دخترونه خاص:)
-
https://uupload.ir/view/nqv_4ba784458395201fad09062d04b9b48518681772-240p.mp4/
نظر مقام معظم رهبری و حاج قاسم در مورد حجاب و دختران کم حجاب -
نظر مقام معظم رهبری و حاج قاسم در مورد حجاب و دختران کم حجابmohammadhosien mazaheri در دخترونه خاص:) گفته است:
نظر مقام معظم رهبری و حاج قاسم در مورد حجاب و دختران کم حجاب@فرناز-مقیمی
مهشید حسن زاده
زهرا بنده خدا
fatemeh bf
Fatemeh Babazadeh -
سسلام به خانواده آلایی ها
خوشحــالم ڪہ
از بین تمام موجودات
انسان آفریدهـ شده ام
و چہ چیز بهتر از اینڪہ
من هم از بین
تمام این دخترها
حجاب را دارمو از بین حجاب ها
چادرم را
تاپیکی زدم ک شاید امروزه برای همه دخترایی که این رو میبینن تمسخر آمیز باشه ولی خب من این تاپیک رو زدم که اونایی که مثل خودم فکر میکنن و خاصن
بیان و از خودشون و چادرشون تعریف کنن
مخصوص دخترا ها هم نیستفارغ از جنسیت پست بگذارید تاپیک مخصوص دخترا نیست فقط
-
Zeinab Siri احسنت بارک الله
-
خوشحــالم ڪہ
از بین تمام موجودات
انسان آفریدهـ شده ام
و چہ چیز بهتر از اینڪہ
من هم از بین
تمام این دخترها
چادرم را
تاپیکی زدم ک شاید امروزه برای همه دخترایی که این رو میبینن تمسخر آمیز باشه ولی خب من این تاپیک رو زدم که اونایی که مثل خودم فکر میکنن و خاصن
نصفه دوم فیلم حتما ببینید
-
نصفه دوم فیلم حتما ببینید
زهرا بنده خدا
الله اکبر...... -
{ #تـلنگرانـہ
️}
وقتے بیرون میرے چادر و حجاب و سربه زیری
توے دنیاے مجازے ولے...
توی گروه مذهبے با نامحرم چت میڪنے
اونم با لقب "برادر"
بقیہ نمیبینن..درست
ولے خدا ڪہ میبینہ!
اسم خودتو گذاشتے مذهبے؟!
اینو یادتوڹ باشھ همیشھ:
مذهبے بودن مهم نیست!!
"مذهبے موندن مهمه️
️
-
همیـن الان بـه انـدازه
شارژ گوشیتـ
بـرای ظهـور آقـا
امـام زمان صـلـوات بفرستـ️
•ثواب یهویے️
چقده شارژ گوشیت؟
•عجـل لوليـکـ الفـرجــ..♡ -
سلام،وقتتون بخیر دوستان
انشالله امشب یسری ازدلایلِ بیولوژیکیِ جذابِ حجاب و عفافِ زن و مرد رو پست میکنممنتظر باشید
@دانش-آموزان-آلاء -
**دلایل بیولوژیکیِ حجاب و عفاف در زنان و مردان**
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
همونطور که به مهشید حسن زاده عزیزقول داده بودم این پست و پست های بعدی رو میذارم و
امیدوارم که این پست ها براتون مفید باشه و جوابِ بعضی از سوالاتتون رو بده️
اگر بعد از خوندن این پست،سوال،نظرمفید و یا حتی انتقادی داشتید اون رو توی همین تاپیک به اشتراک بذاریدانواع حجاب از دیدگاه قرآن
1️⃣حجاب چشم
خداوند در آيه ۳۰ سوره مباركه نور میفرمايند؛ «قُل لِّلْمُؤْمِنِينَ یَغُضُّوا مِنْ أَبْصَارِهِمْ وَیَحْفَظُوا فُرُوجَهُمْ ذَلِكَ أَزْكَى لَهُمْ إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا یَصْنَعُونَ؛ به مردان با ايمان بگو دیده فرو نهند و پاكدامنى ورزند كه اين براى آنان پاكيزه تر است زيرا خدا به آنچه میكنند آگاه است.»
