#مشاوره
-
سلام بچه ها،به نظرتون برای شروع به کنکور ۱۴۰۰ دیره؟
-
-
Haniye_ Mehtar سلام! نه رتبه برترایی هست با همین ۴ ماه موفق شدن!البته هدف و پشتکار و توکل داشتن
-
Haniye_ Mehtar در #مشاوره گفته است:
دوست عزیز اگه مثلا من بگم آره دیره ، شما همین وقتتونو میسوزونید؟؟؟
دست از تلاش برمیدارید؟ سست میشید؟
خب اگه هدفتون براتون واقعا مهمه که خب میگی نه
وبا صراحت میگم که نــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه دیر نیست
اگه یکی واقعا براش مهم باشه از الان با یه برنامه ریزی درست و حسابی شروع کنه مطمئن باشه به چیزی که میخواد میرسه -
Haniye_ Mehtar سلام! نه رتبه برترایی هست با همین ۴ ماه موفق شدن!البته هدف و پشتکار و توکل داشتن
این پست پاک شده! -
دوست عزیز اگه مثلا من بگم آره دیره ، شما همین وقتتونو میسوزونید؟؟؟
دست از تلاش برمیدارید؟ سست میشید؟
خب اگه هدفتون براتون واقعا مهمه که خب میگی نه
وبا صراحت میگم که نــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه دیر نیست
اگه یکی واقعا براش مهم باشه از الان با یه برنامه ریزی درست و حسابی شروع کنه مطمئن باشه به چیزی که میخواد میرسهAbolfazl Sattari هدفم برام مهمه چون من آرزوشو دارم ولی احساس میکنم دیر کردم چون دور وریام این حس بهم میدن
-
Abolfazl Sattari هدفم برام مهمه چون من آرزوشو دارم ولی احساس میکنم دیر کردم چون دور وریام این حس بهم میدن
Haniye_ Mehtar نه اصلا هم دیر نکردی خیلیم به موقع است شروع کن بخون بترکون
-
خستگی رو تحمل کن و به آرزوت برس عوض اینکه دس برداری و آرزو هاتو تو خواب ببینی
-
Haniye_ Mehtar اره دیره
-
@narjes-hashemi
-
Haniye_ Mehtar سلام ن اصلا، من می خوام از الان شروع کنم اگه می خوایی بیا باهم بخونیم.
-
Haniye_ Mehtar سلام
ببین تو فکر کن فردا کنکور داری دفترچه سوالات جلوته چه حسی داری اگه نخونده باشی و بدون هیچ تلاشی منتظر باشی اونجا تو اون لحظه یک حس شرمندگی داری از خودت خجالت میکشی و میگی کاش برمیگشتم عقب فقط چند ماه حالا فک کن برگشتی و چند ماه تا کنکورت مونده چطور براش تلاش میکنی همونطوری این چند ماهو تلاش کن -
Abolfazl Sattari هدفم برام مهمه چون من آرزوشو دارم ولی احساس میکنم دیر کردم چون دور وریام این حس بهم میدن
Haniye_ Mehtar عزیزم دور وریا کارشو اینه ک انرژی منفی بدن ، اصلا اهمیت نده بهشون، این انرژی منفی رو واسه خودت انگیزه کن
-
خستگی رو تحمل کن و به آرزوت برس عوض اینکه دس برداری و آرزو هاتو تو خواب ببینی
Abolfazl Sattari ممنون به خاطر انگیزه
-
هرکیم که گفت نه غیر ممکنه بدون آره واس اون غیر ممکنه تو که اون نیستی :))
-
Haniye_ Mehtar سلام
ببین تو فکر کن فردا کنکور داری دفترچه سوالات جلوته چه حسی داری اگه نخونده باشی و بدون هیچ تلاشی منتظر باشی اونجا تو اون لحظه یک حس شرمندگی داری از خودت خجالت میکشی و میگی کاش برمیگشتم عقب فقط چند ماه حالا فک کن برگشتی و چند ماه تا کنکورت مونده چطور براش تلاش میکنی همونطوری این چند ماهو تلاش کنfatemeh8181 موافقم با حرفات
-
Haniye_ Mehtar اره دیره
Abolfazl 3 فعلا که همه میگن دیر نیست.
-
Haniye_ Mehtar عزیزم دور وریا کارشو اینه ک انرژی منفی بدن ، اصلا اهمیت نده بهشون، این انرژی منفی رو واسه خودت انگیزه کن
فاطمه خورشیدی مرسی
-
Haniye_ Mehtar شوخی میکنم ان شاےالله میتونین
-
فاطمه خورشیدی مرسی
فاطمه خورشیدی مرسی
نصیحتای استاد موقاری رو تو آخرین جلسه صفر تاصد دوازدهم رو گوش کنید واقعا ارزشمنده