♡شهدا♡
-
| #تلنگر
| #شهیدشھداازمااشڪنمےخواهند،
"عمل"مےخواهند ....- مابراےِخوشحالۍآقاچھڪردیم ؟!
- غیبتڪردیم ؟!
- دروغگفتیم ؟!
- نگاھبہنامحرمڪردیم ؟!
- چھڪردیم ؟!
#نہوجداننچڪارکردیم
-
#کلام_شهید
آخرین دست نوشته شهید دکتر شهید چمران لحظاتی قبل از شهادت :
ای پاهای من در این لحظات آخر عمر آبروی مرا حفظ کنید!
شما سالهای دراز به من خدمت کرده اید، از شما میخواهم که در این آخرین لحظه نیز وظیفه ی خود را به بهترین وجه ادا کنید...
اری شهدا حتی از یک لحظه غفلت هم بیزار بودند ، حتی یک لحظه . . ! -
.
.
زَمین حَقیر است برای دآشتنَت...
آسِمان به تو بیشتَر می آید...
.
ای کاش شیرینی شَهد شَهاّدت کآم تَلخ ماراهم شیرین می کرد!!! -
خدایا گاهی فراموش میکنم که "تنها و تنها" باید تو را بپرستم نه هوای نفسم را و نه خواهشهای تمام نشدنی دنیا را یگانه معبودم کمکم کن از راستگویان باشم وقتی میگویم ایاک نعبد
-
امام باقر (ع) :
چون روز رستاخیز شود ندا دهنده اى فریاد برآورد: كجـــــــایند بردباران؟
پس گروهى از مردم بایستند
پس آنگاه ندا دهنده اى ندا دهد:
كجــــــایند تحمل كنندگان؟
پس گروهى از مردم به پا خیزند.
عرض كردم [راوى]: فدایت گردم بردباران و تحمل كنندگان چه كسانى هستند؟ پس امام علیه السّلام فرمود:
بردباران بر انجام واجبات و تحمل كنندگان بر دورى از گناهان.منبع:
تحف العقول -
یک حدیث قدسی هست که خیلی عجیب،
اصلا آدم را از خجالت آب میکند....خداوند تبارک و تعالی میفرماید
:
یا مُطْلَقاً فِی وِصٰالِنا، اِرْجِع؛ وَ یا مُحلفا عَلی هجرنا، كَفَر؛ أَنَّما ابعَدنا اِبْلیس لِانَه لَمْ یَسْجُدُ لَكَ، فَواعَجَبا كَیْفَ صَالحته وَ هَجَرتَنا؛
ای كسی كه وصال ما را ترك كردهای، برگرد.
و ای كسی كه بر جدایی از ما سوگند خوردهای، سوگند خود را بشكن.
ما ابلیس را برای این از خود راندیم كه بر تو سجده نكرد، پس چقدر عجیب است كه تو او را دوست خود گرفتهای و ما را ترك كردهای....این یعنی چی؟؟!!
فرض کن یک رفیق صمیمی داری که عاشقش هستی و دوستش داری و براش همه کار میکنی.
یک روز که تو خیابون داری قدم میزنی، میبینی یک نفر داره با رفیقت دعوا میکنه،
و شما میری جلو و برای دفاع، با طرف دعوا و کتک کاری میکنی و دیگه باهاش دشمن میشی و ازش متنفر میشی،چون دوستت رو اذیت کرده....
اما بعد از چند روز میبینی این دوست و رفیقت داره با اون آدم راه میره و میگه و میخنده....چه حالی پیدا میکنی؟
چقدر ناراحت میشی؟به دوستت میگی، آخه رفیق من بخاطر تو با اون دعوا کردم و با اون دشمن شدم و حالا تو رفتی با اون رفیق شدی و دست انداختی گردنش و؟؟!!....
مـنـبـع:
۱- بحرالمعارف، جلد ۲، فصل ۶ -
-
-
-
-
بِسمِ رَبِّالشُهَداءِوَالصِدّیقین
سلام به سرور و سالار همه شهدا امام حسین علیهالسلام و یاران باوفاشون و سلام به سردار پرافتخار امت اسلام حاج قاسم عزیز...