🟡 و نيز در آيه ۳۱ همين سوره آمده است كه «وَقُل لِّلْمُؤْمِنَاتِ یَغْضُضْنَ مِنْ أَبْصَارِهِنَّ وَیَحْفَظْنَ فُرُوجَهُنَّ وَلَا یُبْدِينَ زِينَتَهُنَّ إِلَّا مَا ظَهَرَ مِنْهَا وَلْیَضْرِبْنَ بِخُمُرِهِنَّ عَلَى جُیُوبِهِنَّ وَلَا یُبْدِينَ زِينَتَهُنَّ إِلَّا لِبُعُولَتِهِنَّ أَوْ آبَائِهِنَّ ...؛ و به زنان با ايمان بگو دیدگان خود را [از هر نامحرمى] فرو بندند و پاكدامنى ورزند و زيورهاى خود را آشكار نگردانند ...2️⃣حجاب در گفتار
🟢نوع ديگر حجاب و پوشش قرآنی، حجاب گفتاری زنان در مقابل نامحرم است.
🟣و در آيه ۳۲ سوره مباركه احزاب آمده است كه؛ «یَا نِسَاء النَّبِیِّ لَسْتُنَّ كَأَحَدٍ مِّنَ النِّسَاء إِنِ اتَّقَیْتُنَّ فَلَا تَخْضَعْنَ بِالْقَوْلِ فَیَطْمَعَ الَّذِی فِی قَلْبِهِ مَرَضٌ وَقُلْنَ قَوْلًا مَّعْرُوفًا؛ اى همسران پيامبر شما مانند هيچ يك از زنان [ديگر] نيستيد اگر سر پروا داريد پس به ناز سخن مگوييد تا آنكه در دلش بيمارى است طمع ورزد و گفتارى شايسته گوييد.»3️⃣حجاب رفتاری
نوع ديگر حجاب و پوشش قرآنی، حجاب رفتاری زنان در مقابل نامحرم است. به زنان دستور داده شده است به گونهای راه نروند كه با نشان دادن زینت های خود باعث جلب توجه نامحرم شوند. (سوره نور، آيه ۳۱)
دلایل علمی و نوروساینسی
توی این پست به معقوله ی حجابِ چشم میپردازیم
🟥مراکز تحریک پذیری در مغز
فقط به بینایی محدود نمیشود
️حجاب تنها به پوشش منتهی نمیشود
🟧ورودی های بیناییدر انسان بالاترین ورودی ها هستند بطوریکه بین 68تا81درصد از ورودی های انسان را ورودی های بینایی تشکیل میدهند
🟨عملکرد مغز تحت تاثیر ۳بخش مهمِ آمیگدال،پری فرونتال وهیپوکمپ است که هرکدام به ترتیب،مرکز کنترل هیجانات،مرکز کنترل تصمیم گیری و قضاوت و مرکز تشکیل حافظه هستند
🟩اگر آمیگدال فعال شود،اثر مهاری بر روی پری فرونتال میگذارد و باعث بروز رفتارهای هیجانی میشود️به بیان دیگه،اگر آمیگدال فعال بشه شما رفتارهاتون رو تحت تاثیر هیجانات و بدون منطق انجام میدید
آمیگدال کِی فعال میشه؟
🟦آمیگدال با ورودی های بینایی جنسی و با استفاده از فیلم،عکس و حضور در مکان های نامناسب فعال میشود و هرچه ورودی های غیرطبیعی بیشتر باشد میزان قدرت هیجان بیشتر شده و رفتار هم غیرمنطقی تر میشود️
🟪آمیگدال در مغز مردها بزرگتر از آمیگدال در مغز زن هاست️پاسخ های هیجانی مردها نسبت به پاسخ های هیجانی زن ها بیشتر است
🟫بخش میانی آمیگدال ورودی های بینایی جنسی را بیشتر دریافت میکند و حجم بخش میانی آمیگدال در مردها بیشتر از زن هاست و پیام های هیجانی بیشتر و قویتری را تولید میکند️
️قرآن به مرد دستور میدهد که نگاهِ خود
را کنترل کند
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا -
خوشحــالم ڪہ
از بین تمام موجودات
انسان آفریدهـ شده ام
و چہ چیز بهتر از اینڪہ
من هم از بین
تمام این دخترها
چادرم را
chichak am سلام دوستان پایه هستید یه گروهی درست کنیم توی روبیکا در مورد حجاب? خیلی مختصر میگم
دیدم شما خیلی مشتاق و فعال هستید تو این بحث با خودم گفتم چطوره یه گروه بشیم یه گروه بزرگ و عضوگیری کنیم از همه جا برای ترویج حجاب مخصوصا توی فضای مجازی و گروهمون هم روبیکا باشه تا دیگه بحث دیدن شماره و اینا پیش نیاد ممنون میشم نظرتون رو بگید -
خوشحــالم ڪہ
از بین تمام موجودات
انسان آفریدهـ شده ام
و چہ چیز بهتر از اینڪہ
من هم از بین
تمام این دخترها
چادرم را
-
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
همونطور که به مهشید حسن زاده عزیزقول داده بودم این پست و پست های بعدی رو میذارم و
اگر بعد از خوندن این پست،سوال،نظرمفید و یا حتی انتقادی داشتید اون رو توی همین تاپیک به اشتراک بذاریدانواع حجاب از دیدگاه قرآن
1️⃣حجاب چشم
خداوند در آيه ۳۰ سوره مباركه نور میفرمايند؛ «قُل لِّلْمُؤْمِنِينَ یَغُضُّوا مِنْ أَبْصَارِهِمْ وَیَحْفَظُوا فُرُوجَهُمْ ذَلِكَ أَزْكَى لَهُمْ إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا یَصْنَعُونَ؛ به مردان با ايمان بگو دیده فرو نهند و پاكدامنى ورزند كه اين براى آنان پاكيزه تر است زيرا خدا به آنچه میكنند آگاه است.»
