هرکی نکته میخوادبیاد....
-
نکات انتخاب جهت داراسب :
۱-دامنه نمودارتغییرنمیکند.۲-ارتفاع نمودارتغییرنمیکند.۳-میانگین تغییرمیکندونموداربه سمت راست جابه جامیشود.۴-تنوع فنوتیپی ابتدازیادوپس ازمدتی کم میشود.
انگشت اکوئوس وستجیال است.
هیراکوتریوم دارای۴انگشت ومریکیپوس دارای۳انگشت است.
اسب هاگیاهخوارودارای میکروبهای تجزیه کننده سلولزدرروده کوروروده بزرگ هستند. -
0_1455842137916_fasl10.pdf خلاصه فصل۱۰زیست سوم
-
0_1455842394532_Zist2Fasl9ta11(1).pdf زیست سوم درس۹تا۱۱
-
زیست خودمونی فصل۷سال دوم خیلی جالبه.0_1456092621639_zist1f7(edited).pdf
-
عوامل موجود در غشای تیلاکویید
_prتجزیه کننده آب:کاهش phفضای درون تیلاکویید
پمپ غشایی:کاهش phفضای درون تیلاکویید و افزایش ph استروما
کانال آنزیمی:افزایش phدرون تیلاکویید و کاهش phدرون استروما -
خلاصه درس ۹سال زیست سال سوم.0_1456209822010_fasl9.pdf
-
کل درآمدهای ادبیات
-
لینک دانلود جزوه ای استنباطی از متن کتاب زیست1 و بر پایه کتاب درسی زیست1-همون سال دوم- . از:دکتر رجبیان -منبع:نیمکت سبز-
http://www.nimkatesabz.ir/1392-11-04-07-49-53.html
پ.ن:دوستان توی کنکور امسال سوالی اومده بود ک هیچکدوم از کتاب تستهایی ک سال چاپشون قبل از 94 بود و دست دوم خریدم نداشتن از جمله همایش زیست عمارلو،جزوه 93 دکتر عمارلو، اگرچه خیلی سبز-چاپ92- اشاره کرده بود ولی نه کامل. و نکات ترکیبیشو تو کتاب درسی پیدا کردم ک کمک اموزشی بی تفاوت از کنرش گذشته بودن.میخوام بیشتر سرمایه گذاری کنم رو کتاب و برداشت استنباط از متن.سوالی ک گفتم و نشونی متن کتابشو هم زود زود خواهم گذاشت. -
لینک دانلود جزوه ای استنباطی از متن کتاب زیست1 و بر پایه کتاب درسی زیست1-همون سال دوم- . از:دکتر رجبیان -منبع:نیمکت سبز-
http://www.nimkatesabz.ir/1392-11-04-07-49-53.html
پ.ن:دوستان توی کنکور امسال سوالی اومده بود ک هیچکدوم از کتاب تستهایی ک سال چاپشون قبل از 94 بود و دست دوم خریدم نداشتن از جمله همایش زیست عمارلو،جزوه 93 دکتر عمارلو، اگرچه خیلی سبز-چاپ92- اشاره کرده بود ولی نه کامل. و نکات ترکیبیشو تو کتاب درسی پیدا کردم ک کمک اموزشی بی تفاوت از کنرش گذشته بودن.میخوام بیشتر سرمایه گذاری کنم رو کتاب و برداشت استنباط از متن.سوالی ک گفتم و نشونی متن کتابشو هم زود زود خواهم گذاشت.navid_s91yahoo.com گفته است
سلام اقانویددستتون دردنکنه خیلی لطف کردین کتابش عالی بود.بچه هاپیشنهادمیکنم حتمادان کنید. -
0_1456535483101_13940218P6s26q1451.pdf جمع بندی باکتری ها
-
سوال کنکور 94 داخل ب همراه بررسی کتاب درسی برای پاسخگویی. کتاب رو استنباطی بخونید.خودتون ببینید
-
سوال کنکور 94 داخل ب همراه بررسی کتاب درسی برای پاسخگویی. کتاب رو استنباطی بخونید.خودتون ببینید
همه ی اتوتروف های کتاب:
باکتری های غیر گوگردی ارغوانی
باکتری های گوگردی سبز
باکتری های گوگردی ارغوانی
سیانو باکتری ها
نیتروزوموناس
نیتروباکتر
دیاتوم ها
جلبک های سبز(کلامیدوموناس،اسپیروژیر،ولوکس،کاهوی دریایی و ...)
جلبک های قرمز
جلبک های قهوه ای
یک سوم اوگلناها
خزه گیان
نهان زادان آوندی
بازدانگان
نهان دانگان -
گامت زایی و مسایل آن
-به طور معمولیک سلول دیپلویید بعد از میوز 4سلول هاپلویید ایجاد میکند...
-این سلول ها در صورت وقوع کراسینگ اور چهار نوع ژنوتیپ و در صورت عدم وقوع آن دونوع ژنوتیپ خواهند داشت
-یک سلول زاینده درجانوران نر با میوز چهار گامتو در جانوران ماده یک گامت به وجود می آورد
-در جانوران نر اگر کراسینگ اور رخ ندهد چهار گامت دارای دونوع ژنوتیپ و از کراسینگ اور رخ دهد داری چهار نوع ژنوتیپ خواهند بود
-در فرد ماده سلول زاینده پس از میوز حداکثر یک گامت از یک نوعتولید میکند -
دوستان این سوالی ک مینویسم تغییر داده شده یکی از گزینه های کنکورداخل93-162 بوده. روش فکر کنین و درستی یا نادرستیشو-با دلیل- بنویسید. توش یه آموزش وجود داره.
**؟**در سسک پشت سیاه،حین عمل بازدم، هوای تهویه نشده و تهویه شده از همه کیسه های هوادار،به مجاری تنفسی منتقل میشود. ص.غ -
0_1456863422427_fasle5zist1.pdf فصل۵زیست۱به سبک خودمونی!!!!!!!!