اولویت داشته باشی و طبق برنامه منظم جلو بری بهش میرسی
این نکته هم بگم فصل هایی که بیشتر روش تسلط داری رو بذار اول بخون و فصل های سخت و چالشی رو آخر که اگه یه وقت نتونستی برسی استرسش رو نداشته باشی
موفق باشی -
ولی در کل فیزیک از بقیه درسا جمع و جورتره حجمش کم تره تو راه ابریشم نگران نباش
-
سلام شب بخیر...من واقعا میدونم تواناییم تو خوندن خیلی زیاده....و تلاش زیاد دارم.....ولی به یه مشاور نیاز دارم که کمی کمکم کنه....یکم تو مسائل مالی مشکل دارم....باید چ کار کنم
ارتین محمدی ببین بنطر من هیچ مشاوری بهتر از خودت نیس
من ۴ تا مشاور عوص کردم همشونم رتبه برترو دانشگا خوب بودن خداییش
ولی هیچکدوم نتونستن بمن کمک کنن نتونستم باهاشون ارتباط برقرار کنم ولی از وقتی ک خودم برا خودم برنامه میریزم با توجه ب تواناییو علاقم بهتر عمل میکنم مشاور فقد برا بحثای انگیزشی خوبه
حالا من برنامه ای ک خودم ریختمو بت میگم شاید توم ایده گرفتی
زیست و شیمی هر روز میزارم فیزیکو ریاضی یروز درمیون با دوتا درس عمومی ک یبار زبانو عربی یبارم فارسی و دینی حالا خودتم میتونی عمومیهارو جاب جا کنی واس تخصصی ها هرکدوم س ساعت زمان میزارم واس عمومیها جمعا ۳
کلا هم قاعده همه مشاورام تقریبا همینه و همینجوری
یا اگ خیلی اذیت میشی و فشردس برات ولی زمان داری برا کنکور میتونی روزی دوتا درس تخصصی و دوتا عمومی بزاری
تخصصیها ۳ یا ۲ ساعت عمومیها جمعا ۲ ساعتولی بازم دیدی واقعن ب مشاور نیاز داری فک میکنی اینجوری نمیش ک من بعید میدونم چون منم فک میکردم خیلی نیاز دارم ب مشاور و حتمن باید ینفر باشه و من بتونم باش پیش برم بدونم ک میخام چیکار کنم ولی اینطوری نبود خودم بهتر میتونستم انجامش بدم اگ حالا خاسی مشاور یماه با ینفر کاررکن ببین چجوریه روال کار افتاد دست دیگ نگیر خودت باهمون روش پیش برو من مشاوری سراغ دارم ک حدودای ۱۰۰ و ۲۰۰ بگیره خاسی شمارشونو بت بدم .ولی بازم میگم مشاور واقعن نیاز نیس
خودت برا خودت برنامه بریز شب اون روزی ک میخای شرو کنی و بخودت قول بد ک بش پایبند باشی
-
Nasi Ta در راه ابریشم گفته است:
@نگین-محمدیان بودجه بندی ۱۴۰۰ مگ میگن ؟
یا واس سالای قبلو میگین ؟نه عزیزم بودجه بندی ۱۴۰۰ که هنوز نیومده بعد کنکور مشخص میشه
من بودجه سال ۹۸ و ۹۹ منظورم بود که از هر فصلی چند تا سوال اومده این رو بررسی کنی بهت دید خیلی بهتری برای درس خوندن میده