گزارش کار و عملکرد روزانه بچه های کنکور1402
-
سلام شب همه بخیررر
امروز:
۴۰مین تست فیزیک
۱:۳۰ داستان خوانی زبان+تست درک متن+مرور لغات.
۱:۳۰ مرور زیست +تست و تحلیل و یادداشت نکات.
۴۰ مین تست شیمی +تحلیل و یادداشت نکات.
۴۰ مین هم تحلیل تست دینی و یادداشت نکات.....
در کل: ۵ ساعت و ۱۸۴ تست.
و گزارش دیروز چهارشنبه:
استراحت....و فقط ۲ ساعت و خورده ریاضی.
هر آدمی ک توی میدون تمرین بیشتررر عرق بریزه.....توی میدون جنگ کمتر خون میریزه.....:)) -
سلام
ببخشید چند روز نتونستم گزارش بدنگزارش امروز
5ساعت مطالعه
تست شیمی فصل دو(اکسید های فلزی و نافلزی تا اثر گلخانه ای)
تست عربی لغت و ترجمه فصل5
تست زبان گرامر و لغت درس2
تست ریاضی درس های یک و دو فصل4در کل 95تست
موفق باشید
@دهم ها بیاید که برا اهدافمون بجنگیم...منتظرتون هستیم
@یازدهم ها هم بیاید که ازتون یه مقدار تجربه کسب کنیم -
سلام 30 بهمن
کار خاصی انجام ندادم روزه گرفته بودم بیشتر خوابیدم
1 درس تاریخ -
سلام 1 اسفند
کار خاصی انجام ندادم
2 درس جغرافیا
به خودت ایمان داشته باش تو قوی ترین شخص زندگیت هستی -
%(#22c732)[• سلام بچه ها این تاپیک برای بچه های کنکور1402 هست]
در این تاپیک میخوایم که ساعت روزانه و برنامه ریزی روزانه مون رو بزاریم.که بهم دیگه انگیزه بدیم که بتونیم به هدفمون برسیم..همینطور یه رقابت سالم داشته باشیم
%(#107ae3)[• مهم نیست شنبه بـاشه یا جمعه...]
%(#107ae3)[• مهم نیست اول ماه بـاشه یا آخر ماه...]
%(#107ae3)[• هر صبح،]
%(#107ae3)[• واسه تو فرصتیه که تصمیم بگیری...]
%(#107ae3)[• امـروز یه قدم به هدفت نزدیک تر شو...]
%(#e00909)[• اینجور با دیدن درس خوندن دوستانمون اگه هنوز با انگیزه شروع نکردیم اشناءالله با انگیزه هرچه بیشتری استارت کارو میزنیم.]
برای گزارش دادن مراحل زیر رو انجام بدید:
• 1)خودتون رو معرفی کنید(اختیاری)
• 2)پایه و رشته تحصیلیتون رو بگید
• 3)برنامه روزانه تون که مربوط به همان روز است رو ذکر کنید
• 4)تاریخ و نام روز رو ذکر کنید
• 5)گزارش ساعت مطالعه تون رو بنویسید
• 6)یه جمله انگیزشی هم بگید(اختیاری)
• بهتره که در اول خودتون رو معرفی کنید تا باهم اشنا بشیم
%(#16a8b8)[• از ساعت 22:00(ده شب) به بعد شما میتونید گزارش مطالعه تون رو ارسال کنید و زمان حداکثری و حداقلی وجود ندارد همینطور بگم که گزارش هایی رو که میفرستید فقط مربوط به اون روز باشد.میتونید ساعت مطالعه دیروزتون هم بگید،در صورت نام بردن روز و تاریخ روز مذکور. البته میتونید گزارش هفتگی هم بدید.به طوری که بگید مثلا در هفته چقد تست زدید و هر درس رو چقد مطالعه کردید و... .]
%(#c21111)[• اما باید یکی از حالت های بالا روانتخاب کنید.یا هفتگی گزارش بدید یا روزانه که از ساعت22شب به بعد میتونید گزارشهاتون رو بفرستید.]
%(#c21111)[• کسایی که میخان هر هفته گزارش بدن میتونن روز جمعه از ساعت22شب به بعد گزارش ها شون رو بفرستن]%(#8d11c2)[قوانین تاپیک:]
1)در اول بگم که لطفا اسپم ندید یعنی باهم دیگه درمورد موضوعاتی غیر از موضوع تاپیک صحبت نکنید.
تحلیل ساعت مطالعه در تاپیک دوممون است.اونجا میتونید درمورد ساعت مطالعه تون صحبت کنید.پس اسپم ندید
2)خواهشا احترام همدیگه رو حفظ کنید و از فرستادن پست های اضافی خودداری کنید(اسپم)
3)با ادب و شیک بیاید.....
%(#c27311)[• امیدوارم نهایت لذت رو ببرید و رقابتی سالم داشته باشید]
%(#c7c414)[موفق و تندرست باشید]@تجربیا @انسانیا @ریاضیا
@دهم @یازدهم @دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاامیرمحمد یوسفوند
سلام گزارش دیروز....
۴:۳۰ ساعت و ۷۰ تست
خواستم دیشب بگم ک حالم چون خوب نبود الان گفتم.
محدودیت فقط یک کلمه هست....توی ذهنت...خودت جلوی خودتو نگیر. -
سلام شب خوش
گزارش امروز:
۵ ساعت فقط ریاضی (دیدن فیلم ومطالعه و تمرین....)
فردا امتحان ریاضی دارم:))
موانع آن چیزهای ترسناکی هستند که وقتی چشمها را از هدف خود میبندید، میبینید... -
سلام شب خوش
امروز ۵ ساعت دیدن فیلم آموزشی شیمی استوکیومتری گازها و حل تمرین و....
در کل ۵ ساعت و ۴۵ تست.هر روز حتی اگه شده....فقط ۱ درصد از دیروز خودت بهتر باش.....
راستی من فعلا دیگه گزارش روزانه نمیدم و گزارش هفتگی میدم .....هر جمعه میام گزارش ساعت مطالعه هفته رو میگم.
موفق باشید -
۲ساعت.
۱ساعت طرح سوال
۱ساعت تست زیست ۵۰تا -
هر وقت میخوایین درس بخونیین یک نفس عمیق بکشین و فکر کنین که چقدر پر انرژی و اماده درس خوندن هستین یک لبخند خیلی بزرگ بزنین و شونه هاتون عقب سینه ها جلو و شروع کنین با انرژی مضاعف درس بخونین تنها رسانه شما اینجا باشه و اونم به صورت استفاده محدود . 90 درصد موفقیت مربوط به احساسات هست اگر شروع کنین و عادت احساسات شما یک انسان سرحال و پر انرژی باشه راه شما ادامه پیدا میکنه
-
سلام شب خوش
چند روزه نتونستم گزارش بدم آخه هیچی نخوندم فقط داشتم مینوشتم.
راستی امروز برامون لينک کارنامه ها رو فرستادن معدلم 19.96شدفقط معلم عربی بهم 19ونیم داده بود
دوست دارم برم بکشمش
راستی بچه ها شما هم بعدا معدل هاتون رو بفرستید کنجکاو هستم بدونم
موفق باشید و سر افراز -
سلام بچهها منم مثل شما ذهنم ترم اول رو خوب جمع نکردم ترم دوم رو هم یه مقدار عقبم میخوام چیکار کنم سردگمم
یه سوال دیگه چطور ساعت مطالعتون انقد بالا ساعت مطالعه من ۴تا۵ ساعته
به نظرتون روز ۵تا۱۰دقیقه اضافه کنم میتونیم منم ساعت مطالعه ام رو بالا ببرم؟چطوری تایم های مردتون رو کم میکنید من تایم مرده زیاد دارم
-
سلام شب خوش
وای بچه ها امروز هیچی نخوندم فردا اولین آزمون قلم چی ام رو ميخوام بدم وایییبچه ها راستش رو بگم شما اونقدر از استادهای الا تعریف میکنید چطور فیلم های آموزشی شون رو پیدا میکنید
من ميخوام درس های انسانی الا رو پیدا کنم ولی نميدونم چطور پيداشون کنم. پی وی کسی هم نميتونم پیام بدم هرچي رو اون سه نقطه میزنم انگار نه انگار
حالا زیاد مزاحمتون نمیشم
الان آقای یوسفوند میات ميگه اینجا جای درسه هر سوالی داشتید پی وی -
امروز بلاخره تونستم ساعت مطالعه ام رو بالا ببرم پنج ساعت و چهل دقیقه مطالعه ۱۱۰تا تست دوساعت هم فیلم کنارش دیدم
-
سلام شب خوش
وای بچه ها امروز هیچی نخوندم فردا اولین آزمون قلم چی ام رو ميخوام بدم وایییبچه ها راستش رو بگم شما اونقدر از استادهای الا تعریف میکنید چطور فیلم های آموزشی شون رو پیدا میکنید
من ميخوام درس های انسانی الا رو پیدا کنم ولی نميدونم چطور پيداشون کنم. پی وی کسی هم نميتونم پیام بدم هرچي رو اون سه نقطه میزنم انگار نه انگار
حالا زیاد مزاحمتون نمیشم
الان آقای یوسفوند میات ميگه اینجا جای درسه هر سوالی داشتید پی ویسیده کوثر موسوی در گزارش کار و عملکرد روزانه بچه های کنکور1402
گفته است:
سلام شب خوش
حالا زیاد مزاحمتون نمیشم
الان آقای یوسفوند میات ميگه اینجا جای درسه هر سوالی داشتید پی وی@majid-behrozi در گزارش کار و عملکرد روزانه بچه های کنکور1402
گفته است:
سلام بچهها منم مثل شما ذهنم ترم اول رو خوب جمع نکردم ترم دوم رو هم یه مقدار عقبم میخوام چیکار کنم سردگمم
به نظرتون روز ۵تا۱۰دقیقه اضافه کنم میتونیم منم ساعت مطالعه ام رو بالا ببرم؟چطوری تایم های مردتون رو کم میکنید من تایم مرده زیاد دارم
سلام خدمت شما دو دوست گرامی
برای اینکه قوانین تاپیک از بین نرود و کمتر اینجا اسپم داده بشه اگه سوالی در مورد ساعت مطالعه دارید در تاپیک زیر اعلام بفرمایید و گروه مورد نظرتون رو منشن کنید تا به سوالتون پاسخ بدن
https://forum.alaatv.com/topic/26968/تحلیل-گزارش-کار-و-عملکرد-روزانه-بچه-های-کنکور1402?_=1614283872195
با تشکر -
امروز
دو ساعت زیست ۲۰تست
یک ساعت دینی۳۰تست
یک ساعت و ده دقیقه فیزیک ۳۰تست
۴۰دقیقه ادبیات۳۲تست
فیلم آموزشی
۳۰دقیقه زیست
۴۰دقیقه شیمی
۴۰دقیقه ریاضی -
سیده کوثر موسوی در گزارش کار و عملکرد روزانه بچه های کنکور1402
گفته است:
سلام شب خوش
حالا زیاد مزاحمتون نمیشم
الان آقای یوسفوند میات ميگه اینجا جای درسه هر سوالی داشتید پی وی@majid-behrozi در گزارش کار و عملکرد روزانه بچه های کنکور1402
گفته است:
سلام خدمت شما دو دوست گرامی
برای اینکه قوانین تاپیک از بین نرود و کمتر اینجا اسپم داده بشه اگه سوالی در مورد ساعت مطالعه دارید در تاپیک زیر اعلام بفرمایید و گروه مورد نظرتون رو منشن کنید تا به سوالتون پاسخ بدن
https://forum.alaatv.com/topic/26968/تحلیل-گزارش-کار-و-عملکرد-روزانه-بچه-های-کنکور1402?_=1614283872195
با تشکرامیرمحمد یوسفوند
چشم سوالاتی رو ازتون پرسیدممتچکرم
️
-
دوساعت شیمی دوازده تست
یک ساعت زبان ۸تست -
سلام گزارش چند روزی ک از دوشنبه
نگفته بودم.
دوشنبه ۴ ساعت و ۷۰ تست
سه شنبه : ۸:۲۰ مطالعه و ۱۰۰ تست
چهارشنبه: 5 ساعت ۱۰۰ تست
پنج شنبه:۷ ساعت ۹۰ تست
جمعه: ۶ ساعت ۱۰۰ تست
شنبه :۵ ساعت ۱۰۰
یکشنبه یعنی امروز :۷ ساعت ۱۰۰ تست
هفتگی چون ممکنه فراموش کنم
برا همین همون روزانه دیگه میگم. (:
همه اشتباه میکنن.....تو هم اشتباه میکنی....فقط سعی کن از اشتباهات درس بگیری....چون همه اینکار رو نمیکنن. -
سلام شب همگی خوش
گزارش امروز:
امروز ۴:۳۰ ساعت مطالعه و ۱۳۰ تست.
انسان های موفق دو باور دارند:
۱ : آینده میتواند از حال بهتر باشد.
و ۲: من قدرت ساخت آن را دارم -
مثل درخت باش