گزارش فوری راه ابریشم
-
ابوالفضل ریسی من فقط اعتراضم تعداد کم تست ها ست. همین.
-
Amin Rm
این رو قبلا هم گفته بودین و گفته شد آقای دکتر گفتن باز هم تست زده میشه
ایشون فرمودن همه تیپ تست ها بررسی شدهتست الکتریسیته جاری حدودا 140-150تا هست
کنکورچه هم 3تا 20 سوالی هست
در کل میشه 170-180تا و این تعداد تست برای این مبحث کافی هست.شما مفهوم رو با آموزش یاد بگیرید و همین تست ها رو خوب حل کنید
@m-an یعنی دیگه این فرسنگ کنکور چه داره یا ن؟
-
Amin Rm
در کل میشه 170-180تا و این تعداد تست برای این مبحث کافی هست.شما مفهوم رو با آموزش یاد بگیرید و همین تست ها رو خوب حل کنید
@m-an صد و چهل تا صد و پنجاه تا تست تسلط ؟یعنی هفتاد دیگه اضافه میشه؟ یا با تست های اموزشی این تعداد؟
-
Amin Rm
-
sali ghoreishi منم هم رو ۷۰ درصد میزنم. ولی خب تست های کنکور سراسری رو اگر برای یک مبحث کنار هم بزاری خدایی بیشتر از ۳۷ تا نمیشه؟
Amin Rm اول فصل که میگه این مبحث اسونه و کلا دو تا تست داره تو کنکور (برهم کنش موج)
-
Amin Rm ایولا بگو چ جور میزنی ما از۳۰بالاار ننیاد
Abolfazl 3 منم از منفی رسیده بالای 50
-
sali ghoreishi ناشکری چیه نمیفرستن بیایم بگیم دستت درد نکنه
Abolfazl 3 نمیگم بگو دستت درد نکنه منم دارم میگم که یه برنامه بدن که هر روز این همه ادم نیان بگن چرا اینطوریه تا اخر عید بگن قراره چیا منتشر شه
-
Amin Rm چ جور وقت میکنی تو سه هفته با این بی نظمیا که میفرستن سه چار بار حل کنی
Abolfazl 3 منم 4 5 بار حل میکنم من سرعت فیلمارو دوبرابر میکنم عادت کردم البته به این نوع سرعت از شنبه تا الان تستای فیزیک یازدهم رو 2 بار زدم فردام میزنم میشه 3 بار با برنامه ریزی
-
Amin Rm
@m-an مدیر چرا یه برنامه نمیدین بگید تا اخر عید قراره چیا منتشر شه بچه هارو از سردرگمی دربیارید دیگه
-
@m-an صد و چهل تا صد و پنجاه تا تست تسلط ؟یعنی هفتاد دیگه اضافه میشه؟ یا با تست های اموزشی این تعداد؟
-
@m-an یعنی از این فرسنگ دوباره کنکورچه میزارید؟ چون اخرین کنکورچه برای فرسنگ 2 بوده اونم یکیشون ضبط نشد فیلمش
-
@m-an مدیر چرا یه برنامه نمیدین بگید تا اخر عید قراره چیا منتشر شه بچه هارو از سردرگمی دربیارید دیگه
-
Mahdi Jafari 1
قرار بر این هست تست های کنکورچه رو قرار بدیم -
Abolfazl 3 منم 4 5 بار حل میکنم من سرعت فیلمارو دوبرابر میکنم عادت کردم البته به این نوع سرعت از شنبه تا الان تستای فیزیک یازدهم رو 2 بار زدم فردام میزنم میشه 3 بار با برنامه ریزی
sali ghoreishi منم دو میکنم
-
Abolfazl 3 نمیگم بگو دستت درد نکنه منم دارم میگم که یه برنامه بدن که هر روز این همه ادم نیان بگن چرا اینطوریه تا اخر عید بگن قراره چیا منتشر شه
-
sali ghoreishi
عید که برای جمع بندی دهم و یازدهم هستگفتم قبل تر که توضیحات لازم داده خواهد شد
@m-an بله میدونم اما الان برای عید فصل3 شیمی2و فیزیک2 کامل میشه؟ لطفا جواب بدیننن
-
@M-an مدیر الان فیلم های جدید شیمی اومده دو سه تایی ولی جزوش نیومده ، لطفا اگه جزوه زودتر اماده میشه قرار بدید نه این که جزوه بعد فیلم هم نیاد
-
@M-an مدیر الان فیلم های جدید شیمی اومده دو سه تایی ولی جزوش نیومده ، لطفا اگه جزوه زودتر اماده میشه قرار بدید نه این که جزوه بعد فیلم هم نیاد
Amir Tajfar 0 در
گزارش فوری راه ابریشم گفته است:
@M-an مدیر اگه بخش دوم جزوه شیمی آماده شو قرار بدید چون جلسات جدید اومده جزوش نیست
-
Amir Tajfar 0 در
گزارش فوری راه ابریشم گفته است:
@M-an مدیر اگه بخش دوم جزوه شیمی آماده شو قرار بدید چون جلسات جدید اومده جزوش نیست
Amir Tajfar 0 روزی چند تا فیلم میتونین ببینین؟
من بنظرم خیلی کندم
-
Amir Tajfar 0 روزی چند تا فیلم میتونین ببینین؟
من بنظرم خیلی کندم
Mahdi Jafari 1 من سرعت فیلم دیدنم خیلی بالاس سرعت فیلمم دبرابر میکنم