سلام
-
Yazdan Gonabadi یک اتاق هست که مال خواهرم و خودش کنکور داره و در شلوغی نمیتونه درس بخونه
احمد امینی خب شما یه گوشه اتاق بشینید و درستون رو آروم بخونید.
من هم کنکوری ام و گاهی برادرم تو اتاق من بی سر و صدا درس میخونه و مشکلی نیست -
Yazdan Gonabadi یک اتاق هست که مال خواهرم و خودش کنکور داره و در شلوغی نمیتونه درس بخونه
احمد امینی خب برید اونجا و اصلا اصلا شلوغ نکنید، کتاب خونه هم همینطوره ،سرو صدای ورق زدن کتابت بیاد بهت تذکر میدن
-
احمد امینی خب برید اونجا و اصلا اصلا شلوغ نکنید، کتاب خونه هم همینطوره ،سرو صدای ورق زدن کتابت بیاد بهت تذکر میدن
z Gheibi و من فکر میکنم که این همه وقت مفید م رفته دارم می رم به پایه یازده و احساس میکنم چیزی نمیدونم
-
z Gheibi و من فکر میکنم که این همه وقت مفید م رفته دارم می رم به پایه یازده و احساس میکنم چیزی نمیدونم
احمد امینی این احساسات الکی را کنار بگذارید ، همین که شما نگران درستون هستید یعنی تا حالا هم خوب پیش رفتید، هنوزم کلی وقت دارید فقط قوی ادامه بدید
-
خیلی بد بختی من برات دعا میکنم وعضت خوب بشه شما هم دعا کنید
-
خدا وندا به این شخص کمک کن آ مین
-
احمد امینی این احساسات الکی را کنار بگذارید ، همین که شما نگران درستون هستید یعنی تا حالا هم خوب پیش رفتید، هنوزم کلی وقت دارید فقط قوی ادامه بدید
z Gheibi سلام من میخوام برای المپیاد زیست شناسی بخونم پایه دهم م لطفا لطفا لطفا ترو خدا بگید چیکار کنم و فیلم آموزشی نگاه کنم چیکار کنم
-
سلام اقای امینی
برای مطالعه فقط نباید لزوما در اتاق بود بلکه میتونید در مکان های مختلفی از جمله:کتابخانه،سالن مطالعه مدرسه(اگه مددرسه اجازه دادن)،حتی کنار پانسیون ،یا میتونید اگه در ساختمانی که زندگی میکنید در مکانی که به نظر خودتون میتونید تمرکزتون رو حفظ کنید مطالعه کنید.و این دیگه مهم نیست هرجا باشه.حتی به قول دوست عزیزمون z Gheibi در حمام مطالعه کنید.پس به موانع توجه نکنید به هدفتون توجه کنید که مسیرش دست خودتونه و باید بهش برسید.کلمه باید کلمه خیلی جادویی است.حتما با خودتون تکرار کنید.
خلاصه بگم که مکان مطالعه باید جایی باشه که در اونجا تمکرکزتون به هم نخوره و عملکرد خوبی داشته باشیداگه سوالی هست در خدمتم
-
سلام اقای امینی
برای مطالعه فقط نباید لزوما در اتاق بود بلکه میتونید در مکان های مختلفی از جمله:کتابخانه،سالن مطالعه مدرسه(اگه مددرسه اجازه دادن)،حتی کنار پانسیون ،یا میتونید اگه در ساختمانی که زندگی میکنید در مکانی که به نظر خودتون میتونید تمرکزتون رو حفظ کنید مطالعه کنید.و این دیگه مهم نیست هرجا باشه.حتی به قول دوست عزیزمون z Gheibi در حمام مطالعه کنید.پس به موانع توجه نکنید به هدفتون توجه کنید که مسیرش دست خودتونه و باید بهش برسید.کلمه باید کلمه خیلی جادویی است.حتما با خودتون تکرار کنید.
خلاصه بگم که مکان مطالعه باید جایی باشه که در اونجا تمکرکزتون به هم نخوره و عملکرد خوبی داشته باشیداگه سوالی هست در خدمتم
امیرمحمد یوسفوند سلام من میخوام برای المپیاد زیست شناسی بخونم چیکار کنم لطفا کمک کنید
-
امیرمحمد یوسفوند سلام من میخوام برای المپیاد زیست شناسی بخونم چیکار کنم لطفا کمک کنید
کامران یوسفی در سلام گفته است:
برای پاسخ در تاپیک تودلی انجمن در خدمتتون هستم
لینک زیر:
هرچی تو دلته بریز بیرون 4 -
داداش الان یازدهمی خوبه که وقت داری
من با اینکه سعی میکردم خوب بخونم چون روش خوندنم درست و اصولی نبود نزدیک ۴ماه مونده به کنکور فک میکردم هیچی نمیدونم و درستم بود
الان دوماه شروع کردم اصولی درس بخونم و فک میکنم میرسمبخدا وقت داری
اصلا استرس نداشته باش
فقط ناامید نشو ،چون وقتی فک کنی عقب افتادگی و نمیرسی و ناامید شی اونجا کارت تمومهمن سال دوممه
تجربشو داشتم
اگر ازمونیم حالا هر جا دادی درصدد خراب بود بازم مهم نیستفقط رو روشای درس خوندنت بیشتر کار کن.