🟡 و نيز در آيه ۳۱ همين سوره آمده است كه «وَقُل لِّلْمُؤْمِنَاتِ یَغْضُضْنَ مِنْ أَبْصَارِهِنَّ وَیَحْفَظْنَ فُرُوجَهُنَّ وَلَا یُبْدِينَ زِينَتَهُنَّ إِلَّا مَا ظَهَرَ مِنْهَا وَلْیَضْرِبْنَ بِخُمُرِهِنَّ عَلَى جُیُوبِهِنَّ وَلَا یُبْدِينَ زِينَتَهُنَّ إِلَّا لِبُعُولَتِهِنَّ أَوْ آبَائِهِنَّ ...؛ و به زنان با ايمان بگو دیدگان خود را [از هر نامحرمى] فرو بندند و پاكدامنى ورزند و زيورهاى خود را آشكار نگردانند ...2️⃣حجاب در گفتار
🟣و در آيه ۳۲ سوره مباركه احزاب آمده است كه؛ «یَا نِسَاء النَّبِیِّ لَسْتُنَّ كَأَحَدٍ مِّنَ النِّسَاء إِنِ اتَّقَیْتُنَّ فَلَا تَخْضَعْنَ بِالْقَوْلِ فَیَطْمَعَ الَّذِی فِی قَلْبِهِ مَرَضٌ وَقُلْنَ قَوْلًا مَّعْرُوفًا؛ اى همسران پيامبر شما مانند هيچ يك از زنان [ديگر] نيستيد اگر سر پروا داريد پس به ناز سخن مگوييد تا آنكه در دلش بيمارى است طمع ورزد و گفتارى شايسته گوييد.»3️⃣حجاب رفتاری
نوع ديگر حجاب و پوشش قرآنی، حجاب رفتاری زنان در مقابل نامحرم است. به زنان دستور داده شده است به گونهای راه نروند كه با نشان دادن زینت های خود باعث جلب توجه نامحرم شوند. (سوره نور، آيه ۳۱)
دلایل علمی و نوروساینسی
🟧ورودی های بیناییدر انسان بالاترین ورودی ها هستند بطوریکه بین 68تا81درصد از ورودی های انسان را ورودی های بینایی تشکیل میدهند
🟨عملکرد مغز تحت تاثیر ۳بخش مهمِ آمیگدال،پری فرونتال وهیپوکمپ است که هرکدام به ترتیب،مرکز کنترل هیجانات،مرکز کنترل تصمیم گیری و قضاوت و مرکز تشکیل حافظه هستند
🟩اگر آمیگدال فعال شود،اثر مهاری بر روی پری فرونتال میگذارد و باعث بروز رفتارهای هیجانی میشود️به بیان دیگه،اگر آمیگدال فعال بشه شما رفتارهاتون رو تحت تاثیر هیجانات و بدون منطق انجام میدید
آمیگدال کِی فعال میشه؟
🟦آمیگدال با ورودی های بینایی جنسی و با استفاده از فیلم،عکس و حضور در مکان های نامناسب فعال میشود و هرچه ورودی های غیرطبیعی بیشتر باشد میزان قدرت هیجان بیشتر شده و رفتار هم غیرمنطقی تر میشود️
🟪آمیگدال در مغز مردها بزرگتر از آمیگدال در مغز زن هاست️پاسخ های هیجانی مردها نسبت به پاسخ های هیجانی زن ها بیشتر است
🟫بخش میانی آمیگدال ورودی های بینایی جنسی را بیشتر دریافت میکند و حجم بخش میانی آمیگدال در مردها بیشتر از زن هاست و پیام های هیجانی بیشتر و قویتری را تولید میکند️
را کنترل کند
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیاZeinab Siri در دخترونه خاص:) گفته است:
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
1️⃣حجاب چشم
دلایل علمی و نوروساینسی
آمیگدال کِی فعال میشه؟
را کنترل کند
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیاسلام زینب عزیزم,متشکرم
