حواس پرتی موقع درس خوندن
-
سلام منم شرایط شما رو دارم سعی کنید فضای درس خوندنتون رو عوض کنید و به فضای مطالعه نزدیک تر کنید برای گوشی هم میتونید از تکنیک کشو استفاده کنید زمان مطالعه و تایم های که از گوشی استفاده ندارید گوشی رو داخل کشوی میز بزارید اگر نمیتوانید خودتون رو کنترل کنید که سمتش نرید کشو رو قفل کنید و به یه نفر از بزرگ ترهاتون بدید گوشی رو مثلا من میدم به مادرم بعد تایم مطالعتون تموم شد میتونید برید سراغ گوشی
@majid-behrozi
مرسیی -
@majid-behrozi
مرسییریحانه فاضلی 0 خواهش میکنم
-
ریحانه فاضلی 0 سلام
من برای حل این مشکلم همهی شبکههای مجازی گوشی رو انتقال دادم به یه پوشه و هر یک ماه یک بار به مدت ۲ ساعت چک میکنم(مثلا اینستارو کلا دی اکتیو کردم و تلگرام رو هم انتقال دادم به پوشهی ماهانه)
گوشی رو همیشه موقع مطالعه خاموش میکنم ولی مواقعی که باید کلیپهای آلا رو ببینم خب نمیشه خاموش کرد، گاهی انگار یه صدایی بهم میگه برو ببین تو شبکههای مجازی چه خبره و فلان اما وقتی به هدفم فکر میکنم همهی اون صداها از بین میره
به هدفت فکر کن به اینکه یه روز قراره بهش برسی و گوشی مانع رسیدنت میشه
گوشی همیشه هست اما زمان و عمرمون نه، مثلا یک دقیقه قبل یا ماهی که گذشت دیگه برنمیگردهرها اسدی
دستت درد نکنه️
-
ریحانه فاضلی 0 سلام اگر توی اتاق درس میخونی گوشی رو بگذار توی هال یا اینکه کامل بی صدایش کن و بگذار خیلی دور از خودت
یه برگه سفید پیش روی خودت بگذار و عوامل حواس پرتی خودتو دونه دونه تویش یادداشت کن و به خودت بگو بعدا توی وقت استراحت به این عوامل توجه و فکر میکنم .بعدش تو وقت استراحت که چک کردی میبینی خیلی از این فکرها که موقع درس خوندن سراغت اومده غیر ضروری بوده مثلا
1_استرس اگه امسال قبول نشم چی؟
2_چه رشته ای انتخاب کنم
3_لباس عید چه رنگی خوبه و......
اینطوری بنویس روی کاغذ و ذهنت اروم میشهیه سری از عوامل حواس پرتی هم بیرونی هست مثلا خانواده بلند با هم صحبت کنن یا همش در اتاق رو باز کنن و رفت و امد کنن یا گرما و سرمای زیاد و نور کم و اینکه گرسنه باشی یا قند خونت افتاده باشه
یسنا مرسییی
️
-
ریحانه فاضلی 0 برنامه ریزی خوبی داری ؟خواب کافی ؟انگیزه خوب؟
یسنا
برنامه ریزی ندارم
ولی خواب کافی دارم -
موبایل رد بردار و کل تکلونوژی ها
اخبار رو دنباال نکن
شبکه های مجازی دوستات و خانواده و ... رو پیگیر نشو بعد یه روز ذهنت خالی میشه
اولش سختهjana bin
ممنوون️
-
یسنا
برنامه ریزی ندارم
ولی خواب کافی دارمریحانه فاضلی 0
حتما برای خودت برنامه ریزی کن اینطوری میدونی باید چیکار کنی
-
ریحانه فاضلی 0
حتما برای خودت برنامه ریزی کن اینطوری میدونی باید چیکار کنی
@majid-behrozi
برنامه ریزی کردم ولی هیچوقت انجام نمیدم -
@majid-behrozi
برنامه ریزی کردم ولی هیچوقت انجام نمیدمریحانه فاضلی 0 حتما تو برنامه ریزیت مشکلی وجود داره منم قبلا اینجوری بودم بیا پی وی راهنماییت کنم
-
یسنا
برنامه ریزی ندارم
ولی خواب کافی دارمریحانه فاضلی 0 برنامه برای خودت بریز تا انگیزه برات بوجود بیاد
. فیلم برنامه ریزی به روش x از آقای امینی راد رو نگاه کن خیلی عالیه -
یسنا
برنامه ریزی ندارم
ولی خواب کافی دارمریحانه فاضلی 0
به نظرم از طاهری نترس. برو ازش برنامه بگیر.
-
ریحانه فاضلی 0
Helen Alinia طاهری کیه؟
-
Helen Alinia طاهری کیه؟
@majid-behrozi مشاور مدرسمون
-
@majid-behrozi مشاور مدرسمون
Helen Alinia آهان
-
ریحانه فاضلی 0 حتما تو برنامه ریزیت مشکلی وجود داره منم قبلا اینجوری بودم بیا پی وی راهنماییت کنم
@majid-behrozi
باشه ممنون -
ریحانه فاضلی 0 برنامه برای خودت بریز تا انگیزه برات بوجود بیاد
. فیلم برنامه ریزی به روش x از آقای امینی راد رو نگاه کن خیلی عالیهیسنا
دستت درد نکنه️
️
-
@majid-behrozi
باشه ممنونریحانه فاضلی 0 خواهش میکنم
-
ریحانه فاضلی 0
Helen Alinia
نمیترسم
زنگ زدم اون روز فقط میگ اون درسی رو ک مشکل داری بیشتر بخون -
Helen Alinia
نمیترسم
زنگ زدم اون روز فقط میگ اون درسی رو ک مشکل داری بیشتر بخونریحانه فاضلی 0 کلا وضعیتو بش بگو... بعد بگو با توجه به زمان و گندی که زدی بت برنامه خوب بده
-
ریحانه فاضلی 0 کلا وضعیتو بش بگو... بعد بگو با توجه به زمان و گندی که زدی بت برنامه خوب بده
Helen Alinia
اگ بگم هیچی بلد نیستم نگه امتحانای ترمتو چجوری دادی