تست دیگه ای از آرایه
-
آرایه های مقابل کدام بیت تماما درست است؟ خارج 95
اگه ممکنه هر گزینه رو بگین کدومو داره کدومو نه
1.سر منزل فراغت نتوان ز دست دادن/ای ساربان فروکش کاین ره کران ندارد(کنایه-استعاره)جواب درست همینه ولی استعاره؟کنایه کران ندارده؟
2.با هیچکس نشانی زان دلستان ندیدم/ یا من خبر ندارم یا او نشان ندارد(جناس-استعاره)
3. هر شبنمی در این ره صد بحر آتشین است/دردا که این معما شرح و بیان ندارد(اغراق-اسلوب م)
4.چنگ خمیده قامت میخواندت به عشرت/بشنو که پند پیران هیچت ضرر ندارد(حس آمیزی-تشخیص)
ریاضیا
انسانیا
تجربیا -
من 3 رو زده بودم نمیدونم چرا غلطه
-
samira pournazar در تست دیگه ای از آرایه گفته است:
اسلوب معادله رو فهمیدم چرا غلطه
-
1.سر منزل فراغت نتوان ز دست دادن/ای ساربان فروکش کاین ره کران ندارد(کنایه-استعاره)جواب درست همینه ولی استعاره؟کنایه کران ندارده؟
2.با هیچکس نشانی زان دلستان ندیدم/ یا من خبر ندارم یا او نشان ندارد(جناس-استعاره)
3. هر شبنمی در این ره صد بحر آتشین است/دردا که این معما شرح و بیان ندارد(اغراق-اسلوب م)
4.چنگ خمیده قامت میخواندت به عشرت/بشنو که پند پیران هیچت ضرر ندارد(حس آمیزی-تشخیص)
ریاضیا
انسانیا
تجربیاsamira pournazar سلام
۱) مطمئن نیستم اما به نظر من ساربان استعاره است از یه چیزی( که دقیقا نمیدونم چیه مثلا راهنما یا ..)
از دست دادن کنایه است
۴_ حس آمیزی نداره و تشخیص داره -
ریاضیا
انسانیا
تجربیاsamira pournazar بنظرم گزینه ۱ جوابه
-
کنایه توی قسمت "از دست دادن" هستش
-
ریاضیا
انسانیا
تجربیاsamira pournazar
گزینۀ دو هم جناس نداره ولی دلستان استعاره از معشوقه
گزینۀ سه هم که اسلوب معادله نداره ولی اغراق داره در اینکه "هر شبنمی مانند صد دریای آتشینه"
گزینۀ جهار هم حس آمیزی نداره اما اینکه "چنگ کسی را می خواند" تشخیص داره. -
samira pournazar
گزینۀ دو هم جناس نداره ولی دلستان استعاره از معشوقه
گزینۀ سه هم که اسلوب معادله نداره ولی اغراق داره در اینکه "هر شبنمی مانند صد دریای آتشینه"
گزینۀ جهار هم حس آمیزی نداره اما اینکه "چنگ کسی را می خواند" تشخیص داره.@danial-hosseiny میشه لطفا استعاره بیت اولم مشخص کنین
-
@danial-hosseiny میشه لطفا استعاره بیت اولم مشخص کنین
samira pournazar
احتمالا کران استعاره از نهایت و پایان باشه
چون کران خودش معنی کنار میده ولی اینجا تقریبا میشه گفت به معنی آسودگی و پایان اومده -
samira pournazar
احتمالا کران استعاره از نهایت و پایان باشه
چون کران خودش معنی کنار میده ولی اینجا تقریبا میشه گفت به معنی آسودگی و پایان اومده@danial-hosseiny ساربان که z Gheibi گفتن به نظرم درست تر اومد چون استعاره باید یه تشبیهی بوده باشه قبلش کران خودش معنی پایانم میده