چرا پارادوکس نداره؟
-
پارادوکسی من اینجا نمی بینم
به نظرم میگه قبلا آه و فغان بود روز هاش و شب ها یارب یارب میگفت (که میتونه نماد شکوه کردن باشه)
بعد عاشق میشه و به خاطر این عشقه حال و روزش تغییر میکنه -
samira pournazar سلام
ن نداره، فقط منظورش این بوده که خیلی غمگین بوده.
فقط شب وروز تضاده ....پارادوکس یه نمونه مثلا ارامش طوفان -
samira pournazar
ببین معنایی که میده اینه که یا قبلا گریه و ناله میکرده و خدا رو صدا میزده که بعدا له لطف عشق به خوشی میرسه
یا اینکه روزها گریه میکرده و شب ها راز و نیاز میکرده در عشق خدا و شاعر این رو خوشی میدونه
پارادوکس نداریم -
درسته 😃
-
درسته 😃
samira pournazar
بی زحمت هروقت که یه سوالی رو مطرح کردین و به پاسخش رسیدین، اون تاپیک رو به صورت "حل شده" دربیارید تا دوباره کسی نخواد شروع کنه به جواب دادن و وقتش گرفته بشه.
اینجوری هم وقت دوستان ضایع نمیشه و هم اینکه فرصت برای پاسخ دادن به بقیه هم هست:smiling_face: -
samira pournazar
بی زحمت هروقت که یه سوالی رو مطرح کردین و به پاسخش رسیدین، اون تاپیک رو به صورت "حل شده" دربیارید تا دوباره کسی نخواد شروع کنه به جواب دادن و وقتش گرفته بشه.
اینجوری هم وقت دوستان ضایع نمیشه و هم اینکه فرصت برای پاسخ دادن به بقیه هم هست:smiling_face:@danial-hosseiny چشم فقط ممکنه یه کم طول بکشه خوندن اون تاپیک چون همه رو یه جا وقت نمیکنم چک کنم. ولی هرکدومو خوندو حل شد فوری درستش میکنم حتما
-
@danial-hosseiny چشم فقط ممکنه یه کم طول بکشه خوندن اون تاپیک چون همه رو یه جا وقت نمیکنم چک کنم. ولی هرکدومو خوندو حل شد فوری درستش میکنم حتما
samira pournazar
چشمتون بی بلا.
ممنونم ازتون :heart_suit: