سلام
-
من امینی هستم پایه دهم تجربی من جای برای درس خواندن ندارم کنار تلوزیون درس میخوانم کسی از من حمایت نمی کنه به خصوص پدرم و البته پدرم یک خانه درست کرده که فقط کابینت و چند چیز جزعی مونده تمام شده و به خاطر گرونی درست نمیکنه و اگر درست میکرد میرفتم در یکی از اتاق ها درس میخوندم و
چیکار کنم -
بیرون از خانه
مثلا خانه دوستتون یا حیاط یا کتابخونه -
من امینی هستم پایه دهم تجربی من جای برای درس خواندن ندارم کنار تلوزیون درس میخوانم کسی از من حمایت نمی کنه به خصوص پدرم و البته پدرم یک خانه درست کرده که فقط کابینت و چند چیز جزعی مونده تمام شده و به خاطر گرونی درست نمیکنه و اگر درست میکرد میرفتم در یکی از اتاق ها درس میخوندم و
چیکار کنماحمد امینی یعنی اصلا اتاق تو خونه ندارید که برید اونجا یا میتونید برید کتاب خونه درس بخونید ولی بخرین راه اینه که با خانواده حرف بزنین و باید درباره آینده و کنکور و درس
-
چیکار کنماحمد امینی سلام
کتابخانه، راهرو ، حتی حمام ، توی همون خونه نیمه کاره عالیه،تا حالا کنار تلویزیون درس خوندید خیلی خوبه که تونستید تمرکز تون رو اونجا حفظ کنید این تمرین خیلی خیلی خوبیه برای افزایش تمرکز
خیلی ها حمایت که نمی بینن سنگ انداز هم توی خانواده دارن، حتی کسی رو میشناسم که مادرش نمیذاشت درس بخونه اما خوندو موفق شد، یک شخص دیگه رو میشناسم اصلا پدره میگفت مدرسه نرو به درد نمی خوره
حمایت الکی که فایده ندارد ،شما تلاشت را بکن وقتی ببینن جدی و مصمم هستید، میفهمن که مسئله جدیه اون موقع حمایت میکنن، ما باید این قدم را برداریم، اگر هم حمایت نکردن شما تلاشت را اونقدر ادامه بده تا قوی بشید و نیاز به حمایت دیگران نداشته باشید -
احمد امینی یعنی اصلا اتاق تو خونه ندارید که برید اونجا یا میتونید برید کتاب خونه درس بخونید ولی بخرین راه اینه که با خانواده حرف بزنین و باید درباره آینده و کنکور و درس
Yazdan Gonabadi یک اتاق هست که مال خواهرم و خودش کنکور داره و در شلوغی نمیتونه درس بخونه
-
بیرون از خانه
مثلا خانه دوستتون یا حیاط یا کتابخونه -
Yazdan Gonabadi یک اتاق هست که مال خواهرم و خودش کنکور داره و در شلوغی نمیتونه درس بخونه
احمد امینی خب شما یه گوشه اتاق بشینید و درستون رو آروم بخونید.
من هم کنکوری ام و گاهی برادرم تو اتاق من بی سر و صدا درس میخونه و مشکلی نیست -
احمد امینی خب برید اونجا و اصلا اصلا شلوغ نکنید، کتاب خونه هم همینطوره ،سرو صدای ورق زدن کتابت بیاد بهت تذکر میدن
-
احمد امینی خب برید اونجا و اصلا اصلا شلوغ نکنید، کتاب خونه هم همینطوره ،سرو صدای ورق زدن کتابت بیاد بهت تذکر میدن
z Gheibi و من فکر میکنم که این همه وقت مفید م رفته دارم می رم به پایه یازده و احساس میکنم چیزی نمیدونم
-
z Gheibi و من فکر میکنم که این همه وقت مفید م رفته دارم می رم به پایه یازده و احساس میکنم چیزی نمیدونم
احمد امینی این احساسات الکی را کنار بگذارید ، همین که شما نگران درستون هستید یعنی تا حالا هم خوب پیش رفتید، هنوزم کلی وقت دارید فقط قوی ادامه بدید
-
خیلی بد بختی من برات دعا میکنم وعضت خوب بشه شما هم دعا کنید
-
خدا وندا به این شخص کمک کن آ مین
-
احمد امینی این احساسات الکی را کنار بگذارید ، همین که شما نگران درستون هستید یعنی تا حالا هم خوب پیش رفتید، هنوزم کلی وقت دارید فقط قوی ادامه بدید
z Gheibi سلام من میخوام برای المپیاد زیست شناسی بخونم پایه دهم م لطفا لطفا لطفا ترو خدا بگید چیکار کنم و فیلم آموزشی نگاه کنم چیکار کنم
-
سلام اقای امینی
برای مطالعه فقط نباید لزوما در اتاق بود بلکه میتونید در مکان های مختلفی از جمله:کتابخانه،سالن مطالعه مدرسه(اگه مددرسه اجازه دادن)،حتی کنار پانسیون ،یا میتونید اگه در ساختمانی که زندگی میکنید در مکانی که به نظر خودتون میتونید تمرکزتون رو حفظ کنید مطالعه کنید.و این دیگه مهم نیست هرجا باشه.حتی به قول دوست عزیزمون z Gheibi در حمام مطالعه کنید.پس به موانع توجه نکنید به هدفتون توجه کنید که مسیرش دست خودتونه و باید بهش برسید.کلمه باید کلمه خیلی جادویی است.حتما با خودتون تکرار کنید.