-
chichak am سلام دوستان پایه هستید یه گروهی درست کنیم توی روبیکا در مورد حجاب? خیلی مختصر میگم
دیدم شما خیلی مشتاق و فعال هستید تو این بحث با خودم گفتم چطوره یه گروه بشیم یه گروه بزرگ و عضوگیری کنیم از همه جا برای ترویج حجاب مخصوصا توی فضای مجازی و گروهمون هم روبیکا باشه تا دیگه بحث دیدن شماره و اینا پیش نیاد ممنون میشم نظرتون رو بگیدمینا میناب دوستان الآن لایک کردید یعنی موافقین یا فقط دیدید?
-
مینا میناب دوستان الآن لایک کردید یعنی موافقین یا فقط دیدید?
مینا میناب سلام
من موافقم،اما گذاشتن صرفا چندتا پست که از یه خانمی هست که داره آموزش بستن روسری میده و چندتا پست رنگی و... قطعا موثر نیست -
مینا میناب سلام
من موافقم،اما گذاشتن صرفا چندتا پست که از یه خانمی هست که داره آموزش بستن روسری میده و چندتا پست رنگی و... قطعا موثر نیستZeinab Siri ممنون
نه منم قصدم این نیست قراره عمل کنیم و این عمل کردن هم فقط پست گذاشتن نیست بلکه باید وارد جمع بشیم با مردم صحبت کنیم به صورت دسته جمعی که تاثیر گذار باشه مثلا زیر پست های پر بازدید حرف می زنیم در مورد حجاب -
مینا میناب دوستان الآن لایک کردید یعنی موافقین یا فقط دیدید?
مینا میناب
موافقم
فقط مدیر انجمن اجازه میده؟
چون با فعالیت های خارج از انجمن زیاد موافقت نمیکنن -
مینا میناب
موافقم
فقط مدیر انجمن اجازه میده؟
چون با فعالیت های خارج از انجمن زیاد موافقت نمیکننHhh Hh به نظرم ایشون اجازه بدن چون به اسم آلا کاری نمی کنیم که خدا نکرده اشتباهی از ما رخ بده و موجب آسیب بشه به این موسسه.
ما فقط چند نفر هستیم که قرار کار فرهنگی انجام بده کسی هم نمیگه از کجا هستیم یا اسمی از آلا در این زمینه برده نمیشه ولی قطعا در مورد درس آلا رو تبلیغ میکنیم ان شاءالله ولی حرف آخر رو مدیر میزنن
@M-an -
Zeinab Siri ممنون
نه منم قصدم این نیست قراره عمل کنیم و این عمل کردن هم فقط پست گذاشتن نیست بلکه باید وارد جمع بشیم با مردم صحبت کنیم به صورت دسته جمعی که تاثیر گذار باشه مثلا زیر پست های پر بازدید حرف می زنیم در مورد حجابمینا میناب اگر اینطور باشه که خوبه
-
chichak am دستت دردنکنه کار خوبی کردی
Aseme M در دخترونه خاص:) گفته است:
chichak am دستت دردنکنه کار خوبی کردی
قربونت عزیزه دل
مینا میناب در دخترونه خاص:) گفته است:
دیدم شما خیلی مشتاق و فعال هستید تو این بحث با خودم گفتم چطوره یه گروه بشیم یه گروه بزرگ و عضوگیری کنیم از همه جا برای ترویج حجاب مخصوصا توی فضای مجازی و گروهمون هم روبیکا باشه تا دیگه بحث دیدن شماره و اینا پیش نیاد ممنون میشم نظرتون رو بگیدسسلام عزیزم
اره فکر خوبیه اگه روبیکا داشتم همراهیتون میکردم