روزی ۶ ساعت بخون ولی ۶ ساعت مفید با برنامه و اصولی بخون بخدا بیشتر نمیخواد... البته بخاطر مدرسه گفتم ۶ ساعاتا..چون مدرسم داری گفتم ..کمترم خوندی مهم نیست فقط درست بخون و مطمئنم باش بقیش حله
عید خودتو بترکون -
من امینی هستم پایه دهم تجربی من جای برای درس خواندن ندارم کنار تلوزیون درس میخوانم کسی از من حمایت نمی کنه به خصوص پدرم و البته پدرم یک خانه درست کرده که فقط کابینت و چند چیز جزعی مونده تمام شده و به خاطر گرونی درست نمیکنه و اگر درست میکرد میرفتم در یکی از اتاق ها درس میخوندم و
چیکار کنماحمد امینی دوست عزیز کودوم قانون اورده که جای بهتر یادگیری بهتر؟؟؟؟؟؟
اشتباه نکن گذشته تموم شد به کنار؛ از الان استارت بزن اگه واقعا عاشق هدفتی و براش حاضری هرکاری کنی ،قید دنیارو بزن!خودمم میشه گفت مثل شما بودم نصف سال رفته بودو من صفرصفر بودم ولی خدارو شکر به خودم اومدم. یه برنامه ی درست بنویس برا خودت و اینم بدون که برا رسیدن به خواسته های خودت، هیچکس قرار نیست تورو حل بده جلو هیچکس قرار نیست بهت انگیزه بده این خودتی که فقط میتونی به خودت کمک کنی پس حمایت کردن رو بزار کنار تلاش خودتو کن بدون شک موفق میشی... -
z Gheibi سلام من میخوام برای المپیاد زیست شناسی بخونم پایه دهم م لطفا لطفا لطفا ترو خدا بگید چیکار کنم و فیلم آموزشی نگاه کنم چیکار کنم
کامران یوسفی سلام در مورد المپیاد اطلاعات ندارم ، بچهها کمکشون کنید المپیادیا
حیف که نمیتونم رای منفی بدم
بدبختی از فکر آدم به وجود میآید نه از شرایط محیطی، ایشون خیلی هم شرایطش خوبه ، یک کلاس دهمی که از الان به فکره ، دیگه چی بهتر از این
لطفاً شما فقط دعا کنید -
ببخشید ها ولی بد بخت خودتی که با یه مشکل کوچیک بقیه خوشحال می شی
-
چرا ایه یاس میخونین بعضیاتون بچه ها
خیلی بدبختی ینی چی؟
این حرفا چیه
ینی حالا که جایی واسه مطالعه نیست بدبخت؟
اقای امینی عزیز
من حاضرم الان تو شرایط شما بودم ولی تو شرایط خودم نبودم
ما اتاق داریم
اندازه همه بچه ها هم داریم
ولی هفته ای که ۷ روزه ما ۸ روزش مهمون داریم
خانواده ها خیلی شلوغ
مثلا شب یهویی ۸ تا خانواده مهمونن اینجا
بچه میاد میزنه رو سیستم هر چی داری و تداری رو خیلی شیک پاک میکنه میره
من دوبار تاحالا همه فیلم های اموزشیم پاک شده
چتد روز خونه نبودم اومدم خونه میبینم هر چی جزوه بوده خط خطی شده
یکیش شده موشک یکیش شده قایق یکیش نقاشی ماشین روشه
شما پسرین این اجازه رو دارین برین بیرون من نمیتونم برم کتابتون بردارین بزنین به طبیعت
تو کوه
تو صحرا
تو دشت
هر جا هرجایی که حس کنین ارومه
باورتون نمیشه من واسه رهایی تا بند دوم انگشتمو فرو میکنم تو گوشم که صدا نیاد
مثلا نشستی داری میخونی توپ میخوره به پنجره همه شیشه هاش میریزه پایین
شرایطی سخت تر از شرایط شما هم هست
متاسفانه کنکور چیزیه که هر مشکلی رو حل کنی یه مشکل دیگه پیش میاد واسش اونقدر حل کنین مشکلارو تا سال دوازدهم مشکلی نباشه
موفق میشین
به موانع فکر نکنین
بابا شما دهمین فقط یه سال عقب افتادین
ماها خیلیامون دوازدهمیم و چند هفته میشه که شروع کردیم
انقدر نا امید نباشین
همیشه اون چیزی هم که ما فکر میکنیم نیست
بگو یا علی بلند شو هر مشکلی بود رفع کن و واقعا بخون
خدا هست خیلی نزدیکه -
احمد امینی