سلام
راستش حس کردم جای شهدا تو زندگیامون داره کم رنگ میشه بارا همیناین تاپیک زدم به یادشون باشیم
و سععییی کنیم خودمون بهشون نزدیک کنیم و حتی یه ذره هم که شده از معرفت و ایمانشون درس بگیریم
انشاءالله اون دنیا جلوشون سرافکنده نباشیم
اینجا میتونید عکس و متن و خاطره و خلاصه هرچیزی راجعبه شهدا بزارید و از رفقای شهیدتون و کمکهایی که تو زندگی بهتون کردن بگید
سلام بر آنهایی که
رفتند تا بمانند و نماندند تا بمیرند
و تا ابد به آنانکه پلاکشان را از گردن خویش درآوردند
تا مانند مادرشان گمنام و بی مزار بمانند مدیونیمشهیدان از نفس افتادند تا ما از نفس نیفتیم، قامت راست کردند تا ما قامت خم نکنیم، به خاک افتادند تا ما به خاک نیفتیم
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
سلام به سرور و سالار همه شهدا امام حسین علیهالسلام و یاران باوفاشون و سلام به سردار پرافتخار امت اسلام حاج قاسم عزیز...
سلام
راستش حس کردم جای شهدا تو زندگیامون داره کم رنگ میشه بارا همیناین تاپیک زدم به یادشون باشیم
و سععییی کنیم خودمون بهشون نزدیک کنیم و حتی یه ذره هم که شده از معرفت و ایمانشون درس بگیریم
اینجا میتونید عکس و متن و خاطره و خلاصه هرچیزی راجعبه شهدا بزارید و از رفقای شهیدتون و کمکهایی که تو زندگی بهتون کردن بگید
سلام بر آنهایی که
تا مانند مادرشان گمنام و بی مزار بمانند مدیونیمشهیدان از نفس افتادند تا ما از نفس نیفتیم، قامت راست کردند تا ما قامت خم نکنیم، به خاک افتادند تا ما به خاک نیفتیم
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
سلام
سلام بر آنهایی که
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
شهادت وی همزمان شد با ضریح گذاری جدید برای حرم امام حسین(ع) و زمانی که این ضریح نصب شد، سنگ کاری داخل حرم امام حسین(ع) تغییر کرد و آن سنگ های مرمر سبز به سنگ های مرمر سفید رنگ تغییر کرد که از آن سنگ حرم، سنگ مزار شهید نیز به صورت شش ضلعی مشابه حرم امام حسین(ع) برش خورد و با آب طلا نیز نوشته شد و همزمان با آغاز سال نو، رونمایی شد. در آن مراسم خبرنگاری از من پرسید: سال 92 برای شما چگونه بود؟ گفتم بهترین سال بود، گفت چطور؟ شما جوان از دست دادید؟ گفتم: خیر من تازه جوانم را بدست آوردم اگر جوانم در این اوضاع سخت، به راه های دیگری می رفت، از دست داده بودم اما امروز برای ماست و ان شاء الله در آخرت دست ما را خواهد گرفت. -
.
چشمانت را دیدم وروز مَرد را درک کردم!!
قلبت را حس کردم و روز غیرت را فهمیدم!!
لبخَندت وجودت را ثابت کرد!
وجودَت مَردانگی ات را !
و
مَردانگی ات شَهادت را...!
روزت مبارک مرد آسمانی... -
روز مرد،بر همه مردان راه حق مبارک
شهدا را یاد کنیم با ذکر صلوات.
-
"❁"
تـقدیم بـه فـرزندان شـهدای مـدافـع حـرم :
پـدر واژه ی بـزرگی سـت...
ایـن روزها هـمه در تـکاپـوی روز پـدر ؛
کـودکی غـریبانه بـا تـمام آرزوهـایـش وداع می کند...
امـسال آرامـتر جـشن بـگیرید ...
بـعضی ها بـی بابا شده اند
تـا سـایه پـدرانمان روی سـرمـان بـاشد ....
روز مرد و پدر به شیر مردان سرزمینم مبارک️
┄┅═❁═┅┄ -
اگر حالتون بده ببینید
خالی از لطف نیست
تور مجازی گلزار شهدای کرمان - مزار حاج قاسم سلیمانی | General Ghasem Soleimany Shrine Virtual Tour
https://tour.soleimany.ir/
@دانش-آموزان-آلاء -
هشتم اسفند ماه سالروز شهادت فرمانده لشکر ۱۴ امام حسین ، حاج حسین خرازی
رازی که خطر کنندگان میدانند
در بازی خون برندگان میدانند
با بال شکسته پر گشودن هنر است
این را همه پرندگان میدانند
اینکه شهدا رفتند تا ما بمانیم با امنیت ، با آرامش برایم مشهود نبود تا روزی که تو را دیدم
دیدم رفتی در آن تاریخی که من آدم و رفتی همان ساعتی که من آمدم صبحگاه هشتم اسفند آسمانی شدی و من خاکی راستش برای شما نمیبایست گریست شما اوج گرفتید و این من هستم که به خاک رسیدم و فهمیدم که چقدر مدیون شما هستم