خلاصه بگم که مکان مطالعه باید جایی باشه که در اونجا تمکرکزتون به هم نخوره و عملکرد خوبی داشته باشیداگه سوالی هست در خدمتم
-
سلام اقای امینی
برای مطالعه فقط نباید لزوما در اتاق بود بلکه میتونید در مکان های مختلفی از جمله:کتابخانه،سالن مطالعه مدرسه(اگه مددرسه اجازه دادن)،حتی کنار پانسیون ،یا میتونید اگه در ساختمانی که زندگی میکنید در مکانی که به نظر خودتون میتونید تمرکزتون رو حفظ کنید مطالعه کنید.و این دیگه مهم نیست هرجا باشه.حتی به قول دوست عزیزمون z Gheibi در حمام مطالعه کنید.پس به موانع توجه نکنید به هدفتون توجه کنید که مسیرش دست خودتونه و باید بهش برسید.کلمه باید کلمه خیلی جادویی است.حتما با خودتون تکرار کنید.
خلاصه بگم که مکان مطالعه باید جایی باشه که در اونجا تمکرکزتون به هم نخوره و عملکرد خوبی داشته باشیداگه سوالی هست در خدمتم
امیرمحمد یوسفوند سلام من میخوام برای المپیاد زیست شناسی بخونم چیکار کنم لطفا کمک کنید
-
امیرمحمد یوسفوند سلام من میخوام برای المپیاد زیست شناسی بخونم چیکار کنم لطفا کمک کنید
کامران یوسفی در سلام گفته است:
برای پاسخ در تاپیک تودلی انجمن در خدمتتون هستم
لینک زیر:
هرچی تو دلته بریز بیرون 4 -
داداش الان یازدهمی خوبه که وقت داری
من با اینکه سعی میکردم خوب بخونم چون روش خوندنم درست و اصولی نبود نزدیک ۴ماه مونده به کنکور فک میکردم هیچی نمیدونم و درستم بود
الان دوماه شروع کردم اصولی درس بخونم و فک میکنم میرسمبخدا وقت داری
اصلا استرس نداشته باش
فقط ناامید نشو ،چون وقتی فک کنی عقب افتادگی و نمیرسی و ناامید شی اونجا کارت تمومهمن سال دوممه
تجربشو داشتم
اگر ازمونیم حالا هر جا دادی درصدد خراب بود بازم مهم نیستفقط رو روشای درس خوندنت بیشتر کار کن.
روزی ۶ ساعت بخون ولی ۶ ساعت مفید با برنامه و اصولی بخون بخدا بیشتر نمیخواد... البته بخاطر مدرسه گفتم ۶ ساعاتا..چون مدرسم داری گفتم ..کمترم خوندی مهم نیست فقط درست بخون و مطمئنم باش بقیش حله
عید خودتو بترکون -
چیکار کنماحمد امینی دوست عزیز کودوم قانون اورده که جای بهتر یادگیری بهتر؟؟؟؟؟؟
اشتباه نکن گذشته تموم شد به کنار؛ از الان استارت بزن اگه واقعا عاشق هدفتی و براش حاضری هرکاری کنی ،قید دنیارو بزن!خودمم میشه گفت مثل شما بودم نصف سال رفته بودو من صفرصفر بودم ولی خدارو شکر به خودم اومدم. یه برنامه ی درست بنویس برا خودت و اینم بدون که برا رسیدن به خواسته های خودت، هیچکس قرار نیست تورو حل بده جلو هیچکس قرار نیست بهت انگیزه بده این خودتی که فقط میتونی به خودت کمک کنی پس حمایت کردن رو بزار کنار تلاش خودتو کن بدون شک موفق میشی... -
z Gheibi سلام من میخوام برای المپیاد زیست شناسی بخونم پایه دهم م لطفا لطفا لطفا ترو خدا بگید چیکار کنم و فیلم آموزشی نگاه کنم چیکار کنم
کامران یوسفی سلام در مورد المپیاد اطلاعات ندارم ، بچهها کمکشون کنید المپیادیا
کامران یوسفی در سلام گفته است:
خیلی بد بختی من برات دعا میکنم وعضت خوب بشه شما هم دعا کنید
حیف که نمیتونم رای منفی بدم
بدبختی از فکر آدم به وجود میآید نه از شرایط محیطی، ایشون خیلی هم شرایطش خوبه ، یک کلاس دهمی که از الان به فکره ، دیگه چی بهتر از این
لطفاً شما فقط دعا کنید