سلام من هم دهم تجربی و تقریبا یه خورده وضعیتم شبیه شماست ماهم خونه مون تازه ساخته و هنوز کامل نشده یعنی اون واحدی که میخوایم خودمون زندگی کنیم درست نشده و این خونه دوتا اتاق داره اما اینجایی که ما زندگی میکنیم خونه ها کوچیکن یعنی به راحتی صدای کسایی که تو پذیرایی هستن به اتاق میرسن، من تو یکی از اتاقا درس میخونم اوایل ایرادمیگرفتم میگفتم من نمیتونم اینجا بخونم وحواسم پرت میشه و.... یعنی الان هم میگم و اون واحد مون سه تا اتاق داره با این تفاوت که یکیش طبقه بالاست و صدایی نمیاد و آدم تنهای تنهاست، من تا چند وقت پیش اونقدر که با خودم گفتم اتاق میخوام اونجا رو میخوام و نمیتونم اما به جایی نرسیدم و بیشتر زمانم رو از دست دادم و الان هم توی همون اتاق درس میخونم با اینکه اعضای خونوادم خیلی تمرکز منو به هم میزنن اما سعی میکنم دوباره تمرکز کنم
خلاصه اینکه شما هم یه گوشه از این پذیرایی تون که بهتره درس بخونید و اگه میبینید تمرکز تون بهم میخوره دوباره تلاش تون روبکنید
در ضمن شما این جمله تون کاملاً اشتباه (بدبختین) اینو یادتون باشه کسایی هستند خیلی خیلی در وضعیت بدی هستند، شما باید شکر گزار باشید این حرف تون ناشکری تون رو نشون میده لطفا خوبی ها و نعمت هایی که دارین رو ببینین
موفق باشید -
احمد امینی
سلام من هم دهم تجربی و تقریبا یه خورده وضعیتم شبیه شماست ماهم خونه مون تازه ساخته و هنوز کامل نشده یعنی اون واحدی که میخوایم خودمون زندگی کنیم درست نشده و این خونه دوتا اتاق داره اما اینجایی که ما زندگی میکنیم خونه ها کوچیکن یعنی به راحتی صدای کسایی که تو پذیرایی هستن به اتاق میرسن، من تو یکی از اتاقا درس میخونم اوایل ایرادمیگرفتم میگفتم من نمیتونم اینجا بخونم وحواسم پرت میشه و.... یعنی الان هم میگم و اون واحد مون سه تا اتاق داره با این تفاوت که یکیش طبقه بالاست و صدایی نمیاد و آدم تنهای تنهاست، من تا چند وقت پیش اونقدر که با خودم گفتم اتاق میخوام اونجا رو میخوام و نمیتونم اما به جایی نرسیدم و بیشتر زمانم رو از دست دادم و الان هم توی همون اتاق درس میخونم با اینکه اعضای خونوادم خیلی تمرکز منو به هم میزنن اما سعی میکنم دوباره تمرکز کنم
خلاصه اینکه شما هم یه گوشه از این پذیرایی تون که بهتره درس بخونید و اگه میبینید تمرکز تون بهم میخوره دوباره تلاش تون روبکنید
در ضمن شما این جمله تون کاملاً اشتباه (بدبختین) اینو یادتون باشه کسایی هستند خیلی خیلی در وضعیت بدی هستند، شما باید شکر گزار باشید این حرف تون ناشکری تون رو نشون میده لطفا خوبی ها و نعمت هایی که دارین رو ببینین
موفق باشیدMaryam Nateqi
ببخشید پاراگراف آخر پستم رو اصلاح میکنم
ببنید اکثر ما انسان ها از وضعیتی که داریم راضی نیستیم الان من مثلا راضی نبودم، یعنی ناشکر بودم درحالی که مثلا وضعیت شما سختر بود و اینکه این رو هم در نظر بگیرید که هستند کسایی که بازهم موقعیت شوت سختره از شما، درنهایت این محدویت ها هستن که ما را کامل میکنن منظورم اینه ما باید شکر گزار باشیم و اینکه این سختی ها به نفع ماهم میتونه باشه اگه مقاومت کنیم دربرابر شون، ازما میتونه یک انسان بسیار موفق بسازه -
احمد امینی خب امسال رو کنار بیاد حله چون سال بعد خواهرتون کنکور داده و رفته و شما هم اتاق رو داری ، کتاب خونه چرا نمیرید؟